מימון ספורטאים לתחרויות בחו"ל

daskaliano

New member
איזה טארוונדו ? הגר מתאגרפת !!!

לפני זה היא היתה בלחימה משולבת אצל רענן טל. לא טאקוונדו ג'ס !!!

Pyongwon

New member
אמרו שאין להגר עם מי לעבוד... אני

יודעת על די הרבה אנשים שתוכל לעבוד איתם..:) שיקולים שלה..:)

BROWN BOMBER

New member
אנחנו מדברים על מתחרות באיגרוף...

כל הזמן אני (ולא רק אני) שומעים ממארגני הזירה שאין להגר מתחרות ומנסים למצוא אותן בכל דרך שהיא... אז למה אני שואל הגר לא עושה קרבות בזירה החובבנית?? יש שם איפשרות להתחרות מול מיטב מתאגרפות העולם ואפשרות להתקדם ולהתפתח כספורטאית... באיגרוף המקצועני מחפשים לה יריבות קלות ולא מספיק מנוסות כדי שתוכל לנצח אותן בקלות...

Pyongwon

New member
העניין שיהיה לה עם מי לעבוד - לא

סתם לשבת ולא לעשות כלום. זה היה מצבי. אז יצאתי. וראיתי (כמו שבודוקאן רואה) שיש עם מי לעבוד. והדרך היא או להכיר את האנשים הללו בארץ, או לנסוע לחו"ל. בארץ יותר קל פחות כסף, אבל בסופו של דבר, עדיף לנסוע לחו"ל לראות מה קורה שם. ויש מה שקורה שם! :) ג'ס.

daskaliano

New member
ראיתי מה הולך בעולם בחובבנים בנות

ישחטו אותה חביבי. ראיתי שם צרפתיה שניצחה את נטליה בלי להזיע. בחורה נותנת ניתור נוגעת בטבעת של הסל. איזה אתלטיות משהו לא יאומן.

Pyongwon

New member
שלא לדבר על דליה אביבי. ועוד חברה..

גבוהות, חזקות, זריזות, מהירות. חבל על הזמן. וזה רק בטאקוונדו..:) אבל אלו הם אנשים שמקצועיים. גם אני משערת באיגרוף - הם שם נושמים, אוכלים ושותים איגרוף. אני יודעת שזה כך בקוריאה ובארה"ב. לא צחוק.

garey

New member
איגוד מסודר עובד כך ,זה ממש אחלה

ניהיה 2 זירות פירסומים על כל הנעשה בארץ ובחו"ל ,יציאות חניכים לחו"ל אוקי חצי על חשבון ההורים ,אני מתאר לי ובטוח שיש גם יוצאים מהכלל , כמו בכל מקום ומקום ,אין מה לעשות אלו החיים , אתר באינטרנט שמפרסם הכל ,ככה עובד איגוד ,למה עד היום לא נערכו אינטרקלאבים באיגוד הקיבוקס והאיגרוף המיקצועני ,היכן הם יושבים בדרך קבע, כמו בכפר יסיף, מי הם המנהלים, עו"ד והנהלת החשבונות , כמו כל איגוד ועמותה בישראל ,למה זה לא כך כמו בכפר יסיף , אולי התוצאות שם לא בשמים , אבל הלוואי עלינו תנאים שכאלו ,ואפילו המינמלים,אני בטוח שדסקלו נהנה להביא את ילדיו ,לשם כדי לראותם משתפרים כל הזמן ולתקן אותם כדי שישתפרו עוד יותר ויותר ,לכן השאלות נישאלות , כי לנו אין את מה שיש באיגוד האיגרוף החובבני ,עם כל הצער שבדבר , אני כל שבועיים שומע את דסקלו אני ביסיף בספרינג עם ילדי , ועוד עשרות שכמותם עם ערבים רוסים ויהודים, מה משנה לי ,משנה לי למה האיגוד פה לא עושה זאת ,כי אין תקציב או אין מה אנשים ,או חניכים יש המון ,צמאים לזה שעה שעה ,יום יום וראיתי וצפיתי 4 שנים ,והכל במקום דרוך ,למעט ארועי הזירה ,השאר לא חשוב ,,השאר הרבה יותר חשוב ,כי העתיד מגדל המשכיות לזאת אתם לא דואגים כלל , כמו שדואג איגוד החובבני ,ביסיף ג'רי

daskaliano

New member
אליפות העולם לבית ספר

אליפות אירופה לב"ד - 2005/07/27 04:52 חברים נכבדים סוף סוף יש אינפורמציה מלאה על אליפות אירופה לב"ס . האליפות מתקימת בעיר tver ברוסיה משתתפים מתאגרפים שנולדו בין 30 אוגוסט 1990 עד 30 אוגוסט 1992 . המשקלים הם : 37-38.5 , 38.5-40 ,40-41.5 , 41.5-43 ,43-44.5 , 44.5-46, 46-48 ,48-50 ,50-52, 52-54 , 54-56 ,56-59 ,59-62 ,62-65 ,65-68 ,68-72 ,ק"ג . איגוד האגרוף הישראלי מארגן מבחן לגיל הזה ביום שבת 2005-08-06 בשעה 14 משקל ובשעה 15 תחריות המבחן במרכז האגרוף האולמפי בכפריסיף נשמח לראות את כולכם במבחן

daskaliano

New member
הודעות מנכ"ל האיגוד הד"ר שחאדה

הודעות חדשות לאגודות - 2005/07/27 03:56 לכבוד אגודות האגרוף חברים נכבדים עברו כמה ימים שלא יכולתי לכתוב או לשמוע מכם . קראתי מה שנכתב בפורום והנה כמה חדשות לאגודות ולמאמנים ולמתאגרפים : שתים עשרה מדינות השתתפו בגביע העולם שנערך ברוסיה בתאריך 11-18-07-2005 . המדינות שנבחרו מטעם היבשות הם רוסיה , אוקרינה , גרוסיה , רומניה , בילורוסיה , אזירביגאן , קובה , אמירקה , קזכסתאן , קוריה , תאילנג , ונחרת אפריקה . הנבחרות חולקו לארבעה בתים ואורגנו תחריות ביניהם . רוסיה קבלה המקום הראשון , קובה המקום השני אזרביגאן וקזכסתאן המקום השלישי .מקום ראשון קבל חמשים אלף דולר מקום שני שלשים אלף דולר ומקום שלישי עשרים אלף דולר מהאמארגנים

daskaliano

New member
הייתי היום בכפר יסיף ובנו שם זירה 2

איזה יופי, יש שם עכשיו שתי זירות ענקיות על רמפה בנו שם חדר ללינת ספורטאים במחנה אימונים והיום הנערים עד גיל 19 סיימו שם מחנה אימונים. ההשקעה שם לאט אבל בעקביות. עבודה בשקט ורחוק מהזרקורים. חבל שלאיגרוף תאילנדי אין כאלו תנאים.

עזבו אתכם עולים וצברים... אני יכול

אני יכול להרביץ גם לעולה, גם לצבר וגם לכל מה שבניהם. נוק אאוט לערבי, נוק דאון לרוסי, היפון למרוקאי, שארפ שוטר לתימני וכולי.. אני גם יכול לבעוט בטייקוואנדיסט, לקרטס ת'קרטיסט, להפציץ במתאגרף מה שתרצו.... חסר חשיבות בעיניי.. עכשיו עד כמה שזה נשמע דפוק, יש הרבה אהבה וכבוד בהודעה הזו.. לא משנה עם מי אתה עובד, תסתכל על עצמך אחר כך על השאר...

Pyongwon

New member
רעיון טוב... אבל בטאקוונדו האירנים

לא יעלו מול עם ישראל! :) אתה אומר שאתה יכול לבעוט, השאלה עם בכלל יעלו מולך..:) אבל הכי חשוב - אתה תהיה כמה שתוכל. אח"כ כל האחרים... לא צחוק! ג'ס

למעלה