מיכל את עוד כאן?

בTרפליי

New member
אני נותן מכל ליבי אהבה

אבל אין קשר תגיד לי אני מקבל אבל האם לקבל אהבה ככה זה עוזר? האם חשוב לי לקבל אהבה מההורים שלי? מהסביבה שלא יודעת לגבי כלום? זה כמו שאני מחפש משהו בכל מקום אבל לא מוצא והתחלתי לחפש את זה בתוכי זה לא נמצא שם תאמין לי כמו מירוץ שאי אפשר לעצור אותו כבר לא יודע איך להסביר לך את זה אם נותנים ולא מגיע זה לא כאב זה אי סיפוק משהו כזה אם תנתח את הרגש נכונה זה ממש לא כאב אחרי הכל כאב זה משהו שונה לגמרי

אינקה

New member
../images/Emo20.gif צ´אקרת הלב

היא האחראית לנתינה/קבלה רגשית הנקראת גם אהבה. תפקוד לא הרמוני של צ´אקרה זו עלול להביא לבעיות בנתינה ו/או קבלה רגשית. תגיד לי, למה אתה נותן? אפילו הפרחים לא נותנים בלי לקבל. הם נותנים את ריחם, יופיים וצופם המתוק ומקבלים את שירותי הזיווג של החרקים... ואולי אתה כן מקבל. אולי אתה מקבל את התחושה שפוגעים בך או מקפחים אותך? אולי אתה מקבל את התחושה שלא מבינים אותך? גם זו קבלה לכל דבר, והיא מאפשרת לנו להצדיק את הפעולות שלנו כלפי אחרים... לפעמים אנו קשורים גם לתחושות שליליות מעין אלו, שעזרו לנו לצבור "נקודות" ועל כן גם אנרגייה ותשומת לב בילדות. ותאמין לי שחוסר הסיפוק של זה שנתינתו נדחתה הוא כאב צורב מנשוא. ממש כמו הדלקת על עטיני הפרה אשר עגלתה מאסה בחלבה.

הלב הוא אויב מס´ אחד של האדם../images/Emo24.gif

אם הלב ממוקם בצ´אקרת הלב אז על פי אמונתי יש כאן בעיה קטנה. כולנו פועלים עם הלב השמאלי הלב הפיסיולוגי. על פי אמונתי יש בנו שתי לבבות: " בוחן לבות וכליות מבשר עולמך בטוב"... הרעיון הוא לנטרל את הלב הגשמי, לנטרל רגשות כי הם אלה שמפילות אותנו. ביום שנדע לעשות זאת נוכל לפעול עם הלב הימני שהוא אחראי על יכולת נתינת האהבה ללא תנאי. אמר הרמב"ם: " מכל מחלה ארפא אותך ילדי חוץ ממחלת האהבה"... אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

אינקה

New member
../images/Emo20.gifצ´אקרת הלב אינה ממוקמת בלב הפיסי

אלא במרכז בית החזה, ולכן היא הלב ה"ימני" עליו את מדברת. מצד שני גם את הלב הימני יש להביא לאיזון עם השמאלי, כך שיפעל "קו אמצע".

צ´אקרת הלב מכילה את הלב השמאלי והימ

והימני גם יחד... כמובן שצריך להביא את שני הלבבות לכלל איזון. ביום שנדע לחבר בין השניים נתחבר אל נפשנו ואל רוחנו. בהצלחה לכולנו. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

היי,ידידי הטוב והצעיר

איך אתה מצליח לסובב שוב את כל השיחה בינינו לקטע המייגע של מי צודק יותר? אין לי עניין לגרור את השיחה בינינו למסע בין כוכבים אל כוכב צדק. לא אני ולא אתה נמצא שם את התנאים הנאותים להיוצרות החיים ולהמשכיותם. והזמן שם,כמו גם העינויים הקטנים והגדולים ,נמשך ומתארך ללא הפסק. בוא נחרוג ביחד מגבולות הזמן ומגבולות הצדק ומגבולות השוני והייחוד ונתמקד בדימיון,בסדר? אין לי כל בעיה שתהיה מיוחד כמו כוכב שביט הנע לו בחלל ומאיר את סביבתו הקרובה.רק אשמח אם תזכור שיש כוכבי שביט אחרים ובמהותם הם פועלים על פי אותם חוקים ואותם עקרונות שאתה פועל לפיהם. ועכשיו לעיניינו. עצם העובדה שכתבתי כי ביטלתי בחיי את ששת הסעיפים שדיברנו עליהם,אין פירושה שאני מחזיק את עצמי טוב ממך או מוצלח ממך,אלא פשוטו כמשמעו, שאני מבוגר ממך. במילים אחרות,זה לא לקח לי שנייה וחצי.היה דרוש הרבה זמן ולא מעט "שנים אבודות" על מנת להתגבר על הכל. אין הדבר גם מרמז ללא עירעור,שהגעתי גם למצב של איזו אופוריה קוסמית, מצב של אושר מוחלט,התחברות לליבת היקום,לאור ולאהבה ושליטה ללא מצרים במציאות.לא ,בכלל לא. החיים זה לא מה שמנסים תמיד לשווק לך ולמכור לך.החיים זה מה שאתה עושה מהם בעבודה קשה והאתגרים לא נעלמים לעולם. הסיפוק שלך מהחיים נבנה בהדרגה ולא בבת אחת באיזו תובנה הפותחת בפניך את שערי גם העדן האבוד ואין ולא יהיה לעולם איזשהו דבר שתעשה או תחשוב, שיביא אותך למצב של שביעות רצון מתמדת וזהו בעיקר הדבר שכדאי לזכור. גם אושו הגדול,חביבם של כל כך הרבה חסידים,ממש לא היה שבע רצון מהמעילה הכספית בכספיו של מנהלת החשבונות שלו ואם אש אוחזת בארזים,מה נאמר אנו, אזובי הקיר הקטנים? בהחלט היה צר לי לקרוא שהתרגזת, שהרי זאת לא הייתה כוונתי ובוודאי ובוודאי שלא התכוונתי לתת לך הרצאה.איננו נמצאים באוניברסיטה. דיברתי ממקום של ניסיון אישי על סמך הדברים שאתה עצמך אמרת,לא פחות ולא יותר ואם טעיתי בדבר או שתיים עמך הסליחה. יחד עם זאת,אם מצאת את עצמך מתרגז כנראה שנוצר בך כתוצאה מדברי דיסוננס מסוים. דיסוננס נוצר במקום שבו תחושת הצדק שלנו מתחילה להיפגע,במקום שבו איננו מרגישים כל כך שאנו צודקים. אדם שאין בקיעים בתחושת הצדק שלו לא ימהר להתעצבן ולהיפגע כל כך מהר. אני בטוח שאתה אדם טוב שאוהב לעזור לבריות לפי דרכו ותפיסתו,אולם יחד עם זאת,זכור, כי העזרה הכי גדולה שתוכל לתת לאחרים תהיה למצוא דרך ולעשות את המירב על מנת להתמודד עם המצב שבו אתה נמצא כרגע. אתה תתפלא יום אחד לגלות מה שאני גילית לאחר שנים רבות: אין בעיה "ללא פיתרון" ,שלא ניתן למצוא לה לפחות פיתרון אחד או שניים במהלך הזמן.:) אל תתייאש ,ידידי הטוב, כולנו נמצאים בתהליך מתמיד של עיצוב המציאות האמורפית שלנו,לעיתים אנו מצליחים לייצר ייציבות לזמן רב יותר ולעיתים לא.ככל שאנו מייצרים יותר רגעי יציבות בחיינו בצורה מסויימת הקרובה למה שקיווינו,יקל עלינו יותר למצוא סיפוק ורוגע.אולם לעולם לא תהיה יציבות מתמדת,זה בניגוד לכל החוקים של הטבע. הכישלון עצמו,אף לא הסבל הנובע ממנו, איננו מסכן אותנו באופן מיידי, אלא רק הדבקות בתחושת הכישלון והסבל לאורך זמן,דבקות שאף היא עיצוב של מציאות יציבה לתקופה מסויימת. כן ,ידידי הטוב, אף המציאות של הסבל היא יציבה ולכן אנו דבקים בה לעיתים קרובות כמו בעוגן,מפני שהיא יוצרת בנו גם תחושות אחרות הנובעות ממנה,תחושות של משמעות פנימית ,היוצרת את תחושת הייחוד והשוני. ושוב,ידידי הצעיר והנאבק,לא טוב לשמור הכל בבטן. אם לא הסתדרת בסהר צעירים,אולי בגלל היותך מבוגר נפשית משאר בני גילך, למה שלא תנסה בסהר מבוגרים? למה שלא תנסה לדבר עם הסייעים של סהר באתר סהר וללבן ביחד עמם את המבוכה הבילבול והכאב שאתה חש? האם זה לא עדיף מאשר לשאת את הכל לבדך? ענה לי אתה על זה,מה אתה חושב? אם אינך יכול להימלט מהמחשבות(ובאמת בלתי אפשרי להימלט מהן לחלוטין), האם לא עדיף לחוות אותן ואת הרגשות שהן מייצרים בסביבה תומכת ואובייקטיבית? המחשבות של אדם פעמים רבות טוות סביבו גבולות בלתי עבירים וסורגים ומסכות. נצל באמת את התקופה,שבה אתה חי,את המדיה והאינטרנט והנגישות לעזרה על מנת להתמודד עם הדבר הזה ולא לבדך. אינני אומר שזה מה שיפתור במכה ניצחת את כל בעיותיך,אולם למה לשלול בצורה כל כך החלטית דברים? ושוב ,מאחל לך שתמצא את הדרך לצאת מתוך המצוקה שבה אתה נמצא,כי בסופו של דבר,עיקר העבודה הקשה חייבת להיות שלך. אל תוותר , באהבה מוטי.

בTרפליי

New member
שלוש דברים לי לך מוטי

אחד: בכלל אבל בכלל לא התרגזתי יש תכונה של בני האדם ששמה "חוסר סבלנות" ולבני תאומים או לפחות לי עצמי יש אותה ברמה מאוד גבוהה וכשאני חסר סבלנות אני מדבר ככה אם תבוא ותגיד לי שאלוהים קיים אני יהיה חסר סבלנות לגמרי עד שתגמור לדבר סימן ששמעתי את זה ואני זוכר את זה וחוסר סבלנות אין פירושו התעצבנות או רוגז ממש לא להפך זה בדיוק ההפך מזה חוסר סבלנות זה שאתה רוצה לרוץ קדימה לא לחזור על החומר שוב ושוב אלה לזרום לנצל את הכוחות שיש בך ולשעוט קדימה בלי לעצור 2: אין בעולמי שום דבר יציב שום אדמה שום רגש יציב עולמי כל כך לא יציב אפילו לא לשלוש שעות ושלוש שעות זה לא משהו יציב בכלל אם אתה מבין את זה כל הכבוד וזה נכון כי אין בחיי דבר יציב לגמרי שאני יכול לאחוז בו ולהשאר במקום בלי להסחף בזרם החיים 3: אם אתה משתף אחרים ברגשות שלך במחשבות שלך וכמעט בכל דבר אחר כל עוד אתה לא מרגיש כלפי אותו אחד אחר משהו זה לא יעזור לך ממש אלה אם כן אתה חושב שלא משנה אם מי תדבר רק הדיבור עצמו על הנושא יעזור אבל אם הבעיה היא מה שבתוכך ושאתה צריך לדבר אם מישהו מסויים כל אחד אחר לא יעזור לך דיברתי שיתפתי הרבה ברגשות שלי אבל זה לא עוזר אני לא מרגיש כלפי אף אחד מהם משהו שלו אני זקוק כדי שיתוף אמיתי ככה זה אצלי אז למה שסהר מבוגרים זה מקומי? ממש טועה אני לא ירגיש כלפי אף אחד וירטואלי משהו שיוכל לעשות בחיי משהו אמיתי אני מקווה שאתה מבין את שלושת הנקודות הללו ותתקן את עצמך בעתיד כל טוב מוטי ובהצלחה אבל אני מצטער להגיד את זה או להודות בזה אתה לא ברמה שלי עדיין לא למרות גילי הצעיר יש בי יותר מהנראה לעיין ולמוח תבין את זה אולי תוכל לעשות משהו ללמוד מימני אפשרי שאני ילמד? תגיד לי דבר אחד שלמדתי מימשהו אחר!? כלום ממש למדתי מספרים מידע אישי משיחות שבהן הבנתי לבדי כל מיני דברים אבל הכל למדתי לבד שום דבר לא לימדו אותי עדיין לא ואני לא מתגאה בזה בכלל כלום נאפינג אפס אני מי שאני מי שלא מקבל אז לא חשוב פשוט אם אתה חושב שיש לי אגו רחב מידי או שאני אדם מנופח זכותך אבל האמת תשאר אמת ועוד נקודה אחת לגבי מה שכתבת אני יודע שאני צודק לא נתקלתי בתחושה שאני הולך לטעות עדיין אם תיקנתי אותך לגביי מהר ואמרתי שאתה לא מבין אותי סימן שאני יודע על מה שאני מדבר וצודק בזה ושאתה צריך לקבל את זה כי זה מה שזה אני מי שאני מי שלא מבין לא יבין מי שינסה לא יבין עדיין ולא משנה כמה עזרה יקבל מימני ורק אחדים מהסביבה שלי הצליחו להבין אותי בקושי רק אחדים ואין לי איתם קשר ממשי המחשבות שלי לא עושים לי כלא לא גבולות ולא שום דבר אחר

היי פרפר מיוחד

מאחל לך באמת מכל הלב הצלחה ושתצליח בעתיד לייצב לך בחיים כמה שיותר רגעי קסם ויופי. לא יודע למה,יש לי הרגשה שתצליח,למרות הכל. מוטי.

urifelsher

New member
איךךךך חחחחח הולך עם להתאבד???

אם תשובתי הצחיקה אותך,אתה במצב טוב מבחינתי
האושר שאתה לא מוצא הוא המצב הטבעי שלנו כאדם" אם אני ועוד כמה אנשים מצאנו/חווים את זה,גם לך זה יכול לקרות. וצר לי לאכזבך אתה לא מיוחדרק יחודי וכך גם כל אחד מאיתנו "יחודי" יש רק אחד כזה בעולם וזה בכלל לא מיוחד.מי בעצם חושב שהוא מיוחד????. האגו? האם אתה הורס את עצמך?או שכולם רואים/אומרים שאתה עושה כך? אורי

tksrrrr

New member
חחחחחחחח

באמת צחקתי ממה שכתבת מקודם וזה הולך טוב מאוד צחוק ומוות זה הולך יחד טוב כפי ששמעתי בכל מקרה אני מיוחד כן אני באמת מיוחד והלווי שהאגו שלי היה אומר את זה אבל הוא לא אומר את זה בכלל להפך הוא אומר שאני דומה לכולם רק שכולם אומרים אחרת ומראים במעשים שאני מיוחד אני באמת הורס את עצמי מבתוכו

urifelsher

New member
ושוב אתה לא מיוחד,רק יחודי

היחיד שלוקח את הקרדיט על המצב זה "האגו" כאשר אנו נעשים מודעים לכך ,האגו ממשיך במעשיו.לקחת קרדיט על דברים שאין לו קשר אליהם. אבל אנחנו לא נותנים לזה אנרגיה/תשומת לב למעשיו של האגו. פשוט ישנה ידיעה שזה המצב ושהאגו לוקח עליו קרדיט ללא הצדקה. אור ואהבה אורי

בTרפליי

New member
עכשיו תסביר לי בדיוק בפירטי פרטים

מה הקשר בין אגו לבין מיוחד או יחודי? ולא אני לא יחודי אני מיוחד לגמרי מיוחד בכל מובן המילה

urifelsher

New member
אוףףףף,איזה חלק בך חושב שהוא מיוחד?

תשובה :האגו ממה שאני חווה,לא מלימוד ספר או מורה. ושוב אנו מכירים את עצמנו דרך שלושה דברים: גוף :אם הצרכים שלו למזון,מחסה,עונג,נקיון וכו... מחשבות:הן שנותנות לנו את הכלי לעשות דברים,וגם את האגו שלוקח את הקרדיט על מעשים אלה.ונותן להם חשיבות ללא פרופורציה. רגשות:מחברות אותנו ל"אני האמיתי" שלנו וגם כאן יש נטיה לדרמה. אור ואהבה אורי

בTרפליי

New member
אתה טיפש או עושה אותך כזה?

כבר שלוש הודעות אני כותב לך משהו פשוט אני לא חושב שאני כזה שום דבר בי לא חושב שאני מיוחד אני פשוט כזה כמו שה´ מיוחד (והוא כזה אחרי הכל הוא היחיד שחיי בשמיים) אני גם מיוחד בלי לחשוב את זה או משהו אני כזה אני מי שאני תקבל תשאר לא תקבל תלך מימני בחירה שלך לקבל אותי כמו שאני או שלא

אינקה

New member
../images/Emo20.gif גם אני מיוחד

אבל אני מאושר רק כשאיני מודע לזה כלל.

בTרפליי

New member
זאת הבעיה שלך לא שלי

בקשר לאושר כשאתה לא מודע לזה זאת גם בעיה שלך והחיים שלך ועצמך

אינקה

New member
../images/Emo20.gif נורא מוזר ../images/Emo6.gif

מצד אחד אתה מספר שכולך נתינה ללא תמורה, אהבה ללא תנאי וכו´... מצד שני בשיחות כאן אתה בעיקר מחלק "בעיות" וטרוניות, "בועט" באנשים שמנסים "לעזור" לך ושופע אנרגייה שלילית למהדרין כמו ילד ציני ונעלב. אכן, החיים הם פרדוקס...

למעלה