../images/Emo41.gif מתכון לפטיפורים 5
טארט אישי מתכון הבצק והתהליך - מגי תחתית - בצק פריך מתוק: 100 גר' סוכר 200 גר' חמאה 300 גר' קמח 1 ביצה לעבד במעבד מזון את החומרים היבשים עד לקבלת גרגירים. להוסיף ביצה ולעבד מעט מאוד. לאחד את הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שנה. לרדד את הבצק ולכסות תבניות בבצק. להדק היטב ולחתוך שאריות. לדקור את תחתית הבצק במזלג במספר מקומות ולאפות בחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה ולקרר. למלא את תחתיות הבצק בתערובת שאוהבים. אני מיליתי בזילוף מוס שוקולד
טארט אישי מתכון הבצק והתהליך - מגי תחתית - בצק פריך מתוק: 100 גר' סוכר 200 גר' חמאה 300 גר' קמח 1 ביצה לעבד במעבד מזון את החומרים היבשים עד לקבלת גרגירים. להוסיף ביצה ולעבד מעט מאוד. לאחד את הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שנה. לרדד את הבצק ולכסות תבניות בבצק. להדק היטב ולחתוך שאריות. לדקור את תחתית הבצק במזלג במספר מקומות ולאפות בחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה ולקרר. למלא את תחתיות הבצק בתערובת שאוהבים. אני מיליתי בזילוף מוס שוקולד