מימון ספורטאים לתחרויות בחו"ל

daskaliano

New member
מימון ספורטאים לתחרויות בחו"ל

ראיתי את הויכוחים שלכם וביררתי על רגל אחת ובאופן מאוד לא מעמיק, מה מדיניות איגוד האיגרוף בנוגע למימון והשתתפות בהוצאות ספורטאים לתחרויות בעולם. ובכן בגדול מאוד: בקטגוריית ילדים, נוער וקדטים רוב ההוצאה על ההורים/ספורטאי והשתתפות האיגוד מינימלית. בקטגוריית בוגרים - השתתפות האיגוד היא 50 אחוז מהעלות. מי שמעוניין לדעת יותר לעומק מוזמן לשאול את ויליאם שחאדה בפורום של איגוד האיגרוף או שאני אעביר לו את השאלה אם הוא סובל מביישנות.

orslimy

New member
דסקלו...יש לך המון המון זמן פנוי..

הלוואי היה לי את כל הזמן לעשות כאלה בירורים.... אבל תודה אי אפשר להתקיים בלי מידע....

daskaliano

New member
אליפות העולם לקדטים באיגרוף חובבני:

אליפות העולם לקדטים - 2005/07/27 05:10 איגוד האגרוף האנגלי בשיתוף פעולה עם ההתאחדת העולמית לאגרוף חובבני מארגנת אליפות העולם לקדטים בליברפול בתאריך 2005-10-19-09 . האליפות מיועדת למתאגרפים שנולדו בין התאריכים9 אוקטובר 1990 עד 9 אוקטובר 1988 . המשקלים 46,48,50,52,54,57,60,63,66,70,75,80,86,ק"ג איגוד האגרוף הישראלי מארגן מבחן לגיל הזה ביום שבת 2005-09-03 בשעה 14 משקל שעה 15 תחריות במרכז האגרוף בכפריסיף

daskaliano

New member
אליפות העולם לנשים באיגרוף חובבני

אליפות העולם לנשים - 2005/07/27 05:00 חברים נכבדים איגוד האגרוף הרוסי בשיתוף פעולה עם ההתאחדות העולמית לאגרוף חןבבני מארגנים אליפות העולם לנשים בעיר סאן פיתרסבורג בתאריך 2005-09-26-18 האליפות מיועדת לגיל 17-34 בלבד אגודות שמוענינות לשלוח מתאגרפות לאליפות זו נא להיות בקשר עם האיגוד

daskaliano

New member
שלא יאמרו שאין לבנות כמו הגר יריבות

יכול להיות מצויין בשבילה שם.

daskaliano

New member
תראה- כל הזמן אומרים שאין אגרוף פה

יש ועוד איך, ותאמין לי הייתי היום בכפר יסיף בספארינג. יש כל שבוע רק תבוא. יש בעולם מתאגרפות בחובבים - קילריות חבל"ז. ראיתי היום את אירה - עבדה עם בן. פעם שעברה ראיתי את נטליה נותנת נוקדאון לאיזה ערבי. תשמע, יש תחרויות בשפע, יש תחרויות בחו"ל, יש ענף חי נושם ובועט, רק יהודים צברים מקטרים ולא באים כי זה ענף לא אקזוטי.

BROWN BOMBER

New member
כן ... קשה לעבוד עם צברים....

היו במועדון שלנו כמה... הם חשבו שבאו לטיול שנתי... חשבו שיגיעו לאימון, ילכו קצת מכות כמו ברחוב והכל ילך טוב ויפה... אחרי שנפגשו עם מתאגרפים שבאמת שהראו טכניקה עדיפה ואפילו ניסו לעזור לחבריה הצברים ללמוד את השיטה.... הם פשוט החליטו שזה משעמם (זה באמת נראה משעמם מדי פעם) וגדול עליהם...

daskaliano

New member
במילה אחת - ישראבלוף...

אין משמעת מהבית, אין חינוך למצויינות, יש הרבה חשיבות עצמית, יודעים הכל הכי טוב וכשמגיעים לעבודה השחורה ורואים שזה מאוד אפור וקשה עוזבים. זה חינוך.

BROWN BOMBER

New member
בדיוק....

קשה מאוד לעבוד עם צברים.... אולי בגלל זה המאמנים הרוסים לא עושים כלום כדי לשכנע את הצברים לעסוק באיגרוף... פשוט כאב ראש אחד גדול מבחינתם...

toy s0ldier

New member
אתם מתחילים לעצבן אותי ברמות

מה קרה החלטתם ליצור סטיגמה חדשה עכשיו? צברים לא טובים באימונים... איזו הכללה מגעילה. אני אפילו לא יגיב לכם על זה רק אומר שזה בושה שאמרתם דבר כזה ואיבדתי כל טיפת כבוד שהייתה לי אליכם בפורום הזה

BROWN BOMBER

New member
toy s0ldier

נעמיד את הדברים על דיוקם... אני לא עומר שזו שלדעתי אי אפשר לעבוד עם צברים... אמרתי את זה על סמך מה שאני רואה בשטח... במשך שנים רבות הגיעו למועדון שלנו חבריה שונים מכל מיני מקומות.... כולם עבדו קשה, המתאגרפים המנוסים יותר תמיד ניסו לעזור למתחילים... זה מסורת במועדוני איגרוף שמכבדים את עצמם... לעזור לחדשים ופתח את כישוריהם.... לכל מתאגרף אצלינו אפשר כבר לקרוא מאמן פוטנציאלי מכיוון כולם עוזרים לכולם.... הבעיה היא שקשה היה לפתח משמעת אימונים אצל הנערים הצברים... ניסינו כמה שאפשר גם המאמן וגם המתאגרפים הוותיקים... אבל הבעיה היא שהחבריה הצברים חשבו שבבת אחת הם יגיעו לתחרויות ויתחילו לנצח, להביא מדליות, כבוד וכו'.... זה לא עובד ככה.... בטח שלא באיגרוף חובבני.... באיגרוף חובבני יש תקופה שבה אתה לא מביא הביתה שום דבר חוץ מפנסים והרבה חומר למחשבה.... צריך פשוט לעבור את התהליך הזה כדי שיצא ממך משהו... חלק גדול מאוד מהצברים לא נשארו במועדון יותר מחודשיים.... מי שנשאר ועלה לקרבות בזירה - פרש כבר אחרי הקרב הראשון או השני שלו.... ב 10 שנים שאני הייתי פעיל בזיר רק מספר בודד של מתאגרפים צברים נשארו לתקופה ממושכת יותר והוא לא עולה על 7 מתאגרפים...

עדיין זה לא אומר שצריך לעשות...

הכללות!! אגרוף זה מקצוע/תחביב קשה ולא משנה אם אתה רוסי, ערבי, יהודי, וכו... ואנשים עוזבים כי קשה להם!! גם אצלנו ב CMA קראטה/אגרוף תאילנדי יש אנשים שמגיעים מכל העדות והמגזרים בתרועות חצוצרה אבל שרואים שזה קשה עוזבים... זה חלק מהחיים... מי שנשאר זה באמת אלה שפריקים לעניין.... יניב

BROWN BOMBER

New member
נכון מאוד... אבל...

איך אתה מסביר את העובדה שבמועדוני איגרוף חובבני אתה כלל לא פוגש צברים??? אולי בעבר היה אפשר להגיד שהם לא מתחברים למאמן הרוסי שבקושי מדבר עברית או כל סיבה אחרת... אבל היום זה לא ככה... כמות המתאגרפים הצברים בארץ היא כל כך נמוכה שאפשר לספור אותם על האצבעות....

אני אגיד לך איך אני מסביר....

האגרוף לא ממש פופולארי, אנשים מעדיפים אגרוף תאילנדי, קראטה, קיק בוקס וכו... מי שלא נתפס לזה רואה את האגרוף כמקצוע משעמם..... ועוד סיבה שלא מוסיפה לכבוד של החובבני אתה ראית איך מתנהגים "לצברים" בתחרויות של החובבני? היהודים שכבר בתחום :- תאמר לי למה שהם יאהבו את התחום שהוא מנוהל באופן מגמתי לטובת הערבים?, מה גם בחובבני לא יוצרים אפשרות ליהודים לאהוב אותם, הם בכלל לא מתאמצים בנושא, לא מושכים את אותם יהודים, נוח להם ככה שהם בשליטה... אני יכול להבטיח לך שאו טו טו יהיו קבוצות ענק במכון בת"א באגרוף, של ילדים, נוער, ובוגרים.. והיחס אליהם יהיה שונה!! יניב

למעלה