מיני שרשור הכרות

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifחחXD

ראיתי את כול הסידרות ואני עדיןרואה,אבל בתדירות נמוכה בהרבה. כול הסדרות שכולם כתבו פה אני רואה XDD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח אני לא נורמאלית אני מיוחדת
אני טולעת סרטים *.*אז אני גם טולעת סדרות D: אבל אני כבר לא ממש רואה.XD משתדלת כמה שיותר

me. ../images/Emo9.gif

שם: מור גיל: בעוד חודשיים 18.
מאיפה? חולון. דרך ליצור קשר: מסנג'ר - [email protected] ובפייסבוק - Mor Bitton לאיזה פרק הגעתם? 3. אני רואה בקצב של יס :) לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? האנטומיה של גריי,האנה מונטנה,אמריקן איידול,בנות גילמור ושולחן לחמישה [שעכשיו החזירו את שתיהן מההתחלה ביס בייס וזה פשוט תענוג מבחינתי
],מופע שנות ה70,חדשות ערוץ הבידור [לגמרי מכורה
]

West Doll

New member
הו איזה יופי, הרבה בקצב של יס.

גם אני הייתי בקצב של יס עד שהיה את פרק 3 ולא יכולתי כבר לחכות לפרק הבא
אני חלשה

MIDNIGHT SKY

New member
גמאני כמוך..

ראיתי את פרק 3 חמחרת לא הפסקתי לחשוב מה יקרה אחר כך לא התאפקתי והורדתי את כל הפרקים ><

גם אני!עד שבפרק 10 המחשב הפסיק

לעבוד בקצב,אז אמרתי-יאאלה אולי זה אות,אז בנתיים אני ב10:)

../images/Emo60.gifחח כנ"ל../images/Emo3.gif

רק אצלי הבעיה שיש לי מחשב דביל(!) ככה שיצא לי לראות את פרק 4..ועכשיו 5 אבל 6 והלאה אני לא מצליחה להוריד

blackwish

New member
ביל הגרביל

שם: אפרת גיל: 22
מאיפה? ב"ש דרך ליצור קשר: מסרים לאיזה פרק הגעתם? ראיתי את כל העונה לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? אבודים- עונה חדשה! סופרנטורל איש משפחה יומנה של נערת לווי- הבריטית, כן? ישנן בנות האטונומיה של גרי גיבורים קליפורניקישן העשב של השכן!! הטיודורס ורבים טובים אחרים

Charmed Or

New member
הכוונה לטרו בלאד, רייט?../images/Emo112.gif

יואו, איזה מגניב שפתחו פורום! אז. כן. חדשה. D: שם: אור גיל: 18 מאיפה? מכאן. דרך ליצור קשר: אממ. תפוז? לאיזה פרק הגעתם? סוף העונה הראשונה. 12, לא? אני סנילית. זה היה ממזמן. לאיזה עוד סדרות אתם מכורים? SPN, מוסטלי. דקסטר, ריפר, מכושפות, הג"ש. אממ. זה מה שעולה לי לראש כרגע.

West Doll

New member
מזה הג"ש?../images/Emo12.gif

לשניה מפחידה אחת חשבתי שהתכוונת ל"הגשש החיוור"

Orange Sky

New member
הכי גאים שיש../images/Emo47.gif../images/Emo34.gif../images/Emo99.gif

בריאן
וג'סטיין33>

תמר333

New member
../images/Emo13.gifאניאניאניאני../images/Emo210.gif

שם:תמר גיל:17.5 מאיפה?מרכז דרומי :] דרך ליצור קשר:פייסבוק-tamar elad לאיזה פרק הגעתם?רואה בקצב של יס לאיזה עוד סדרות אתם מכורים?לאיזה לא?חח אממ האנטומיה,מגרש ביתי,עקרות בית,איך פגשתי את אמא וכ"ו..

alonback

New member
נראה לי הכי מבוגר

שם: תסתכלו על הכינוי גיל: 23 מאיפה: ירושלים, במקור מת"א לאיזה...: סיימתי את העונה ואני חייב להגיד הופתעתי לטובה לאיזה עוד סדרה: בוא רק נגיד שאם אני אתחיל לכתוב את כל הסדרות שאני מכור אליהן זה לא יגמר ( למעלה מטרה בייט וחצי של סדרות). אבל בלי שום ספק השולטת היא באפי!

למעלה