מייק טייסון

muaythai7

New member
מייק טייסון

טייסון פרש סופית: אני כבר לא חיה יותר אגרוף: אלוף העולם במשקל כבד לשעבר הפסיד בנוקאאוט טכני למקברייד והסביר: נלחמתי כדי לשלם חשבונות. האירי: הניצחון מוקדש לגאווה האירית. מאת מערכת ONE 12/06/2005 8:01 אלוף העולם באגרוף במשקל כבד לשעבר, מייק טייסון, הודיע כי יפרוש סופית לאחר שנוצח הלילה (בין שבת לראשון) ע"י האירי קווין מקברייד בקרב שנערך בוושינגטון. טייסון נראה חיוור ומהוסס בקרב שבו רבים צפו לו ניצחון. השופט ג'ו קורטז עצר את המאבק לפני הסיבוב השביעי ופסק למקברייד נוקאאוט טכני. "אני לא הולך להילחם שוב. אין בי את הרצון והכוחות הנדרשים", אמר טייסון בן ה-39 לאחר הקרב. לטייסון יש רקורד של 50 ניצחונות בקריירה המקצוענית - מתוכם 44 בנוקאאוט ו-6 הפסדים. המתאגרף אמר בסיום עוד כי הוא אינו רוצה לבייש את המקצוע: "נלחמתי כדי לשלם את החשבונות, אני לא חיה יותר". בסיבוב ה-6 הוכה טייסון קשות ע"י יריבו וצלע בסיומו לפינתו בזירה לאחר שהופל לקרשים. "הניצחון הזה מוקדש לגאווה האירית,, אמר מקברייד, "הוכחתי שכולם טועים". לטייסון הורדו 2 נקודות לאחר שנגח באופן בלתי חוקי ביריבו וגרם לחתך מתחת לעינו. לאחר מכן הדף מקברייד את טייסון לחבלים והפיל אותו לקרשים, שם נשאר עד לצלצול שהודיע על סיום הסיבוב. מאמנו של המתאגרף, ג'ף פנץ', הודיע לשופט לפני תחילת הסיבוב השביעי כי חניכו לא ימשיך בקרב. שני שופטים דווקא העניקו יתרון לטייסון יתרון 55:57 לאחר 6 סיבובים, השלישי תמך במקברייד באותה תוצאה.

der bomber

New member
מתי אין עין של נמר אין ניצחון

מי נלחם לשלם חובות זה בסדר. מי נלחם בשביל אוכל שלו זה משהו אחר.

MikeTyson

New member
מאז שעשה את הקעקוע בפנים ...

הוא כבר לא מתאגרף בעיניי... אין בו שום דבר שיש באנשים אחרים. הוא לא כמו פעם. הוא עדיין מתקשה להבין שהוא מפסיד למתאגרפים בינוניים כאלה שרק לפני 5 שנים הם היו אוכלים את החבלים בזירה רק כדי לא להיפגש איתו. אחרי הקרב מול לואיס הוא חשב שזה סוף העולם. ההפסד היה משפיל עבורו ועוד יותר משפיל זה שלואיס לא רצה קרב חוזר. אז הוא ניסה לשכוח ולהשכיח את עניין ההפסד ועשה את הקעקוע המטומטם. מאז הוא כבר לא מתאגרף. הוא ניצח (קרב מכור) את אטיין, והפסיד עוד 2 קרבות. לטייסון יש בעיה אחת, הוא עדיין לא מבין שהוא כבר לא מה שהיה פעם. והוא יודע את זה... הוא מתקשה להבין את זה, ורק עכשיו נפל לו האסימון. עכשיו, מה שנשאר לו זה הקעקוע על הפנים. ואני יודע שהוא מת להוריד את זה, אבל הוא לא יכול. שישאר עם זה עד סוף חייו.

MikeTyson

New member
תמונה משפילה

איך יכול להיות שמתאגרף כזה בינוני מסתכל על טייסון כשהוא נשאר עומד וטייסון על הקרשים ? לא רק טייסון לא קולט את זה. גם אני לא... איך חולפת לה תהילה.

MikeTyson

New member
אני כבר לא מעריץ אותו, ממזמן...

אבל עדיין כואב לי על המתאגרף הזה.

אתה יכול להמשיך ולהעריץ,

את טייסון,לו רק בגלל ההצלחה המטאורית שלו,זה בהחלט יכול לדרבן אותך באימונים ולדחוף אותך קדימה.אין ספק כי צריך לדעת לפרוש בשיא,כך תיזכר תמיד לטוב.הרבה עשו את זה בעבר,נכון, זה קשה לפרוש מהזירה בתור לוחם,ובכל פעם שאתה חוזר לזירה,הן בתור שופט,אורח,פרשן,וכו',תמיד יש את החשק לחזור,הלב אומר כן,אבל הראש אומר לא.אין מה לעשות,צריך לדעת להתמודד עם זה,וזה מאוד קשה,מנסיון אישי. בברכת חג שמח, אורי צבי,

אורי אתה רומז שאתה.........

חוזר לזירה???????????????.
יניב

בהחלט,

אבל....לא בתור לוחם,את הקטע הזה מיציתי די והותר עם למעלה מ-100 קרבות,מקום רביעי בעולם בקיק-בוקס למקצוענים,במשקל קל- כבד,(עד 85ק"ג). אני חושב ששבעתי מקרבות בזירה,למרות ש"הג'וק" של לחזור לזירה,תמיד קיים, אני לזירה חוזר תמיד בתור שופט,מאמן,וכו'. המטרה העיקרית שלי כעת היא לפתח את דור העתיד,יש לנו בארץ לוחמים נהדרים,ספורטאים בכל רמ"ח איבריהם,והם צריכים עידוד,קידום ,וייעוץ,למען זה אני נלחם ואלחם. אז.. ניפגש ב"זירה"... בברכת חג שמח, אורי צבי,

אני לא בטוח...

אבל אני חושב שהיום כבר אפשר להוריד קעקועים באופן שכמעט ולא משאיר צלקת. אבל זה מאוד יקר... ואני מבין שאין לו כסף...

MikeTyson

New member
הפכנו את הצ'אט של טייסון לתצוגת NBA

וזה בגלל שלא רוצים לדבר על ההפסד.

למעלה