נעים לי להיווכח מתגובתך על האכפתיות והמוטיבציה שלך לסייע
בידי.אני מעריך זאת מאוד !
* כתוצאה מהתגובות השונות כאן וגם שלך כמובן איתרתי תחום הגדרות חשוב בכרטיסים שלי באתרים השונים שיכול היה להיות לי לרועץ - ההגדרות של "איזה תכונות אני מחפש בנשים..." ,הגדרתי ציפיות שייתכן מאוד שהרתיעו נשים מלהגיב.
תשאלי בוודאי מה למשל,אז : "רזה" , "נשית", "ללא משחקים / טבעית".
שיניתי כעת את ההגדרות הנ"ל ל- נשית ונעימה, תקשורתית ,רומנטית.
* כמו שגברים שוללים מראה מסוים של אישה אז בוודאי גם נשים פוסלות על כך.
למשל: עם שפם ומשקפי שמש - יכול להרתיע.כעת העלתי תמונה ללא משקפיים כלל ,ואראה אם תהיינה תגובות.העניין הוא שההיצע מאוד מצומצם למרות שלושת האתרים בהם אני פעיל.חדשות מצטרפות בקצה איטי מאוד,וגם לא כולן מוצאות חן בעיניי... / סיגלית,שפיותן של נשים לא מבטיחה כלל אי שלילה של מראה מסוים של גבר.להפך,הן עוד יותר ביקורתיות גם לגבי המראה.
* בוודאי שיש לי כיום הרבה יותר מה להציע מהעבר - ניסיון עם נשים,חוכמת חיים,ביטחון עצמי ומקצועי רב יותר - אך כל זאת הן לא יודעות עד שהן לא איתי בקשר...!
* מה רלוונטי לי את אומרת שחשוב,נכון,אך יש כאן תלות בהסכמתן של הנשים להכיר אותי,ועד שהן לא לצידי זה תלוי רבות גם בהן.זה שונה מהליכה לחנות לקנות מוצר שאני מחליט מה לקנות,והחלטתי מעט מאוד תלויה בגורמים סביבתיים.לכן הניסיון שלי להבין כיצד ראשן פועל נובע מהצורך לשפר את הסיכויים שלי שהן על מנת שהן תרצנה להכיר אותי.
* אני יודע מצוין איזו אישה לצידי הייתה גורמת לי אושר וסיפוק,אך לכל זאת יש מעט מאוד סיכוי להתגשם באמצעות ההיכרויות באתרים.
* אני מחפש קשר רציני של זוגיות בכייף.לעיתים בדרך מגיעות נשים המתאימות לסוגי קשר אחרים.אני מחליט לאחר ההיכרות הקרובה עימן לאיזה מסלול קשר להתקדם.אך מה שבאמת אני רוצה - זו פרטנרית ! היו לי גם קשרים ארוכים יחסית
וגם מגורים משותפים.