מיני שרשור הכרות

LeAnnDylan

Well-known member
חן מרשה לי ../images/Emo69.gif

חוץ מזה מי שעשתה אותה לא הצביעה להילארי- שתישא בתוצאות |הא|

LeAnnDylan

Well-known member
חלילה בעיה אני בעד דמוקרטים

הבעיה היחידה שיש לי היא שאת מעוותת ציטוטים

שאלווום חדשה

שם: סטאר גיל: 16 מאיפה? בית שאן דרך ליצור קשר: מסנג'ר [email protected] לאיזה פרק הגעתם? 5 לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? אבודים, קייל XY, ישנן בנות, חברים וגיבורים קצת.

so glow

New member
../images/Emo24.gif היי אני חדש

שם : אבירן גיל: 22 מאיפה : ת"א דרך ליצור קשר: [email protected] לאיזה פרק הגעתם? - פרק 3 ...מה ששודר עד עכשיו בYES

ייסאן

New member
היי

שם: אליס גיל: 22וחצי מאיפה? רעננה לאיזה פרק הגעתם? הו, סיימתי את הסדרה מזמן, מחכה לעונה השניה, כמובן שלא עוקבת בטלוויזיה.

Orange Sky

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif אני=)

שם: ניצן גיל: 17 מאיפה? חיפה דרך ליצור קשר: מסן חח [email protected] לאיזה פרק הגעתם? 3, אני רואה בשידורים בטלויזיה.
לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? עב"נ, נמלטים, על טבעי, בנות גילמור,האנטומיה,דקסטר, ואוהבת את כל הסדרות משטרה-משמרת שלישית, המפענחת
, פשע מן העבר
, מחשבות פליליות
ועוד ועודXD וסדרות מפעם-חברים, שנות ה70, הכי גאים שיש.

../images/Emo60.gifהיי חן../images/Emo9.gif

טוב לראות אותך פה
שם:מעין גיל:19 מאיפה?מרכז דרך ליצור קשר:במסרים
לאיזה פרק הגעתם?5(מה לעשות שיש לי מחשב איטי..עד שהוא מוריד לי פרק
) לאיזה עוד סדרות אתם מכורים?נמלטים
,איך פגשתי את אמא,חברים וכולם אוהבים את ריימונד
סדרה מעולה

prinsezayuli

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שם: יולי שפרירי גיל: 15 מאיפה? תל אביב סיטי דרך ליצור קשר: מסנג'ר לאיזה פרק הגעתם? שלוש.... לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? סקינס,מגרש ביתי, גיבורים, איך פגשתי את אמא שלך ועוד כמה...

tal2452

New member
מצטרפת ../images/Emo163.gif

שם: טל גיל: 14 מאיפה? חור בצפון.. דרך ליצור קשר: מסנג'ר- [email protected] לאיזה פרק הגעתם? 3.. רואה בקצב של יס :) לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifחדשה D:

שם:היילי\ליהי\היילז. גיל:18 מאיפה?מהמרכז. דרך ליצור קשר:מסן[email protected] לאיזה פרק הגעתם?אני רואה ביס,אז עד הפרק השני ,לא?XD. לאיזה עוד סדרות אתם מכורים?חח אני בקושי רואה ובטח לא מכורה,ואת הסדרה הזאת למרות שהיא שטחית ורדודה וטיפשית לגמרי(טיפשית מהעלילה,בערך.),אני רואה איך שיצא לי לראות :) פעם חפרתי על כול הסדרות,אבל חוסר זמן ,לא רואים.XD בכול זאת הסדרה חמודה. :) חפרתיXD

למעלה