לא ,ברור שהתכוונת גם אלי וגם אל בנט, שקד ולדעתי גם לליברמן שאני מניח שכפי שכתבתי אני מניח שאין חבר במפלגת ימין אחת מישראל ביתינו ועד עוצמה יהודית שלא מרוצה מהמינוי.
התכוונתי אליך ואל חבריך .
אני משוכנע שגם בנט יודע היטב מי זה טראמפ וגם ליברמן.
לא ,ברור שהתכוונת גם אלי וגם אל בנט, שקד ולדעתי גם לליברמן שאני מניח שכפי שכתבתי אני מניח שאין חבר במפלגת ימין אחת מישראל ביתינו ועד עוצמה יהודית שלא מרוצה מהמינוי.
יש לך את זה ביותר משעשע ?!מה שחשוב שבנתיים הוא תומך בנו ובהתשיבות היהודית בארץ ישראל , האפוקליפסה תהיה רק עם ביאת ישו ושזה יקרה אז נחשוב מה לעשות.
זאת אכן בהחלט בדיחה לחשוב שאותו האיש יחזור. משמע הן מדבריך והן מדבריך חברך לדיון, שאנו צפויים לתקופת הנאה מהמינוי "ההזוי" הזה, מבלי שנידרש לשלם את המחיר על היבטו השלילי (כפי שהעלית זאת) לאחר מכן.יש לך את זה ביותר משעשע ?!
זאת אכן בהחלט בדיחה לחשוב שאותו האיש יחזור. משמע הן מדבריך והן מדבריך חברך לדיון, שאנו צפויים לתקופת הנאה מהמינוי "ההזוי" הזה, מבלי שנידרש לשלם את המחיר על היבטו השלילי (כפי שהעלית זאת) לאחר מכן.
אשריך על הצבעתך על המציאות החיובית הצפויה לנו .
היי. נעים מאוד להכיר, הרינגטון.טפיל מזהם
נו מה לעשות, אני מבין את הצגתך העצמית בתחילת התגובה שאתה חדש כאן, אבל הפורום בנוי כך שכל גולש/ת מגיב/ה לכל פוסט ורשאי לעשות כן. סתם להשכלתך הכללית.התגובה לא מיועדת אליך אלא להפרבולה 1.
אשריי. אינשאללה ותעמוד בהתחייבותך זו.מוצית להיום.
כל אחד חפשי להגיב כראות עיניו על post פומבי...טפיל מזהם,
התגובה לא מיועדת אליך אלא להפרבולה 1.
מוצית להיום.
אתה גם נדחף כמוהו?כל אחד חפשי להגיב כראות עיניו על post פומבי...
אין יותר משעשע מדבריך שמדובר במינוי הזוי, זה בערך כמו להגיד שהתפקיד שלפיד נתן לנועה תשבי בהיותו שר חוץ הוא הזוי.יש לך את זה ביותר משעשע ?!
השוואה הזוייה.אין יותר משעשע מדבריך שמדובר במינוי הזוי, זה בערך כמו להגיד שהתפקיד שלפיד נתן לנועה תשבי בהיותו שר חוץ הוא הזוי.
בינתיים הוא רק הנשיא המיועד.מה שחשוב שבנתיים הוא תומך בנו ובהתשיבות היהודית בארץ ישראל , האפוקליפסה תהיה רק עם ביאת ישו ושזה יקרה אז נחשוב מה לעשות.
אצלו אין אילוצים קואליציוניים שמחייבים לתת ג'ובים ליריבים במפלגה, הוא חופשי לגמרי במינויים, והמינויים מהווים הצהרת כוונות.בינתיים הוא רק הנשיא המיועד.
דבר איתי בעוד חודשיים.
ימים יגידו.אצלו אין אילוצים קואליציוניים שמחייבים לתת ג'ובים ליריבים במפלגה, הוא חופשי לגמרי במינויים, והמינויים מהווים הצהרת כוונות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.