מיילים לראשי מפלגות הקואלציה והאופוזיציה

המתוק26

New member
הלוואי שהייתי משדך לעצמי את האצבע בקריה

שירתי בגדוד של הנדסה קרבית, נפגעתי בהתהפכות משאית צבאית בדרך לאימון, כמו רמבו אמיתי,השתבח שמו, יש לי מעל 60 אחוז נכות לצמיתות, ואני נהנה מהטבות שגם חבר כנסת יכול לקנא בהם. ,אפשר להגיד שאני אדם עתיר זכויות בישראל, אם אשתמש במעמד שלי לטובת שליט ,יגדל הסיכוי לעיסקה פי 100 וכך כנראה יהיה אם לא תהיה בררה. יגנבו מקלעים? כן צודק יבואו עם סולם גנבים ,וינסו לנסר את סטנד הפלדה עליה מולחמים המקלעים, עם מסורית לניסור עץ מהנגריהשל אחמד, אם זה לא היה טיעון לילדים מפגרים ,אני לא יודע מה זה טיעון לילדים מפגרים ,חה חה חה

אם אתה נהנה מהטבות

ש"גם חבר כנסת יכול רק לקנא בהם"- למה נכי צה"ל האמיתיים מפגינים? רק מתחזים מקבלים את ההטבות האלה? לגבי איך יגנבו המקלעים- הגנבים ינצלו בוודאי את המגבלות של האמצעים האופטיים, או יקבלו סיוע מחיילים או מהקבלנים. הרי בתיאוריה גם נשק מנשקיות אי אפשר לגנוב- והוא נגנב. זה בגלל שאחמד לא מטומטם כמו שאתה מניח.

המתוק26

New member
למרןת שנכי צהל נהנים מהטבות שחברי כנסת

יכולים לקנא בהם ,עדיין יש יחס חשדני ובירוקארטי כלפי בקשות למימוש זכויות ויש צורך בשיפור המצב, כי נכי צהל הם קודש הקודשים,ולא חכם,ולא מוסרי , לנסות לחסוך על חשבון איכות חייהם ובריאותם כפי שאגף השיקום מבקש לעשות . גם גלעד שליט הוא קודש הקודשים, כי שיחרורו או אי שיחרורו מסמלים את המחויבות או אי המחויבות של המדינה, לחיילים שהיא שולחת לקרב כד להגן על אזרחיה . לגבי אחמד הוא צריך לעבור את החייל שמפקד על המקלע כדי לגנוב אותו, והמקלע מאוייש 24 שעות ביממה

המתוק26

New member
אם כך אכן המצב,למה אין פיגועים עכשיו?

כבר תקופה ארוכה שיש לנו שקט,אל תנסה אפילו למכור לי שחסרים ברשות מחבלים מתאבדים,ושהם זקוקים נואשות למחבלים החבולים בגופם ובנפשם מעיסקת שליט,בשליטתך,אני מציע בכול זאת שתנסה לטפל בבעיה עצמה,והיא העדר הפרדה הרמטית כטענתך,במקום לגרום למישהוא אחר בעיה:)

dariayaari

New member
אגיד לך מה הבעיה שלך

כמו כל עם ישראל, כמעט כולם, לא מבינים שגם בנושא זה של מחאה צריך יידע נרכש, וניסיון. זה מקצוע כמו כל מקצוע אחר. זה כמו רופא, עו"ד, סנדלר....... בהנחה שאינך סנדלר, אז אם אביא אליך את נעליי הקרועות, וודאי שהם יחזרו אלי בלי סוליה למשל. זה לא כפי שתום טוען: "זה לא שלא מבינים, זה שאנחנו לא מסכימים". אז תום טועה, כי זה בהחלט נופל על חוסר הבנה, ויותר מכך, אתם אפילו אינכם מבינים שאינכם מבינים. וכשמישהו אינו מבין שאינו מבין, הוא לא הולך ללמוד, כי הוא בטוח שהוא יודע. והארץ תיחרב, לא רק על שנאת חינם, כי אם גם ובעיקר על טיפשות חינם.

המתוק26

New member
זאת בדיוק הבעיה שלך,את לא מבינה ,כמה את

לא מבינה, שבשביל לעשות מחאה טובה לא צריך לעשות לעשות תואר באוניברסיטה,ולא צריך לבוא עם הוראות הכנה,ומצרכים, זה לא תואר בקונדיטורות,צריך לבוא מהלב,צריך לבוא כואב זועק ומאיים (במסגרצ החוק כמובן, ותו לו, וחבל שבגלל התנשאות חינם ,שנאת חינם ,ותקיעת תריס בגלגלי העושים חינם,שלך ושל חבר מרעייך (כלפי כול מי שעושה למען שליט,דברים שאת לא העלת במוחך,או התעצלת לעשות, או חשבת לתומך שאין בהם תועלת) לא ישוחרר גלעד שליט.

dariayaari

New member
בוא ונראה

1. כמה זמן אתה כבר פעיל למען גלעד? 2. באילו פעילויות השתתפת?

המתוק26

New member
זה ממש מעניין את הטוסיק

זה לאמשנה מה עשיתי, זה משנה מה אני מתכנן לעשות ובמה אני מאמין

y a u l a

New member
זה מאוד משנה מתי אתה מתכוון לעשות...

אני תקווה שעד שאתה תתחיל - הוא ישוב

dariayaari

New member
אהההה....עכשיו הבנתי אותך ידידי

לאמשנה מה עשית, משנה מה אתה מתכנן לעשות.......זה מעניין... אז ככה ידידי המעצבן, כל מי שאתה מטיף לו כאן, עשה ועשה ועשה ועשה ועשה ועשה ועשה ועשה - לא רק יושב כאן מול המחשב ומחמם את הטוסיק. אמהמה, כשחושבים על זה יותר לעומק, אז דוקא נחמד לנו שאתה כאן. מבטיח שלא תעזוב?....בקשה.....

המתוק26

New member
לא עוזב את העיר הזאת עבור אף אחד

שגם עדיין חי, נשאר כאן עד שגלעד חוזר הביתה

בני1234

New member
את ההבטחה הזו נועם שליט נתן לי אישית

אני נשאר עד שגלעד חוזר או עד שאולמרט ילך בסוף הוא הלך למצפה הילה

המתוק26

New member
הוא לא חייב להיות נוכח בהפגנות

הוא רק צריך להחליט נכון ,איפה יפגינו,וכמה יפגינו

בני1234

New member
כאן אני מסכים איתך

הוא צריך להחליט נכון ומה עושים שהוא מחליט עקום?

המתוק26

New member
מה עושים? עושים!

מארגנים הפגנות נכונות במקומות הנכונות,כמו שארגון נכי צהל ,לא מחכה להחלטת הורי הנכים אם להפגין או לא ושולח את הנכים עצמם,שהם בעלי עינין לא פחות מהורהם,כך אין צורך באישורו של נועם היקר להפגנות יזומות מצידנו במקומות שנראים לנו אפקטיבים, והם אכן יהיו אפקטיבים גם ללא אישורו, הציבור הישראלי הוא בעל עינן בסוגיה לא פחות ממשפחתו, ומשקלו מול מקבל ההחלטות גדול לא פחות ,אם לא יותר

dariayaari

New member
לנועם דיאלוג עם החמאס

הוא פועל על פי מה שהוא חושב שהחמאס יעשו אם הוא יעשה ככה וככה. הוא ירד מירושלים - בדוק - כי הוא רצה שהם יחשבו שהוא מרים ידיים, יבהלו, וירוצו בתחינה אחרי אולמרט, שיחזור למשא ומתן. כמו בשוק, כשהקונה רוצה להוריד את המחיר. הולך ומקווה שהמוכר יקרא לו לשוב. אני "הכלום" בשביל נועם, עליתי במיוחד לירושלים לדבר על לבו שלא יירד. אז עוד לא הבנתי עם מי יש לי עסק. נועם בקושי זיכה אותי במבט, מילמל כמה מלמולים הלך לדרכו, והשאיר אותי מתוסכלת. ניגשתי לאחד מבני המשפחה שהיו שם, ושאלתי: "למה?", וזו התשובה שהוא נתן לי. עם הזמן נוכחתי שוב ושוב שכל מעשיו מכוונים אל החמאס, לא אל ראש הממשלה.

המתוק26

New member
ומי אמר לך,שלמעשיו אין השפעה על המשא ומתן

אולי דרכו המתוחכמת והמזגזגת, תשפיע על החמאס שרוצה מאד לסגור כבר עיסקה,ולקטוף את פירותיה בדעת הקהל ברחוב הפלשטיני,כאמור נוכחותו של נועם חשובה פחות, יותר חשוב המיקום וכמות המפגינים

למעלה