מיני שרשור הכרות

West Doll

New member
מיני שרשור הכרות../images/Emo13.gif

רק כדי שנוכל להכיר אחד את השני טוב יותר בכלליות
שם: גיל: מאיפה? דרך ליצור קשר: לאיזה פרק הגעתם? לאיזה עוד סדרות אתם מכורים?

West Doll

New member
אני.

שם: חן. גיל: 19וחצי. מאיפה? מחור נידח בשם יהוד. דרך ליצור קשר: מסרים ושות' לאיזה פרק הגעתם? כרגע ל-8 אבל עד היום בערב אני כבר אסיים הכל
לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? נמלטים, אבודים, על טבעי, צ'אק, גיבורים, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית ובטוח יש עוד...

West Doll

New member
טוב אפשר לשנות את הקטע של הפרקים.

היום סיימתי את הסידרה
זה היה כ"כ מעולה

הלו

שם: מעדיפה להשער בחסוי. גיל: 22 קשר: מצאו דרך פרק: שלוש (בלי לרמות) סדרות: עוד לא נמצאה סדרה ראויה שהתמכר אליה. בעבר חבבתי את בנות גילמור ובאפי שזה הבסיס לעירפוד. היום אני נהנת גם מסקרבס (כולל שידורים חוזרים של עונה 1)

rebecca121

New member
אני../images/Emo187.gif

שם: בקי גיל: 17 מאיפה? בת ים דרך ליצור קשר: מסנגר לאיזה פרק הגעתם? סיימתי את הסדרה לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? אוו חח הנה הרשימה : אנטומיה של גריי אבודים נמלטים
גיבורים האוס
עקרות בית נואשות, העשב של השכן דקסטר וניפ טאק....והסדרות שנגמרו : אוז ורומא

MIDNIGHT SKY

New member
תורי D:

שם:רנטה גיל:15 מאיפה?ראשון דרך ליצור קשר:[email protected] לאיזה פרק הגעתם?12 סיימתי אתמול! לאיזה עוד סדרות אתם מכורים?דוקטור הו,בטלסטאר גלאקטיקה,טורצ'ווד,מרלין,האנטומיה של גריי,מחשבות פליליות,נמלטים,גיבורים,על טבעי,סקינס,ווידויה הסודיים של זונת צמרת,סקינס ודקסטר. הרבההה סדרות ^^"

LeAnnDylan

Well-known member
וידויה הסודיים של סלאט צמרת זאת הסדרה האהובה

על חן
היא חשה הזדהות

Keren 104

New member
היי :)

אני חדשה פה D: שם: קרן גיל: 16 מאיפה? מרכז הארץ דרך ליצור קשר: מסרים לאיזה פרק הגעתם? סיימתי את העונה הראשונה ואני לא יכולה לחכות לשניה! לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? וואו מלא! גוסיפ גירל, האוס, אחים ואחיות, סוונגטאון

Over My Head

New member
האלו../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

הצטרפתי
שם: קארין.
מאיפה?מפה=]
דרך ליצור קשר:מסרים...ומסנג'ר..גם במסרים:p
לאיזה פרק הגעתם? אני חוקית לחלוטין
אז אני בקצב של יס- פרק 3.
לאיזה עוד סדרות אתם מכורים?האנטומיה של גריי!!!
...ומגרש ביתי
אה והאוס...ברור!!
רק שעכשיו אין אותו ביס יותר
וזהו נראה לי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

anat113

New member
../images/Emo13.gifהלו, הלו...../images/Emo13.gif

שם: ענת.. גיל:21 מאיפה? איזור השרון דרך ליצור קשר: מסרים רבותי, מסרים. לאיזה פרק הגעתם? גם אני מהחוקיות.. (סתם, יאללה אם הייתה לי סבלנות הייתי מורידה..) אבל זה גם נחמד לראות בטלויזיה לשם שינוי..
לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? ואוו..לאאא חסר... אבודים, מכושפות, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גרי, חברים, גיבורים והרשימה עוד ארוכה..

Orange Sky

New member
מכושפות../images/Emo99.gif אחת ה-סדרות של פעםXD

קול ופיבי33> וליאו ופייפר. וכריס וויאט.

anat113

New member
בהחלט../images/Emo70.gifאני חושבת שזו הסדרה שהכי אהבתי..

אי פים..ראיתי אותה כ"כ הרבה פכמים מהתחלה ועד הסוף..ואני מאמינה שאני העשה את זה שוב בהמשך....

למעלה