מילה יפה - זוגיות ,אך איך מצליחים למצוא אותה ...?

אתה בן 66 ופונה לבנות 50

וחושב שאתה לא עף על עצמך?

אתה פונה לצעירות ממך ב- 16 שנה.

מילה יפה - זוגיות ,אך איך מצליחים למצוא אותה ...?

לא מצליח למצוא בת זוג ראויה !
לקראת "גיל הזהב", סבב ב' , מנסה כבר זמן רב באמצעות אתרי ההיכרויות וללא תוצאות ממשיות. אקדמאי, מבין עניין, אסרטיבי, רזה עם שפם המתאים לפניי, עוסק בשיווק ומכירות.
מצד אחד ההיצע באתרים מוגבל באזור המגורים שלי, פנייה לרחוקות יותר גאוגרפית נענית בשלילה או בכלל לא (מגבילות את רדיוס ההיכרות),ההיצע מצטמצם עוד יותר באי התאמה מבחינתי.
איני מסתובב בפאבים ובמועדונים , בהרצאות וסרטים במסגרת מאורגנת - לא ראיתי מועמדות להיכרות. בקיצור - העניין תקוע !
לפני עשור היה קצת יותר קל למצוא פרטנריות ,ואז גם היו לי קשרים לאורך זמן מה. אשמח לדעת מכם/ן מה עושים לשם שינוי המצב ?

ציינתי את המקרים של היפים,המפורסמים והעשירים כדי לחדד

מהן נשים כמאפיין אישיותי,ולאוו דווקא באשר אלי.
תשובותייך מדלגות על אפיונים נשיים אלה בניסיון להסביר לי למה נתוניי שונים מהם ולכן הסיכוי להשיגן בלתי אפשרי לגביי.גם לי הבדל זה ברור !
אז בואי נתייחס לנשים כזן ייחודי,מורכב ובעייתי מבחינתם של הגברים ליצור קשר
זוגי.הנ"ל זה חלק מאישיותן,אך זה מתבטא ברבדים רבים כיצד ראשן פועל בניגוד לראשם של הגברים - בכך בואי נעסוק.זה חשוב,כי זה מבהיר עד כמה המשימה קשה להשגה !

תראי,בדיבורים ובכתיבה לא יורדים לרזולוציה האמיתית בשטח !

כלומר,קשה להגדיר במילים עד היכן אני מתפשר,או מוכן להתקדם בהיכרות עם נשים.
מדדים אלה ברורים לי אך לא לך ,כי אני הוא המחפש.גם אלה שהייתי איתן בקשר לא היו נסיכות ולא על סוסים ולא משהו "יוצא דופן" ביופיו ,אך נמשכתי אליהן והייתי בקשרים עימן.כך שמכאן את יכולה ללמוד על "סדר הגודל" / האיפיונים שלשם אני כן מוכן להתקדם בהיכרות.מצד שני,מה שהגדרתי והסברתי רבות כאן מכיוונים שונים לגבי הצד הנשי שלא יוצר קשר איתי,או מגדיר את "דרישותי" מאוד גבוה וגם מבטא זאת באי תגובה לפניותיי,או בתגובה של מה פתאום שתגיב...,זה הצד הנשי.
כך שהמשוואה שניסית להציג בתגובתך כעת לא משקפת את המציאות שלי ושלהן.יש הבדלים מהותיים במוכנות,בהענות,במוטיבציה,ביכולת וברצונות !

לא עף ,אפשר לחשוב איזו תעוזה צריך כדי למצוא פרטנרית

צעירה יותר. אתן בוודאי מקנאות (ובעיקר המבוגרות שבכן...) בנשים שעושות זאת, ולכן אתן מקטרגות כלפי העזת הגברים.
רוב הנשים בגילאי 60 ומעלה נראות כבנות 80 ,וחלק מהכברים בגילאים אלה נראים הרבה יותר טוב !
קשה לך...,לא נורא.

Netta79

New member
לפי המוסר שלך

אם אתה מציע עצמך לבנות 50
יש אי שם מישהי בת 82 שאמורה להציע לך את עצמה ...
יש הרבה נשים שיוצאות עם צעירים מהן - אז למה לא תנסה? כי היא לא דוגמנית לשעבר או מליונרית?
בקיצור חבריקו, אתה בעל מוסר כפול, מדבר על נשים באופן פוגעני וכוללני
ואולי כדאי שתחפש קרוב את הבעיה ...
יתכן ואתה מבוגר נחמד- תראה את הצד הזה שבך.
ממתי גיל ומראה זה הבסיס לחיפושים? לא התבגרת כבר ואתה אמור לחפש חברות אמיתית ומישהי להזדקן יחד?

נטע,מפליא לקרוא על חוסר מודעותך כאישה עד כמה נושא המראה משחק

תפקיד משמעותי גם אצלכן לגבי בחירה בבן זוג.כמובן שבמקרים שהגבר לא יפה / חתיך אך עשיר,אומן,מאמצעי התקשורת,מפורסם וכו' ,אז אתן לא בוחלות וקופצות עליו גם בהפרש של 20 -30 שנה,ויש המון דוגמאות גם בארץ !
לתמונה באתר היכרות יש משקל חשוב בהחלטתתכן אם כן או לא.בנוסף,כל פיפס של הגדרה או תכונה בכרטיס האישי של הגבר יכולה "להפיל" אותו מהסיכוי.
גם לגברים המראה של האישה חשוב ביותר להחלטה,אך גם מתפשרים בעניין כאשר ההשגה קשה.
"הפוגעני" מאשר את דיוק ההגדרות שלי לגביכן,וקשה לך כבת מין זו לשאת באחריות לקיומן של עובדות אלה אצלכן ! נכון,לא קל לחיות כאשר מציבים מראה
"מיידלה" !
בקיצור,קשה מאוד למצוא בת זוג גם אם מצטמצמים להפרש של 5-6 שנים צעירות מגילי. המבחר מצומצם,אזור המגורים מצמצם זאת עוד יותר,המראה וההתאמה לטעמי מצמצמים עוד ואז האפשרויות ממש בודדות לבחירה.גם מספר הנשים באתרים במקבצי גיל שונים מצומצמים.טרם נמצא הפטנט האולטימטיבי להיכרויות מוצלחות ואפשריות.

תשמע, יש פה איזשהו קושי להשוות בין המינים

מעצם זה שהנורמה היא שהגבר הוא זה שפונה. אתה מסתכל על הכרטיסים, ופוסל מראש את מי שאתה לא מעוניין בה, ואז אתה פונה אל מי שאתה כן מעוניין בה. ורק אז מתחיל השלב של הפסילה שלה - היא פוסלת את הגברים מבין אלה שפונים אליה, ונראה שאתה יוצא איכשהו מנקודת הנחה שפונים אליה בודדים, ולכן למה שלא תבחר בך? אני חושבת שנקודת ההנחה שלך מוטעית, ושנשים זוכות לפניות רבות, והיא פוסלת אותך כמו שאתה פוסל דף אקראי שאתה נתקל בו - לא מצאת חן בעיניה? הלאה. יש עוד דגים בים. בדיוק כמו שאתה עושה כשאתה נתקל בתמונה של מישהי שלא מוצאת חן בעיניך. רק שמבחינתך יש בזה מימד אישי, כי אתה אישית פנית אליה והיא דחתה אותך - בניגוד לאישה בדף שפסלת ושלא יודעת בכלל אם ראית את הדף שלה או לא.
כך שזו באמת לא משוואה. הנשים לא מודעות לדחייה - אתה כן מודע, וזה כואב לך, וזה מובן. אבל דרך הפעולה הנכונה היא למצוא דרך לשפר את הדף שלך, לא להתחיל לשנוא את כל המין הנשי, לחשוב שהוא מסובך, וכו'. הוא לא הרבה יותר מסובך - או יותר בררן - ממך, רק שאצלך זה "אישי", פשוט בגלל הנורמה השלטת, ואתה צריך ללמוד לא לקחת את זה אישית. האישה שאתה פונה אליה גם לא יודעת אם אתה פונה למיליון נשים אחרות או רק אליה, ואפילו לא יודעת כמה אתה לוקח את זה אישית. אבל תקבל שזה המצב, ושאחוז לא קטן מהנשים לא יבחרו בך, כמו שיש לא מעט נשים שאחוז לא קטן מהגברים לא יבחרו בהן - ואתה צריך פשוט להגדיל קצת את הסיכוי שאלה שדווקא כן יכולת באמת למצוא חן בעיניך יבינו את זה מהדף שלך ויענו כן.

היום בדיילי מייל התפרסמו 10 מילים שמופיעות

בפרופילים הכי מצליחים של גברים באתר היכרויות מסוים (אני מתרגמת מאנגלית עכשיו):
אהבה, כיף, ישר, חברים, קל, לצחוק, שמח, מוסיקה, נחמד, טוב לב.

נחמד שהבאת זאת אלי כאן ומשם...

לא אכתוב מה שאני לא !
כמה מההגדרות אכן מופיעות אצלי בכרטיס,וחלק אני אאמץ מרשימתך / ם.

תודה.

זה לא "מהן נשים". יש נשים

שנמשכות לכסף ופרסום - כמו שיש לא מעט גברים כאלה! אולי יש תכונות מסוימות בך שיש נשים שתימשכנה אליהן - אם כן, ציין אותן תכונות (גם באתרים, וכו'), או ציין את התכונות שלך כדי שיוכלו לעזור לך פה לחשוב מה מהן כדאי להבליט ומה להצניע, מבחינת הניסיון של אנשים פה לגבי מה מושך נשים שהם מכירים, וכו'.
אני יכולה להגיד לך, למשל, שאותי, ולא מעט נשים אחרות, שפם זה דבר שדוחה.
כמו כן אני נמשכת בעיקר לאנשים שבסביבות הגיל שלי - לא צעירים בהרבה ולא מבוגרים בהרבה (ביני לבין בעלי, למשל, יש הפרש של חודש). אז אולי כדאי להצניע את הגיל אם אתה רוצה שנשים צעירות יותר שאתה מעוניין בהן לא ידחו אותך על הסף, ויתנו צ'אנס לפי הגיל המשוער שלך בעיניהן.
ואם במקרה זכית בפרס נובל - בהחלט כדאי לציין את זה באתר... אני לא יודעת עליך כלום חוץ מזה שאתה בן 66 ויש לך שפם. שני פריטי המידע האלה מהווים, מבחינתי, נקודות לרעתך. יש עוד משהו?

נו,לאט לאט אנחנו מקלפים את הקליפות - למה לא...!

אז נכון שיש לי שפם,וגם כאשר הורדתי אותו והעלתי תמונות באתרים - היו מעט מאוד תגובות. מצד שני,טען כאן אחר בתגובותיו אלי שהוא לא חתיך,אך נשים יוצרות קשרים איתו...- למה ?
מצד שלישי,כיום זו מודה גברים עם שפמים או לא מגולחים,או זקנים עם שפמים - בעיקר אצל הצעירים,אז מדוןע זה רק למגזר הזה ? כלומר הוותיקות בגיל לא מושפעות מהטרנד העכשווי ???
מצד רביעי דוגמה ל"חלק" מהנשים.כתבה מהיום ב"חיפה קריות נט. - אישה התגרשה אחרי שבוע מבעלה הטרי כי היא "גילתה" שהוא קמצן.מה קרה ? במקום ירח דבש בחו"ל הם בילו ב"ארומה".תגובת הגבר - היא גמרה לי את כל הכסף על החגיגות לפני החתונה. אתן מבינות זאת,כמה נשים הן רציניות בקשר,וכמה חשוב להן הקשר הזוג...? הן לא רואות בעיניים אף אחד ,גם לא את מי שנישאו לו,ולמה,כי זה שהן גמרו את כל התקציב,זו בעיה שלו לא שלה,היא לא בעסק,היא רק רוצה חו"ל והתקציב - זה הבעל לא היא...!
הכתבה סתם מצאה חן בעיניי,אך המציאות באמת קשה בין גברים ונשים בתחום ההיכרויות ושמירת הקשר.האינטרסים הייחודיים של הנשים מערימים הרים של מורכבויות ליצור איתן קשר ,או לחיות איתן.

אולי הוא נראה טוב יותר ממך? יותר קרוב אליהן בגיל?

מה שכתוב אצלו מוצא חן בעיניהן יותר?
לגבי המודה - קודם כל, גם המודה הזאת כבר עברה, ודבר שני - בהחלט יתכן שהיא פסחה על המבוגרות יותר. מה זה למה? ככה.
וזה שאתה לוקח כתבה ממקומון ומסיק ממנה לגבי "כמה נשים הן רציניות בקשר"... אממ... אז פרס נובל אני מבינה שאין לך.

אגב, אתה יכול לעשות ניסוי ולהעלות תמונות של גברים אחרים ולראות מה "נשים אוהבות יותר". אתה יכול גם לקרוא כל מיני כתבות/מחקרים של אילו תמונות מצליחות יותר באתרי היכרות.

העליתי תמונות שלי ללא השפם וגם אז מעט תגובות.

תביני,איני נראה רע בכלל,והיו לי נשים בשחיי.אך בשנים האחרונות משימת ההיכרות הפכה להיות קשה מנשוא !

איך היכרת את אותן נשים בעבר?

אם זה היה דרך אתר היכרויות - נסה לשים תמונה שלך מפעם, ואז תראה אם זה משהו בתמונה או במה שאתה כותב. לחילופין אתה יכול לקחת פרופיל של מישהו אחר שנראה לך (או שיש לך מידע לגבי כך שהוא מבקש), ולשים תמונה שלך - ואז תוכל לראות אם התמונה היא זו שלא בסדר.
בתכלס, יכול להיות שגם העבר שלך משפיע - כלומר, אם אתה בן 66 והסטטוס שלך הוא לא גרוש או אלמן, יכול להיות שיש נשים שזה מרתיע אותן, וגורם להן לחשוב שאתה לא בנוי לקשר/משהו לא בסדר איתך (ואני לא אומרת שבאמת משהו לא בסדר איתך, אלא שנשים עלולות להירתע מכך).
בתכלס כל העניין הזה של אתרי היכרויות זה לא משהו שאני מתמצאת בו, ונראה לי מאוד מפחיד - מי יודע מי אפגוש. אז תוודא גם שאין שום דבר מפחיד בדף שלך...

שום דבר אצלי לא מפחיד מלבד אולי התמונות בהן אני מרכיב משקפי

שמש...
,גם זו יכולה להיות סיבה
.
בעבר גם היכרתי באמצעות אתרי ההיכרויות,אך הייתי צעיר יותר...
.
תסכימי איתי שנשים הם "עם" מורכב ,ובעיקר בנושא שבינו לבינה...

לכן כה קשה העניין.
אני גרוש + ילדים ונכדים,כך שאין כל סיבה ל"בהלה" מצידן !
אני בעל מודעות גבוהה לעצמי וגם לסובב אותי,כך שאיני ממציא דברים,העניין הוא שהמציאות מאוד מורכבת,ובאמצעות האתרים - מאוד קשה !

אני לא חושבת שנשים מורכבות יותר מגברים בהכרח.

בהחלט יכול להיות שעם הגיל נעשית פחות אטרקטיבי, בדיוק כמו שהנשים בגילך או בסביבות גילך נראות לך פחות אטרקטיביות. יכול להיות שההשערה שלך שדווקא בגילאים האלה הפער בגילאים לא משנה היא פשוט לא נכונה, ושבעוד בגיל 40 יכולת להשיג גם בחורה בגיל 25 (נניח), בגיל 66 אתה לא יכול להשיג בחורה בת פחות מ-60, פשוט בגלל איך שאתה נראה. לא ברור לי איך זה כל כך מפתיע אותך, בהינתן שאתה אומר בדיוק אותו דבר על הנשים, ולמה נראה לך שזה פסח עליך.

בשבוע הבא אשמע הרצאה ראשונה מפרופ' יורם יובל בנושא המרתק

אודות מבנה המוח והחשיבה הפסיכולוגית בין נשים לגברים...,זה בדיוק הנושא...!
לדעתי יש הבדלים משמעותיים עוד לפני האישור המדעי בין גברים לנשים.
השיקולים בכל נושא שונים בינינו.לדעתי לרוב זה מתבטא אצל הנשים במקדם : "מה יוצא לי מזה..." לעומת נקודת המוצא של גברים לגבי כל נושא ועניין.
חשבי על כך היטב...

להפך - גברים הם אלה שחושבים על מה ייצא

להם מזה. נשים, אם כבר, ידועות בתור מי ששמות את הרצונות והצרכים של אחרים בראש הרשימה (הילדים, ההורים, החברות והחברים, וכו'), ואת שלהן בסופה.

למעלה