איגוד מסודר עובד כך ,זה ממש אחלה
ניהיה 2 זירות פירסומים על כל הנעשה בארץ ובחו"ל ,יציאות חניכים לחו"ל אוקי חצי על חשבון ההורים ,אני מתאר לי ובטוח שיש גם יוצאים מהכלל , כמו בכל מקום ומקום ,אין מה לעשות אלו החיים , אתר באינטרנט שמפרסם הכל ,ככה עובד איגוד ,למה עד היום לא נערכו אינטרקלאבים באיגוד הקיבוקס והאיגרוף המיקצועני ,היכן הם יושבים בדרך קבע, כמו בכפר יסיף, מי הם המנהלים, עו"ד והנהלת החשבונות , כמו כל איגוד ועמותה בישראל ,למה זה לא כך כמו בכפר יסיף , אולי התוצאות שם לא בשמים , אבל הלוואי עלינו תנאים שכאלו ,ואפילו המינמלים,אני בטוח שדסקלו נהנה להביא את ילדיו ,לשם כדי לראותם משתפרים כל הזמן ולתקן אותם כדי שישתפרו עוד יותר ויותר ,לכן השאלות נישאלות , כי לנו אין את מה שיש באיגוד האיגרוף החובבני ,עם כל הצער שבדבר , אני כל שבועיים שומע את דסקלו אני ביסיף בספרינג עם ילדי , ועוד עשרות שכמותם עם ערבים רוסים ויהודים, מה משנה לי ,משנה לי למה האיגוד פה לא עושה זאת ,כי אין תקציב או אין מה אנשים ,או חניכים יש המון ,צמאים לזה שעה שעה ,יום יום וראיתי וצפיתי 4 שנים ,והכל במקום דרוך ,למעט ארועי הזירה ,השאר לא חשוב ,,השאר הרבה יותר חשוב ,כי העתיד מגדל המשכיות לזאת אתם לא דואגים כלל , כמו שדואג איגוד החובבני ,ביסיף ג'רי