וכול אלה קרובים לכהנא יותר מאשר לשמיר ובגין.תקרא את השרשור כתבתי שמליברמן עד בן גביר כולם חוגגים זה בערך תחומי הימין שאני מגדיר.
וכול אלה קרובים לכהנא יותר מאשר לשמיר ובגין.תקרא את השרשור כתבתי שמליברמן עד בן גביר כולם חוגגים זה בערך תחומי הימין שאני מגדיר.
בנט, סער, אלקין ושקד הם הכי קרובים ליצחק שמיר ז"ל.וכול אלה קרובים לכהנא יותר מאשר לשמיר ובגין.
לא.בנט, סער, אלקין ושקד הם הכי קרובים ליצחק שמיר ז"ל.
גם התחייה לא הסכימו. בן גביר הוא לא כהנא בדיוק כמו שביבי הוא לא בגין ומירב מיכאלי ויאיר גולן הם לא בן גוריון. ושמיר ז"ל הסכים ללא היסוס להכניס את גנדי הי"ד לממשלתו למרות התנגדותו משה ארנס ז"ל, בני בגין, דן מרידור ומיקי איתן.לא.
שמיר לא הסכים לשבת בממשלה עם כהנא וסיעתו יצאה ממליאה כל פעם שכהנא עלה לדבר.
אף אחד לא יכול להידמות לבן גוריון.גם התחייה לא הסכימו. בן גביר הוא לא כהנא בדיוק כמו שביבי הוא לא בגין ומירב מיכאלי ויאיר גולן הם לא בן גוריון. ושמיר ז"ל הסכים ללא היסוס להכניס את גנדי הי"ד לממשלתו למרות התנגדותו משה ארנס ז"ל, בני בגין, דן מרידור ומיקי איתן.
בן גביר הוא כהנא וכפי שהתגלה בתחקיר הוא נמצא תחת גופשטיין שגם הוא כהנא.גם התחייה לא הסכימו. בן גביר הוא לא כהנא בדיוק כמו שביבי הוא לא בגין ומירב מיכאלי ויאיר גולן הם לא בן גוריון. ושמיר ז"ל הסכים ללא היסוס להכניס את גנדי הי"ד לממשלתו למרות התנגדותו משה ארנס ז"ל, בני בגין, דן מרידור ומיקי איתן.
מעבר לכך שבן גביר הוא לא כהנא כמובן (כפי שיודע כל מי שמכיר את עמדות שניהם ולא נזון מגורמים אינטרסנטיים בלי להתעמק בעצמו), שום תחקיר לא העלה ולא יכול להעלות שהוא נמצא "תחת גופשטיין". לכל היותר תחקיר יכול להעלות שהוא עובד בשיתוף פעולה עם גופשטיין.בן גביר הוא כהנא וכפי שהתגלה בתחקיר הוא נמצא תחת גופשטיין שגם הוא כהנא.
לא שהיה בזה שום פסול אם היה, אבל הוא פשוט לא .בן גביר הוא הרבה יותר כהנא מכל ההשוואות האחרות שעשית.
זכותך , כמובן ליצור לעצמך מציאות שתענג אותך טוב יותר מהעולם האמיתי.מעבר לכך שבן גביר הוא לא כהנא כמובן (כפי שיודע כל מי שמכיר את עמדות שניהם ולא נזון מגורמים אינטרסנטיים בלי להתעמק בעצמו), שום תחקיר לא העלה ולא יכול להעלות שהוא נמצא "תחת גופשטיין". לכל היותר תחקיר יכול להעלות שהוא עובד בשיתוף פעולה עם גופשטיין.
סליחה על הדיוק.
לא שהיה בזה שום פסול אם היה, אבל הוא פשוט לא .
אתה מוזמן לעשות השוואה ולהוכיח שחלק הדומה ענק וחלק השונה קטנטן.זכותך , כמובן ליצור לעצמך מציאות שתענג אותך טוב יותר מהעולם האמיתי.
אני לא חושב שיש טעם להמשיך.
מיצינו.
בן גביר עשה את ההתאמות ההכרחיות כדי שיוכל להתמודד לכנסת. גופשטיין לא היה מוכן ולכן הוא לא בכנסת.אתה מוזמן לעשות השוואה ולהוכיח שחלק הדומה ענק וחלק השונה קטנטן.
כך – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
עוצמה יהודית – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
ובן ציון נתניהו ז"ל היה תלמיד מובהק של ז'בוטינסקי, איך אתה מסביר שבנו לטענתך הולך כל כך רחוק מדרך ז'בוטינסקי ז"ל ובגין ז"ל?בן גביר עשה את ההתאמות ההכרחיות כדי שיוכל להתמודד לכנסת. גופשטיין לא היה מוכן ולכן הוא לא בכנסת.
בן גביר היה תלמידו המובהק של כהנא והיה חלק מארגון הטרור שכהנא הפעיל .
הוא גם היה ממעריצי גולדשטיין והחזיק תמונה שלו עד שהבין שזה מפריע לחלק מבוחריו.
טענה מוזרה. האם בן חייב ללכת על פי הדרך שהתווה האב?ובן ציון נתניהו ז"ל היה תלמיד מובהק של ז'בוטינסקי, איך אתה מסביר שבנו לטענתך הולך כל כך רחוק מדרך ז'בוטינסקי ז"ל ובגין ז"ל?
אתה הוא שטענת שתלמיד חייב ללכת בדרך המורה, זאת לא טענה הזויה, הרי אפילו המדינה לפי אריסטו שונה מאוד מהמדינה לפי אפלטון.טענה מוזרה. האם בן חייב ללכת על פי הדרך שהתווה האב?
לא טענתי שחייב אבל טענתי שכך זה במקרה הזה והוא גם התגאה בזה וגם הקשר שלו לגופשטיין מעיד על כך.אתה הוא שטענת שתלמיד חייב ללכת בדרך המורה, זאת לא טענה הזויה, הרי אפילו המדינה לפי אריסטו שונה מאוד מהמדינה לפי אפלטון.
בוודאי שאין טעם להמשיך . הרי זה יחייב אותך להתמודד עם האמת, עם העובדות, עם המציאות. ברור שעדיף לך להסתפק בסיסמת השלכה כלפי ולברוח מהר מהר .זכותך , כמובן ליצור לעצמך מציאות שתענג אותך טוב יותר מהעולם האמיתי.
אני לא חושב שיש טעם להמשיך.
מיצינו.
בעצם ברור שאנשים הזויים שמאמינים ציפי לבני מייצגת את דרכו של זאב ז'בוטינסקי ז"ל מסוגלים להאמין גם בשטות שבן גביר הוא העתק של הרב מאיר כהנא, הרי מה להם ולעובדות?בוודאי שאין טעם להמשיך . הרי זה יחייב אותך להתמודד עם האמת, עם העובדות, עם המציאות. ברור שעדיף לך להסתפק בסיסמת השלכה כלפי ולברוח מהר מהר .
אולם דע לך ספי יקירי, לא יעזור לך . כאמור, כל מי שמכיר את עמדות הרב כהנא והשר בן גביר, יודע שמה לעשות, אין שום דמיון ביניהם. כל מי שלא מכיר ו/או מרגיש צורך להציג מצגי שווא לקוראיהם, בהנחה שכל קוראיו מפגרים לחלוטין, יטען את מה שאתה טוען ויברח כשיידרש לעמוד מאחורי דבריו.
אין כל חדש תחת השמש .
מיצוי נעים.
אתה הולך ושוקע בטמטום רירי.בעצם ברור שאנשים הזויים שמאמינים ציפי לבני מייצגת את דרכו של זאב ז'בוטינסקי ז"ל מסוגלים להאמין גם בשטות שבן גביר הוא העתק של הרב מאיר כהנא, הרי מה להם ולעובדות?
נו מה לעשות. וכי יש דרך אחרת כשמתדיינים איתך (נכון יותר לומר, מנסים להתדיין איתך)?אתה הולך ושוקע בטמטום רירי.
המוציא מחברו עליו הראיה יקירי. אתה זה שזורק כאן סיסמאות ריקות מתוכן שוב ושוב ושוב. אני בס"ה מכחיש אותן (פשוט בשם המציאות והעובדות. לא משהו שקשור אליך במיוחד).ספר לנו עובדות.
התכוונתי בין היתר גם אליך.האגף הימני המטורלל = כל הימנים חוץ מליכודניקים במרכז הקשת הפוליטית כמו דן מרידור, רוני מילוא, מאיר שטרית, ציפי לבני ואהוד אולמרט. כל מי שעדיין ימני ולא מנצל את עברו בליכוד כדי לטעון שהוא עדיין חלק ממחנה הלאומי כשהוא למעשה אימץ את האידיאולוגיה של שלום עכשיו הוא מטורלל.
ברור שהתכוונת גם אלי וגם אל בנט, שקד ולדעתי גם לליברמן שאני מניח שכפי שכתבתי אני מניח שאין חבר במפלגת ימין אחת מישראל ביתינו ועד עוצמה יהודית שלא מרוצה מהמינוי.התכוונתי בין היתר גם אליך.
אלה שהזכרת רחוקים מהביביזם, המשיחיים והלאומנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.