מיילים לראשי מפלגות הקואלציה והאופוזיציה

ביליתי כמה וכמה חדשים במילואים

בעגלות ובסוסים האלה, כך שאני יודע משהו לגבי האמצעים על הגבולות והמגבלות הקשות שלהם שכמובן לא אכתוב פה בפורום פתוח. על זה אפשר להוסיף את האמצעי הפשוט ביותר לעבור לשטח ישראל- רכב בעל לוחיות זיהוי צהובות. אי אפשר לבדוק את כולם בלי ליצור פקק בכל בוקר ממחסום חיזמה ועד עופרה. וכמובן, לא צריך להכנס לשטחי ישראל בשביל פיגוע. ישנה הבקעה, ישנו כביש 60, במקומות מסוימים ניתן אפילו לירות בנק"ל לתוך שטחי ישראל. לא מספיק לך? אז מי מבטיח לך שלא חופרים ברגע זה ממש מנהרות מתחת לגדר ההפרדה בירושלים כך שיחברו בין בית שנמצא בשטח ישראל ובית בשטח רש"פ, וישמשו להברחת שב"חים?

המתוק26

New member
אפשר לבדוק את כולם ,אתה מאמין לפוליטיקאים

ואנשי צבא שקרנים שמשתפים פעולה,כדי להסתיר מהציבור את האמת,והיא:אם יקצו עוד משאבים לביטחון הגבולות, יהיה אפשר לעצור 99.9999 מהפיגועים

אני מניח שלא ישבת בחיים במחסום.

לא רק בתור חיל- גם בתור נהג שעובר בו. כן, אפשר לבדוק כל רכב. זה יהפוך את התנועה בכל המעברים לבלתי אפשרית- וכמובן שאת המטרה, לעצור את המחבלים, זה לא ישיג. הם פשוט ימצאו דרך אחרת לעבור לתוך ישראל או לפגוע בה מבחוץ.

המתוק26

New member
מכיר את המילה פיצול?

אפשר לפצל את המחסומים לעוד כמה שערים במקום שער אחד, אז ישלשו את כוח החיילים שם,מה יקרה? צהל יתמוטט?

מכיר את המילה סד"כ?

מכיר את המושג "שמונה שמונה למוות"? בילית פעם משמרת של שמונה שעות במחסום\פילבוקס\סיור בקיץ כשהזבובים אוכלים אותך או בחורף כשהביצים שלך קופאות (זו לא קלישאה, דרך אגב)? הבטחת לעצמך פעם בתחילת המילואים שלא תחזור לעשן, אבל כבר במשמרת הראשונה שנוררת סיגריה ובשניה גמרת קופסת נובלס? כשתדע מה זה צבא, אפשר יהיה להסביר לך מה יקרה אם ישלשו את המשמרות במחסומים ויכפילו את הכוחות המסיירים על הגדר. רמז: נאסראללה ישמח מאד.

למה שלא יחטפו חייל כל שנתיים

אם אתה הופך חטיפות לדבר כל כך משתלם? ואם צה"ל יקבל את ההצעות שלך ויקרוס כתוצאה מכך, תוכל רק לחלום על פיגוע אחת כל חדשיים. בהנחה שתשאר בחיים, כמובן.

המתוק26

New member
חטיפות תמיד ישתלמו,כי תמיד יהיו אסירים מהרשות

עד שלא יהיה הסכם שלום, וגם אז לא בטוח שהמצב ישתנה, יהיו ניסיונות פיגוע ויהיו אסירים פלשטינאים, אז תמיד ישתלם לפלשטינאים לחטוף חיילים, כדי להשיג כלפי מיקוח, ואם לא נענה למחיר שלהם,הם יחטפו יותר,כדי שהמחיר יראה לנו יותר משתלם, ממש מבצע סוף עונה, אתה הבנת אתזה שטאקר ,הבזול שלך יעלה לנו ביוקר

לא.

חטיפה לא משתלמת אם אין פראיירים בצד שלנו. חטיפה היא מבצע לוגיסטי מסובך מאד, עם סיכויי הצלחה זעירים. עושים את זה בגלל שרווח הגבוה שאנשים כמוך מציעים לחוטפים. אי תשלום יהפוך חטיפה נוספת לעסק בלתי משתלם.

המתוק26

New member
אתה חי בסרט,שהמטורללים האלה יוותרו

כול כך מהר על הרווח הפוליטי שהם יכולים להרוויח מעיסקת שבויים,ועוד שהם יודעים שהחברה הישראלית רגישה ואכפתית ותעשה את המוות לממשלה עד שימאס לה והיא כן תלך בסופו של דבר על עיסקה. אז תתעורר למציאות הם לא יוותרו,וינסו להציע לנו מבצעי סוף עונה,קרי: " שתי ישראלים תמורת אלף, אולי שלושה, אול חמישה, טוף בסדר עשרה ישראלים חטופים,טוף טוף אנחנו נכנעים ,מאה ישראלים חטופים תמורת אלף מחבלים, משתלם? יאלה עיוני תתחדש כול טוף לך יא זאלמה... תבוא אלינו שוב,אנחנו נהנים לשרת אותך יא עיוני, חהחה חה , אדה מאג'נון ,כול אל ישראליון מאג'נונים חחחחחחחח" זה היה דובר החמאס בציטוט

תודה, תמיד רציתי

שאחד שמאמין ברמבו יגיד לי שאני חי בסרט. אולי תממן סוף סוף את הסקר שאתה מטיף לו כל הזמן- ותגלה שהחברה הישראלית אכן רגישה ואכפתית. כל כך רגישה ואכפתית עד אינה מוכנה להקריב חפים מפשע כדי שיהיה לה שקט מהפגנות ומשמרות מחאה. אנחנו אפילו מוכנים לעמוד בפקקים כדי שלא ישוחררו מחבלים.

המתוק26

New member
אני מאמין בערכים של רמבו,אני יודע שיש

לוחמים טובים מרמבו ביחידות העילית של ישראל ,לא צריך להאמין בזה,זאת עובדה,אני ממש לא דוגל בחילוץ רמבוי של שבויים, ואכן אני נאמן לכך שאתה חי בסרט,סרט שבוא אתה רואה את עצמך וחבריך כלא פראירים בגישתם,אבל כידוע לכול הבזול הוא הביוקר, מי שמתקמצן היום וחושש היום, ישלם מחיר יקר יותר ויחשוש יותר מחר. אתה הבנת את זה ברוך ? לא תוכל להמנע מתשלום עבור ה"אלמנט" שלם את המחיר היום או שתשלם יותר ביוקר מחר

בינתיים

בזכות הסירוב של אולמרט לשלם מחיר של אלף מחבלים תמורת שליט, לא נחטף אף חיל נוסף. בזכות יצירת האשליה כאילו הישראלים מוכנים לשלם אלף מחבלים, מתעקשים בחמאס על מחיר זה- וכך לא משוחררים אפילו ארבע מאות. אז אם אתה שואל את עצמך למה המחבלים עדיין בכלא- זה בזכותך ובזכות חבריך. אה, כן. רמבו לא קיים במציאות. במציאות אותם חיילים טובים מרמבו נכשלים לעיתים במשימותיהם (ע"ע ניר פורז), וכשלונותיהם עולים בחייהם ובחיי אחרים. זו לא אשמתם, כמובן- זו אשמת המציאות, בה קצין ביחידה סופר מובחרת יכול להכשל בגלל מטען קטן מדי, ולשלם בחייו. דרך אגב, שמת לב שרמבו לא שומר אף פעם? זה בגלל שלא מבזבזים חיילי עילית על שמירות. ועוד משהו- אין לך מושג איך צה"ל פועל, אז ה"עובדות" שלך אינן עובדות.

המתוק26

New member
בזכות הסירוב של אולמרט ,נשלם 3000 מחבלים

לאחר שיחטפו לנו עוד חמישה חיילים, הם בינתיים מחכים למשא ומתן, אבל אם יתיאשו ממנו, כדאי שכולנו נתחיל לקרא תהילים שלוש פעמים ביום, כי אנחנו ,לא עלינו,קלפי המיקוח הבאים של החמאס,מול ישראל,שתשים קצוץ עלינו,משהו כמו ארבע שנים, אתה הבנת את זה שטקר, הבזול הוא הביוקר, ובטח שלא יבזבזו את הרמבויים שלנו על שמירה, גם אין צורך בזה, גם נכה צהל יכול לעצור מחבל על הגדר אם נותנים שלט למג האוטומטי ,שהציבו,או צריכים להציב בגבולות ,אתה הבנת את זה ברוך, אפשר לעצור את הפיגועים,את הטימטום של האזרחים ושל הממשלות ,אני לא כול כך בטוח שנצליח לעצור , אבל עדיין אופטימי:)

אסטרטג דגול

את כל מה שאתה אומר אפילו מפגר יכול להבין. וצריך להיות מפגר כדי להאמין בדברים שלך. רק מי שלא שירת בצה"ל מימיו יכול להאמין באפשרות של עצירת מחבלים באמצעות מקלעים אוטומטיים לאורך הגבולות. כלומר ניתן להציב דברים כאלה, הם יעלו הרבה מאד כסף- ולא יביאו שום תועלת שהיא, גם לפני שיפורקו אחרי ההרוג הראשון שיהיה רועה צאן או ילד שבא לזרוק מקל על הגדר. את מה שהצרפתים למדו בעקבות קו מאז'ינו אתה כנראה עוד לא למדת- תמיד ניתן לעקוף גדרות.

המתוק26

New member
צודק,כול מפגר יכול להבין שאני צודק,אז אך אתה

לא? לא אמרתי שלא יהיה פיקוח אנושי על המקלעים ,לידיעתך לא רק ששירתתי בצהל אני גם נכה צהל , ואני יודע שהצבא אמנם ישתדרג לא רע באחרונה,אך אם ישתפר עוד קצת יוכל להגיע לרמת ביטחון כמעט מושלמת

נו, יש לנו חידוש.

אחרי שהעמדת פנים שאתה לא "מעסה", טענת שאתה "ימני מושבע" אחרי שגילית חוסר אכפתיות לפיגועים בהתנחלויות והפגנת חוסר ידע מוחלט בפעילות צה"ל- עכשיו אתה טוען שאתה נכה צה"ל. לא כל מי ששידך לעצמו בטעות את האצבע הוא נכה צה"ל, אפילו אם זה קרה בקריה. כמובן שכל מפגר יכול להבין מה אתה אומר- ולהבין שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. פיקוח אנושי על המקלעים? הוא ימשך עד שיווצרו התנאים לגניבתם.

למעלה