מימון ספורטאים לתחרויות בחו"ל

BROWN BOMBER

New member
מנוהל ע"י ערבים... אבל מי אשם בזה??

המאמנים הרוסים??? נכון להיום המאמנים הרוסים, המתאגרפים ואני אישית מנסים לשכנע צעירים צברים לבוא להתאמן באיגרוף... ושלא תגיד שאף אחד לא מגיע.... זה לא נכון.... מגיעים ועוד איך... אף אחד לא נשאר.... הצברים מקבלים יחס מצויין מצידם של המאמנים והמתאגרפים הוותיקים... אנחנו תמיד מנסים לעזור, לשפר, לעודד, לתמוך עד כמה שאפשר... אבל אפילו עם לא הנער עצמו.... הורה צברי כשרואה ילד שלו מגיע הביתה עם פציעה (אפילו הכי קלה שיש - לא שולח אותו יותר לאימון)... איגרוף זה לא גולף.... זה כרוך בהרבה פציעות והרבה דברים לא נעימים לפני שבאמת מגיעים להישגים... כמה שלא נעים לי להגיד את זה אבל מה שאמר דסקאלו זה נכון.... רוב הצברים מפונקים מדי.... זה החינוך הישראלי נכון להיום ואני מדבר לא רק על האיגרוף... אתה רואה הורים שמגיעים עם עו"ד לבתי הספר בגלל שהמורה אמר משהו בצורה לא הכי מנומסת לטענתם לילד שלהם... איך יתכן מצב שלמורה ולתלמיד בביה"ס יש שוויון זכויות מלא... הרי רובכים מגיעים מתחום אומנויות לחימה של המזרח הרחוק... תגידו.. זו גישה נכונה??? אין משמעת בבתי ספר, זה נגרר גם לצבא שהוא גם יותר מדי דימוקראטי נכון להיום... וכל הכוונות הטובות האלה משפיעות לרעה על החברה הישראלית... אני לא מתחרה כבר קרוב ל 5 שנים... הייתי מוכן לתת את הכל כדי להחזיר את אותה התקופה בה הייתי מתאגרף פעיל .... ואתם כשנתקלים בבעיה הכי פשוטה פשוט פורשים .... והכי חשוב... ברגע שאתם שעומרים לכם את זה - אתם נעלבים ומפספסים את המסר העיקרי...

כל אומנות לחימה כרוכה בפציעות...

אני שאני לא מתאמן בטירוף כמו מתחרים כבר היו לי סדקים, נקעים, סימנים כחולים בפנים וכו.....- זה חלק מהמקצוע אין מה לעשות...., אפילו שאתה מתאמן עם מגנים! אין שום קשר לפינוק!, ללמוד אגרוף תאילנדי גם מאוד קשה ויש שם הרבה הרבה יותר אנשים, ותאמין לי שהם לא מפונקים- זה שטות לחשוב ככה!! לא קשור גם לחינוך!! - זה קשור לאופי של אותו אדם!, ולמה שמתאים לו באופן אישי, זה שאתה מטורף על אגרוף זה לא אומר שאחרים צריכים להיות מטורפים גם.... להם מתאים משהו אחר, למרות שהם ניסו אגרוף...- החינוך הישראלי טוב לאגרוף תאילנדי , קראטה אבל לא לאגרוף?? זה שטות לחשוב ככה.. לעניות דעתי גישתך אינה נכונה יניב

BROWN BOMBER

New member
ואיך לטענתך מתפתח אופי של אדם???

זה לא בא מהבית?? מהבית ספר?? מהחברה?? העם אתה יכול לטעון שישראלים זה לא עם מפונק??? הרי רק תיצא החוצה ותשאל אנשים את השאלה הזו בלי לקשור אותה לנושא מסויים... איזו תשובה תקבל.... אני מוכן להתערב ש 8 מתוך עשר יגידו לך שישראלים זה העם הכי מפונק בעולם... לא היהודים.... דווקא הישראלים...

לא הצלחתי להבין עדיין...

מה ההבדל בקושי/פינוק שאתה מציין בן האנשים שלומדים אגרוף תאילנדי, קראטה, FREE FIGHT וכו... לאגרוף החובבני... האם אתה חושב שמדובר באומנויות לחימה פחות קשות מהאגרוף??, ובגלל זה הישראלים נדבקים לאומנויות הללו?? משום פינוקם?? אז אני יכול לומר לך באופן שלם שאתה טועה!, האגרוף התאילנדי קשה מאוד מבחינת האימונים שלו, גם הקראטה וכו.... מה שאני מנסה לומר לך שזה לא הקושי או הפינוק שגורם לישראלים לא להגיע וללמוד אגרוף... עובדה שהם לומדים אומנויות לחימה קשות לא פחות! יניב

BROWN BOMBER

New member
אני מדבר לא רק על רמת הקושי....

כמובן שאימונים של איגרוף תאילנדי ופרי פייט הם קשים לא פחות מהאיגרוף... בזה אני מסכים אתך בהחלט... אבל עליי לציין שקל ומהר יותר להגיע להישגים בתחומים שציינת מאשר באיגרוף (בעיקר באיגרוף חובבני)... איגרוף .. למרות הפשטות שלו במבט ראשון הוא אנף הרבה יותר מורכב משאר האנפים שציינת מכמה סיבות... באיגרוף עומדת בפניך משימה של להוציא את המקסימום ממינימום קלים... בקראטה יש כמה מאות או אולי אלפים אפילו של מכות, תרגילים, קאטות וכו'... בקיצור, הרבה חומר ללמידה ושימוש בעט הצורך... מה כן שהוא גם מעניין ומרשים יותר לביצוע... באיגרוף יש בסך הכל 8 סוגים של מכות ושתי סוגים של הגנה שהם קבועים ונלמדים ע"י המאמן... ותראה כמה חומר למחשבה.... טכניקות שונות, טקטיקות, אסטרטגיות.... המון המון המון........ חומר שעליך ליצור בראש כשעומדים לרשותך מינימום קלים... תחשוב על זה....

Pyongwon

New member
כן, העם היהודי הוא עם מפונק. אבל

כמו כן העם היהודי רוצה להגיע להישגים. מי שירצה - יתאמן. מי שלא ירצה - לא יתאמן. מאוד פשוט. העם הרוסי - כבר למד על בשרו את המשמעת הרוסית. והערבים גם למדו על בשרם את המשמעת הערבית - של תפילה וכו'. כל אחד יקח איתו את הדבר ההכי חשוב לו. בזמנו, למשל בחינוך, העם היהודי היה במקומות הראשונים. איפה היא כעת? עם אלימות ו-40 ילד בכתה? כל אחד יעשה את השיקולים שלו. ג'ס.

BROWN BOMBER

New member
לא אמרתי שהיהודים מפונקים...

התקוונתי דווקה לישראלים.... לפי מה שאני מכיר משפחות יהודיות מסורתיות באירופה - (בעיקר מהדורות הקודמים) אין אנשים יותר ממושמעים שעובדים קשה לפרנסתם מבלי להתלונן... זה שהיהודים נחשבים לחכמים יותר מהאחרים (שזה נכון בהחלט) וזה לא כל כך בא לידי ביטוי כאן בארץ אצל הישראלים דווקא - זה משהו אחר...

garey

New member
יניב פישר יחס במכון שונה תמיד ,זה

אישי יותר ,צמוד יותר וגם חברי יותר בד"כ , ההסבר שלך נכון שהאגרוף לא פולארי זאת אמר ויליאם בראיון ותשמע זאת בשידור הטלויזיוני, אבל מפה ועד התנהגות של האיגוד ליהודים או לצברים כאילו הם לא " קימים " שמים וארץ, 4 חניכים מרחובות עשו כמה קרבות שם ונהנו מאוד וגם ניצחו ,בניו של דסקלו נהנים שם ,מפסידים ומנצחים , אז איפה הקיפול ,שאחד מ cma הפסיד נחרב האיגוד החובבני,יש עירעור כנהוג בכל קרב וקרב ,עוד סיבה מיקום האיגוד וכל העבודה מבוצעת בכפר יסיף שללא ספק שכולם שם ערבים ,השליטה היא שלהם זה ביתם זה מיבצרם, איפה ביתו של האיגוד הקיקבוקס והאיגרוף המיקצועני יושב , זה לא מכונו של ויליאם שחאדה זה ביתם של כלל לוחמי החובבני, לכן המשיכה של הבני דודים לשם היא צפויה מראש, עם היהודים היו רוב גם שם או מיתחרים יהודים רבים ,הרי יש בחירות כמו בכל מקום ,בבחירות מחליפים יו"ר והאפשרות היא גם להחליף את מקום מושבם, הכל לפי התקנון של האיגוד ,לא המצאה שלי אלה של התקנון ג'רי

orslimy

New member
איזה גועל נפש.....

קודם כל אתם מכלילים בצורה הכי בורה שיש לא הייתי מאמין שזה יבוא ממך דסקלו ודבר שני תפסיקו להלל את התרבות הרוסית כי אם תסתכלו על סטטיסטיקה רוב הפשע בארץ זה או ערבים או רוסים.....בטח שיש צברים פושעים אבל יחסית לא כמו ה"לא צברים"..... ומי אמר שאין לנו משמעת באימונים? כל הצברים מפונקים? וזה בא מהבית? עכשיו תקשיבו טוב כי זה המשפט החשוב- כל הצברים שאני מכיר-וזה המון, חונכו לעבוד קשה והם גם עובדים קשה מאוד ורוב הלא צברים שאני מכיר (וזה אפילו יותר) חוץ מלהתלונן על צברים חסרי חינוך לא עושים שום דבר....

garey

New member
orslimy טעות בידך ,

הפשע הישראלי חזק בהרבה יותר לצערי ,הפשע הרוסי גם חזק ,הפשע הערבי גם, כשמכליילם את הספורט הישראלי בכללותו ,הוא לעומת העולם דורך במקום , ראה את התוצאות שלנו בעולם בכללי בכל ענפי הספורט, לעומת חו"ל , אף אחד לא מזלזל באומני הלחימה בארץ ,אף אחד לא מזלזל בספורט בארץ , אבל תיראה אייך הוא ניראה ואת תוצאותיו, גם בני מתאמן קרוב ל6 פעמים בשבוע משקיע ומשקיע ,אבל לא רבים כמותו וכמותכם ,, כך שהככללה לגבי הרוסים כן הם משקיענים כשהם בכל ענף תיראה את ההבדלים , העצומים והקליטה המהירה שלהם בספורט , כך שזה הציור הנכון יותר מבלי לפגוע " בסברס "הישראלי ג'רי

BROWN BOMBER

New member
תודה ג'רי... קלעת בול...

אני שמח שיש אתנו אנשים כמוך שמבינים עניין ויודעים לבטא אותו יותר טוב ממני... צדקת בכל מילה...

garey

New member
BROWN BOMBER ידענות של 40 שנה

ידידי הספורט שרץ אצלי בבית מקטנות,לכן מבין אות מא-ב , ועוד יותר מכיר את הספורטאי הישראלי המפונק ,עלי אדמות , זה מזכיר לי פועלי בינין ,כשהגיעו מעזה לעבוד כל הישראלים ניהיו קבלנים פתאום ,והפלשתינאים ניהיו העובדים ,יתהפך הגלגל היום גפ הפלשתינאי למד ,והוא מעסיק תאילנדים {ראיתי גם ישראלים, זה טיבו של סברס , עצלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רוצה הכל מהר ללא מאמץ ,{שוב לא כולם} ג'רי ביי ונהנה כמוך ליקרוא את דברייך,

Pyongwon

New member
אני יודעת אל TKD... ויש לה שם עם מי

לעבוד... לא צחוק! :) לירון יודע על מי אני מדברת..:) ג'ס.

למעלה