מילה יפה - זוגיות ,אך איך מצליחים למצוא אותה ...?

פספסת בכך שאני התייחסתי לבוטות והגסות בצורת כתיבתך...

ומזה הפכת את היוצרות אלי ביחס לנשים.
עקרונית,יש כאלה וגם כאלה ע"פ הניסוח שלך,ואני יודע כיצד לנהוג בכל סוג בהתאם.

חופשה בחו"ל ובילוי שם זה יכול להיות נחמד,אך ישנה הסכנה

ממחלות ...!
בילוי כנ"ל ניתן גם לעשות בארץ,אולי יקר יותר,אך כל אלה הם לא קשר אלא בילוי חד פעמי.
נכון שיש כאן הרבה "פרינססות" שאין להן כיסוי במציאות,ולרוב כאשר הן נראות קצת יותר טוב מהממוצע - ציפיותיהן ודרישותיהן בשמיים לגבי הגבר שהן תסכמנה לצאת איתו,וגם אז מצבו מורכב איתן.
השאלה מלכתחילה ששאלתי - איך בכל זאת מוצאים כאן בארץ מבין הרבות הפנויות לקשר אחת לעניין שתיראה טוב,תהיה נחמדה ובעלת רצון כן לקשר טוב
כשהכסף הוא לא האישיו המרכזי מבחינתה...?

שחר,אתה משתמש במידע שהעלתי כאן שהוא ניתוח המציאות בשטח

ומסיק מכך מסקנות כיצד אני מתנהג עם נשים כאשר אני כבר מכיר אותן.
אז מסקנותיך מוטעות.כי העובדות שהעליתי מסבירות את הקושי להשיג קשר עם אישה,ולא מסבירות את ההתנהגות איתה !
כשתהיה לידי אישה בעלת ערך ,נעימה,אוהבת,תקשורתית וגם נאה הכל ילך חלק מצידי,אך להשיג אישה בעלת נתונים כאלה קשה עד בלתי אפשרי במקרים בהם הגבר הוא לא בראד פיט ודומיו ובעל ממון.
מה כעת יש לך לומר ?

יפה שאתה מצליח במציאת בנות זוג. אי מציאת בנות זוג בקלות לא

נובעת מדעותיי מה נשים חושבות,זאת מודעות אישית שלי שאינה משפיעה על יותר או פחות נשים שתרצנה אותי,כי הן מכירות אותי באמצעות תמונתי ותוכן כרטיסי באתר.בוודאי שאני פונה לנשים שמשהו בהן מוצא חן בעיניי ולא לכל אחת .
מהיכן אתה מכיר את הנשים השונות...?

אני באתרי ההיכרויות הרבה זמן. הכרטיס שלי חיובי + ובונה אמון.

התמונות שלי עדכניות.אני פונה לאלה שנראות לי ע"פ התמונות וכרטיסן.
לא מקבל כמעט לגמרי תגובות - ושם זה תקוע ולא מתקדם.
פונות איתי לעיתים כאלה שלא מוצאות חן בעיניי ולכן איני ממשיך איתן בכתיבה.
אז תסביר לי כיצד אצלך אתה מצליח מידי פעם "לדוג" בת זוג לבילויים או לקשר ?

תרשמי...

לשיחה - מגיעים רק לאחר תגובה חיובית מהן...! - שלא מגיעה...
קודם - תריכה להיות תגובה חיובית כצעד ראשון להמשך.
לא משיבות לפניותי - אין לדעת מדוע .תמונותיי טובות אך מה בראשן אין לדעת: עם שפם,בלי שפם,עם משקפי שמש / בלי מ.שמש,עם משקפי ראייה / בלעדם...?
כרטיסי - טוב ,קצר ולעניין.
פניותי לנשים - מחמאה מצידי להן,או על בסיס תכונות שהן ציינו אצלן בכרטיס.
אני בן 66 ופונה לנשים מגיל 50 עד גילי - זה לא נקרא לעוף.
** בנות ה- 50 עפות על עצמן שרוצות בני 47 עד 54...- להן מותר הכל,נכון...?
בקיצור - הנסתר רב על הגלוי מהן סיבותיהן לא לשוב לפניותיי.הרבה סיבות נמצאות בראשן "הקודח" שרק פסיכיאטר יכול אולי לגלות ולפתור...(חחחח).
איני בראד פיט,אך כן נראה טוב .יתכן והשפם מהווה מכשול.אך היו לי נשים
שזה לא מנע מהן לרצות אותי. לך תדע...???!!!

כל אחד יכול להחליט ע"פ מראהו והרגשתו במי הוא חפץ !

נשים רבות בגילי או חמש שנים צעירות ממני נראות זקנות ובלויות,אז בטח בגיל שמעלי גם כך.לכן אני מחפש בטווח ובמראה סביר התואם את מראי והרגשתי.
יש הבדל לדעתי בין גבר המחפש צעירות ממנו לעומת אישה המגדירה זאת בגילאים בהם אנו דנים.

אז מה הסברך לעובדה שלמפורסמים ועשירים נשים רצות בעמוק גם

כשהם מבוגרים מהם בעשרים ושלושים שנה...,ואני מדבר על טווח של 3-15 שנים
של צעירות ממני ? אז לגביהן אני עף עליהן,אך שמישהו שמבוגר ממני והן צוציקיות בנות 30 - אז אין בעיה מבחינתן כלל !

תגובתך שקופה. ככל שאני מדייק יותר בהגדרת מורכבותן של נשים

והבעייתיות ביצירת קשרים וחיים איתן,אני הופך מבחינתך ליותר דוחה.
קשה עד קשה ביותר לקבל עובדות חיות לגבי רבות רבות מהנשים.

שחר,הגבת יפה ולעניין. המציאות שאני מציג כאן לגבי נשים ומצד

שני הצורך בהשלמה עם מציאות זו שאתה מציג ,לא קלה "לעיכול"...!
מדבריך עולה שאין תחליף / פיתרון לבעיות המורכבות שקיימות בינו לבינה לגבי הפנטזיות למיניהן מצידן,ויש להשלים עם זאת כעובדת חיים.
אתה מחזק את העניין שלצערנו הגברים לא ניתן לשנות את הלך החשיבה והפעילות מצד הנשים כלפי הגברים וההכרה בעובדה זו צריכה להפנות את הגברים שלא "עונים לדרישות / ציפיות הנשים - להישאר עם מה שנותר בשטח - פחות אטרקטיביות,פחות נאות,פחות מושכות,ומבוגרות בהפרש קטן מגלי / גילנו.
דבריך לא עושים את החיים קלים יותר,אלא אומרים: אדוני,"תבלע את הרוק" ותחייה עם מה שיש - לא פשוט !

פאקינג לך,איני יודע מי את ואיך את נראית ובת כמה את,אך ברור

שאת כלום !
למוחיך הדליל רק אבהיר שגם בני 66 יכולים להיראות טוב כמוני,וזוגיות יש בכל
גיל !
מאחל לך שתהיי בלויה וזקנה ,כי זה יגיע יום אחד אלייך גם אם כיום את צעירה.
מהמין שאת נבראת יש המון נשים הנמצאות בזוגיות בהפרש של 20 ו- 30 שנה ואף יותר,ומה שמניע אותן (תרתי משמע) זו החומרנות,התהילה להיות עם גבר שהן יכולות להינות מפירותיו כאשר להן עצמן אין הרבה מה להציע מעבר אולי למראן !
אז שוב,אני מאחל לך להזדקן במהמרה ולהיות בלויה וסמרטוטית,כפי שאת כיום בצעירותך כנראה !

חמודה,זה שהן רוצות לא אומר שמצליח להן...!

נשים בד"כ תמיד רוצות המון,ומכל דבר...,אך זה לא אומר שהגברים מסכימים לכך.
ויש לי גם חדשות בשבילך ,הגיבה לפנייתי אלי אישה בת 59 - צעירה ממני !

קודם כל אל תמרחי דברים. האמת,צריכה גם להיות מדויקת !

אז בן 66 הוא לא מוקפץ לשבעים כמו שבת 55 לא מוקפצת לגיל 60 ...!
זה לא מוזר שנשים בנות 50 רוצות גבר שצעיר מהן ב- 10 שנים ? גבר שיסכים,זה יהיה למטרות סטוצים במקרה הטוב או מממנת לעת מצוא...!
אל תתיהרי כל כך,אתן לא מציאה כה גדולה בשוק !
בנות 50 וגם 60 נראות לרוב כבנות 70 ומעלה,אז מה הקטע שלכם לגבי גבולות גילאי הגברים ? ברור שהראש לשלכן זה לא הראש שלנו (איזה מזל) אבל בשוק הפנויים פנויות יש ברדק שלם בו הנשים מובילות בהפוך על הפוך מבחינת מה שהן רוצות ואת מי שהן רוצות.
יש קושי לגברים במציאת פרטנרי.
חכי חכי,גם את תגיעי לגילאים הללו ואז במידה ותהיי פנויה,תראי כמה מסובך העניין.
מוזרות נשית נוספת בשוק זה - אתה פונה לאישה,היא מגיבה ומבקשת את מס' הטל' שלך (מה זה אומר לבעל דעת...?) ולאחר שאתה מוסר אותו,היא לא יוצרת קשר.אז למה היא ביקשה ?

"איקס" - את לא מכירה אותי בכלל וכותבת שטויות ! זה שאני אומר

את האמת שלא מוצאת חן בעינייך זו בעיה שלך,לא שלי.
משום שכאן ניתן לכתוב כיצד כל אחד רואה את הדברים באמת ולא בצביעות,התחסדות,לקקנות,שקר - העלתי את הדברים כהווייתם.
לו היית מכירה אותי אישית ופוגשת אותי היית אומרת שאני מאוד נחמד,חביב
לתקשורתי,כי לא הייתי אומר לך את מה שאני כותב כאן !

אבל אתה ל-א מפורסם ועשיר!

יכול להיות שיש נשים שנמשכות לאנשים מפורסמים ועשירים - אבל למה אתה מסוגל להבין שאתה לא בראד פיט, ולכן לא מצפה שיימשכו אליך כמו שחלק מהנשים נמשכות לבראד פיט, ושאין קשר בין הסיכוי שאישה תימשך אליך לבין הסיכוי שהיא תימשך לבראד פיט, אבל לא מסוגל להבין את זה לגבי מישהו מפורסם ועשיר, על אף שאתה בעצמך מציין את אותה תכונה שהן נמשכות אליה (פרסום ועושר) שאין לך!
נניח אני נמשכת לגברים זוכי פרס נובל. נראה לך סביר להגיד למה אני נמשכת לזוכה פרס נובל כזה או אחר, ולא אליך? הרי אין לך פרס נובל, אז מה הקשר?
אם תשיג פרסום ועושר, א-ז תוכל להתלונן על למה הן לא נמשכות אליך.
אישית, פער בין בת 50 לבין בן 66 נראה לי עצום, ולא ברור איך לך זה נראה סביר.

תגיד, אתה בטוח שאתה לא מחפש את "הנסיכה על הסוס הלבן"?

מצד אחד אתה מתלונן שלנשים יש דרישות/ציפיות שאתה לא עונה עליהן, מצד שני אתה נותן רשימה של תכונות שאישה צריכה לענות עליה כדי שאתה תהיה מעוניין בה (ואתה מתאר את זה ברתיעה ממה ש"נותר בשטח" - לא מספיק אטרקטיבית/מושכת, גיל מסוים).
למה לך "מותר" להיות בררן, ולהן לא? בחיי שאני לא מבינה. למה אתה יכול לפסול שלל נשים, אבל אתה מופתע ששלל נשים פוסלות אותך?

למעלה