מילים הן (לפעמים) מלכודת.

1234ab

New member
ו.....האם קנאה היא מילה גסה בשבילך?

האם אסור להרגיש קנאה?? האם רגש "הקנאה שייך לרגשות "השליליים"?? (שלדעתי כמובן אין כאלו).

Deerest

New member
ממש לא,

אני גם חושב שאין חלוקה כזו לרגשות שלנו. פשוט יש כאלו שמעיקים ויש כאלו שמרוממים. אני מדבר מההיבט של זיהוי וקבלה (או לא). לומר לעצמי מה אני מרגיש, להבין איך זה משפיע עלי, לאן זה מניע אותי, ושם לראות אם אני בכלל רוצה להיות במקום הזה. סתם נזכרתי בספר על חומפס.

Deerest

New member
בסבוב הבא

בכל פעם שאני נמצא במקום כלשהוא, אז אני לא נמצא במקום אחר. ובכל פעם המקומות משתנים. איך זה קורה? לעיתים אני (חושב שאני) המוביל ולעיתים אני מובל. יש מקומות שאני מגיע אליהם בעקבות התנהגות שבעקבות רגש שבעקבות מצב... והמקום הזה לא עושה לי טוב... אני לא מרגיש שייך לו... זה לא אני. מתי אני יודע זאת? אין לי מענה. "צריך" כנראה להקשיב כל הזמן.

1234ab

New member
כי זה חוסם אותנו מלהרגיש.....

כי זה לא אני, זה ההורים.... כי כל ההתניות של מותר ואסור חוסמות אותי מלחוות את החיים כפי שהם.

1234ab

New member
לא, אלו הם פני הדברים.....

כך הטבע פועל, נולדתי להורים שגידלו והעניקו לי "מיכלול של דברים" חלק מאותם דברים אני מרגישה שהם לא שייכים לי.. והאימות לכך הוא הצורך הטבעי בהתפתחות/עצמאות/בגרות נפשית...

1234ab

New member
"דברים" (כפי שכתבתי) בשבילי זה לא

"חלקים שבך".... (כפי שאת כתבת).... זאת לא היתה כוונתי... אך כל אחד .. רואה..מבין..בוחר... לראות את מה שהוא רוצה/נוח לו.... ערב טוב

1234ab

New member
../images/Emo10.gifלא השארת לי מקום לתגובה....

הרגשתי "שסגרת" אותי עם תגובתך....

ואיך בדיוק עשיתי את זה?

האפשרות היחידה שלי לא לאפשר לך להגיד היא לחסום אותך במחשב... איזו דרך אחרת יש לי לא לתת לך מקום להגיב? ועוד משהו, אני אמורה "לתת" לך מקום? הרי הפורום מעצם היותו הוא מקום להגיב... שימי לב איזו בחירה עשית... גם הרחת, וגם הטחת... נראה לי שכאן בפורום יש המון מקום, בעצם המקום כאן רחב כגודל כל כדור הארץ לפחות... אז למה ההרגשה שלך "צרה"? ומי אחראי על מה שאת מרגישה? 1234, אנחנו עושים דרך ביחד... הדבר האחרון שאת צריכה לחשוב זה שאני "סוגרת"... יתכן שזה נראה כך לפעמים, רק תחזיקי חזק, יש לי משהו מאוד חשוב להגיד לך... הכל משחק, ואני בצד שלך... (מקווה שעכשיו אני לא "סוגרת")

1234ab

New member
אביבה העלית חיוך רחב על פניי ../images/Emo6.gif

ברשותך נמשיך מחר, אני מאוד עייפה, (לא ישנתי בצהריים)
לילה טוב ותודה

1234ab

New member
אביבה וdeerest ?????????

פיספסתי משהו?? או שפשוט לא הבנתי????

למעלה