תודה לגיא - גם אני ראיתי את הקרב...
סיבוב ראשון - גישושים, אף מכה לא נכנסה מלבד לפט הווק של טייסון וגם זה היה מאוד חלש. אני מאמין שתיקו היה משקף כאן את הסיבוב סיבוב שני - אפילו עוד יותר חיבוקים ו"בזבוזי זמן" ובעיקר מצד מקברייד שבא לעשות הצגות ולא להתאגרף. טייסון ניסה להימנע מכל החיבוקים אבל מקברייד חיבק והיכה את טייסון ולא נתן סיכוי לקרב איגרוף יפה. אבל התעוררות של טייסון, שילוב של מכות בשניות הראשונות ואח"כ עוד אפר-קט הופכים את הסיבוב לקצת יותר סיבוב של טייסון מאשר תיקו, למרות שיש שופטים שהיו נותנים כאן תיקו וגם בצדק. סיבוב שלישי - עוד לא התחיל הסיבוב וטייסון פותח עם מכות שנכנסו לפניו של מקברייד. הקהל בטירוף אבל חולפת דקה ובדיוק כמו הסיבוב הראשון - חיבוקים וגישושים. אבל מיד אח"כ לפט הוק של טייסון - המכה שנכנסה הכי טוב בקרב הזה, והקהל בטירוף. חצי קרב עבר - ולא ראינו שום מהלך שמאפיין את טייסון לאורך כל הקריירה. סיבוב רביעי - התעוררות של טייסון, התחלתי להיזכר בפייטריות שהיתה לו עד לפני הקרב הזה. המכות היו חדות ונכנסו טוב, מקברייד התגונן, אבל אנחנו רק ב-10 שניות הראשונות. חצי סיבוב עבר וטייסון זז, מתכופף מכה ובאמת מזכיר את טייסון של אז. עוד 5 מכות חזקות ומדויקות נכנסות לפניו של מקברייד וטייסון מוביל בסיבוב הזה בבירור. אפילו האפרקט הקטלנית של טייסון נראתה כמו בשנות ה-80 בסיבוב הזה. רק חבל שאצל טייסון זה סיבוב אחד ולא קרב שלם כמו שהיה אז... ככה הוא בטוח לא יכול להצליח. אבל אין מה לעשות בעניין הזה. חבל. סיבוב חמישי - שוב מקברייד מתגונן בשניות הפתיחה, לפט הוק לפנים של מקברייד. מקברייד מנסה להחזיר מכות אך ללא הצלחה. שוב, מקברייד תופס את טייסון ומכה אותו. לא נראה לי שזה מותר. מכות תוך כדי חיבוקים? אחרי דקה מקברייד מתעורר והג'אבים הארוכים שלו נכנסים ישר לפרצופו של מייק. 50 שניות לסיום הסיבוב - טייסון לא מכה. מקברייד גם הוא לא מסתער על טייסון אבל נותן ג'אבים טובים שנכנסים והקהל לא מבין למה... 20 שניות לססיום הסיבוב ואפרקט יפה של מקברייד. אחרי זה באים עוד 2 אפרקטים של מקברייד ללא מענה מצד טייסון. הוא בצרות. הסתיים הסיבוב. אני הייתי נותן יתרון קטן למקברייד. סיבוב שישי - טייסון עולה לסיבוב מהפינה כאילו דרסה אותו רכבת. הוא בקושי זז. אבל טייסון כמו טייסון מפתיע משום מקום עם כמה מכות יפות על ההתחלה. מקברייד מנסה להחזיר ודיי מצליח להרחיק את טייסון ממנו. 2:43 לסיום הסיבוב, שוב מקברייד מחבק ועל טייסון זה נמאס - הוא לא נותן לו לצאת ממצב החיבוק גם אחרי שהשופט מתערב. אחרי זה באו ההתבכינויות של מקברייד על היד שלו, לא קרה שום דבר. הלאה, עוד לא ראינו כמה דקות יפות ושוב מקברייד בוכה לנו.. הטענה - "השופט, טייסון נגח בי. תראה, יש לי חתך מעל העין". השופט מוריד לטייסון 2 נקודות. אחרי כל הסיפור הקרב מתחדש, טייסון כמעט ומפיל את מקברייד. אם המכה היתה יותר חדה כמו לפני 10 שנים, הוא היה נופל וגם לא קם. ממשיכים בקרב - 2 הצדדים תוקפים אבל ימנית קצרה של טייסון ואח"כ עוד אחת משמאל לפניו של מקברייד הופכים את הקרב הדו צדדי הזה ליתרון קל של טייסון - ועכשיו חבל שהורידו לו 2נקודות על שטויות. טייסון לא שומר פנים, כנראה מהעייפות, ומכות חלשות נכנסות לפניו, חלשות אבל גם משהו מצד מקברייד. בפעם הראשונה בחיים שלי אני רואה את טייסון מוריד את הראש מעייפות. 2 אפרקטים של מקברייד מאזנים את הקרב. אחרי החיבוקים - הקרב מתחדש וטייסון פתאום נשען על החבלים. במהירות יורד למטה ומתיישב על הקרשים. טייסון קם אחרי כמה שניות אחרי שהשופט אומר לו לקום. וטייסון הולך לפינה שלו... הסתיים הסיבוב. אחר כך, זהו. טייסו לא מוכן לקום מהפינה שלו, שממע הפסד נוסף בקרב. הוא לא נראה ממש כואב ועצוב על ההפסד הזה. חיוכים וסתלבט, הרי הוא קיבל 5 מליון דולר על זה לא? מה נשאר לטייסון - בראש ובראשונה את הערצת הקהל. בתחילת הקרב מקברייד הוציא כמה ג'אבים סתמיים מחוסר הביטחון שלו. הג'אב הראשון שטייסון הוציא (לא מדויק, לא פגע בכלום, ממש סתם) הקהל התחיל להתלהב. צעקות כאילו הם ראו נוק אאוט. עוד מה נשאר לטייסון ? אולי מהיכולת ? משהו ? כלום... מה לא נשאר לטייסון - טוב, אז ככה. א. האפרקט הקטלנית, שזו היתה מכת הנשק העיקרית של טייסון מול הגבוהים הלכה לעולמה, ז"ל. ב. אז, כשטייסון היה מגיע לסיבובים מאוחרים. זה רק היה מכעיס אותו, וכשהוא היה כועס הוא היה מסוכן. ראו את הקרבות שלו עם בוטה, רודיק וברונו ותבינו על מה אני מדבר. היום, הקרב נמשך לכמה סיבובים וטייסון לא התעצבן כדי לגמור את היריב כמה שיותר מהר. הוא פשוט נהיה עייף יותר. מותש יותר ולא יכל להמשיך להילחם. זה לא טייסון ג. מבנה הגוף של טייסון זה גם לא אותו מבנה גוף. לכן הוא לא זז מהר ולא יכול להתכופף כמו אז, וזה משפיע... המכות שלו לא חדות כמו פעם והמהירות שלו לא כזאת מהממת. ד. אנשי הפינה של טייסון. מי אלו הליצנים שמבלבלים לו את המוח כל סיום סיבוב ? איפה האנשים שבאמת עזרו לו לקום לאחר הנפילה? נראה לי הוא מצא אותם בחנות של אברלסט ולקח אותם משם. אין להם מושג, כולם חיים שם רק מפוזות. בושה.