מייק טייסון

MikeTyson

New member
ראית את הכתבה ששודרה?

אתה ראית את הכתבה ששודרה בערוץ E! על מייק טייסון, נתתי גם תזכורת לפני התכנית בערוץ. גם טענו שאת רובין גיבנס הוא אנס. אז מה ??

כבר היו מקרים...

בהם אנשים חפים מפשע הורשעו. והיו מקרים בהם אשמים גמורים זוכו... החלטות השופטים והמושבעים אינם דבר האלוקים. גם אני מחזיק בדעה שהוא לא אנס.

רגע רגע.....

האיש נשפט הורשע וישב בכלא...לא?? זאת אומרת שהוא עבריין כלפי החוק אבל זה לא צריך למנוע ממנו לעבוד עם ילדים וכו..., ההפך... יניב

עם כל הכבוד לחוק

ויש כבוד לחוק. היות ולא היינו שם, לעולם לא נדע מה באמת קרה שם. יש גם כמה פוליטיקאים שהם עבריינים בעיני החוק... ולא חסרים כאלה גם במגזרים אחרים... ועבריין בעיני החוק (ושוב, עם כל הכבוד הראוי), לא בהכרח הופך אדם לאשם בפועל. ולאוהד - אין לנו שום דרך להוכיח לכאן או לכאן. אנחנו לא היינו עדים למקרה, וגם איננו מכירים אישית את הנפשות הפועלות. ולכן, אי אפשר לקבוע. לי אישית, נראה שהאיש חף מפשע. אתה חושב אחרת... ובזה, אני חושב - העניין מתמצא.

מאסוגו

באמת שאין לי זמן לדיון, בגלל העבודה, אבל: הדברים שלך מסוכנים. הם מערערים על התפיסה לפיה ברוב המקרים בתי המשפט, שהם שלוחינו לעשיית צדק, צודקים במעשיהם. העניין לא מתמצה בזה כי באמצע היתה פסיקת בית משפט, שהיא הרבה פעמים צודקת אבל לא תמיד. אי אפשר להתעלם מזה, לא אם אתה רוצה לשחק לפי חוקי המשחק הדמוקרטים.

אוהד

גם לי אין כוח לנהל דיון כרגע... אבל אני חושב שהקשר בין חוק לצדק וההיפך - הוא הרבה פעמים עקיף מאוד...

MikeTyson

New member
שמע, את העדות הכי קשה...

נתנה אמא של "הנאנסת"... היא התחילה לבכות במשפט ורק אחרי שטייסון השתחרר היא אמרה שהכל שקר... מאיפה הבאתי לך את זה אני לא יכול להגיד לך כי אני לא זוכר מי אמר לי את זה. אבל זה דיי הגיוני.

ידוע אבל שמשתמשים בעבריינים

לצורך לימוד וחינוך הנוער..... דווקא הם העבריינים מספרים ומסבירים לנוער על איך לא להגיע למצב שהם הגיעו.... ארה"ב היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות... יניב

גם בארץ יש דוגמה חיה....

של איציק מורדכי שהוא גיבור ישראל..... ובכל זאת נוהל נגדו ויכוח האם הוא צריך לחנך את הנוער או לא... יניב

יניב

אתה יכול בקלות להיות חרה בנאדם גם אם ירו עליך 8000 פגזים. זה לא הופך אותך לדמות שיכולה לחנך נוער. אולי כשנבין את זה בתור חברה אנחנו גם ניראה אחרת.

MikeTyson

New member
אל תשכחו .......

שממפורסמים הכי קל להוציא כסף. קובי בריאנט שיצא זכאי מפרשת האונס שלו דיוויד בקהאם מייקל ג'קסון ופרשת הילדים ועוד הרהב מפורסמים.. אני לא אומר שהמקרים לא היו - אבל אל תשכחו שעם מפורסמים החשיפה התקשורתית היא כפולה ומשולשת והכסף...... $ $ $ $ $ $ בשמיים.

BROWN BOMBER

New member
.....

טייסון הודיע כי לא מוכן שירחמו עליו. הוא נולד לוחם, חי כלוחם ומתכוון להמשיך להיות לוחם, ולא בהכרח בזירה.. בעניין לאמן ילדים בגיל 6 עד 10... טייסון עדיין נתפס בעולם כעבריין, אנס וקניבאל. נשים באיטליה כתבו מכתב מחאה על השתתפות של מייק טייסון בפסטיבל ה SAN REMO בתפקיד אורח כבוד. על טייסון קודם לשנות את התדמית שלו כעבריין ובישביל זה לא יספיק לו פשוט להפסיק לעשות שטויות אלה הרבה יותר מזה. פעילות פוליטית, הפגנת מחאה או היזדהות עם תופעה כל שהיא שמדאיגה את הרה"ב וכל העולם. להישתמש בשיטות של פוליטיקאים כדי להשפיע לטובה על דעת הקהל ולהפוך את עצמו לדמות יותר נערצת. טייסון מספיק מפורסם כדי להשתמש בכלי התקשורת לטובתו. צריך רק להביא רעיון. אולי תמיכה בלוחמה בטרור וטענה כי פעולות של אירוגוני הטרור נוגדים את כל עקרונות האיסלם. מוחמד עלי כבר אמר את זה פעם. למה שטייסון לא יעשה צעד דומה?...

MikeTyson

New member
לאורי צבי !!!

זוכר ששברנו ת'ראש פעם עם השאלה מי עזר לטייסון במשפטים שלו ?? האפשרות הכי לא הגיונית - אבל התמונה לפניך... (וזה לא דון קינג
)

למעלה