שוב?
T tkuihehr New member 6/8/06 #135 מה יצאו? נשארים גם נשארים אחד השירים החדשים הבודדים שעדיין שווה ממש להשאיר במצעד כן ימשיך, לעוד שבועות רבים במצעד
מה יצאו? נשארים גם נשארים אחד השירים החדשים הבודדים שעדיין שווה ממש להשאיר במצעד כן ימשיך, לעוד שבועות רבים במצעד
ס סינטטית New member 6/8/06 #147 לא יצאו... ז"א לא התכוונתי שהם יצאו (בעבר) התכוונתי שבקצב הזה הם מהר מאוד יצאו מהמצעד.. וחבל...
ה היחיד במינו New member 6/8/06 #126 ../images/Emo222.gif Tell me baby Tell me baby - Red Hot Chili Peppers
T tkuihehr New member 6/8/06 #132 מצווווייייייייייין רד הוט צ'ילי פפרס להקה מצויינת, והם מוכיחים את זה כל פעם מחדש עם כל שיר חדש שהם מריצים במצעד...
מצווווייייייייייין רד הוט צ'ילי פפרס להקה מצויינת, והם מוכיחים את זה כל פעם מחדש עם כל שיר חדש שהם מריצים במצעד...
T tkuihehr New member 6/8/06 #139 אני אוהב את קליפה איה כורם טובה, באמת מגיע לרמות של מירי מסיקה וקרן פלס [מקום 3 אצלי בין שלושתן, אבל היא באמת טובה]
אני אוהב את קליפה איה כורם טובה, באמת מגיע לרמות של מירי מסיקה וקרן פלס [מקום 3 אצלי בין שלושתן, אבל היא באמת טובה]
ה היחיד במינו New member 6/8/06 #138 ../images/Emo13.gif היא כרגע דיברה על אחותי אחותי הקצינה עושה השבוע אבט"ש בגל"ץ. זהו, רק רציתי לשתף.
ה היחיד במינו New member 6/8/06 #141 פרשתי לטובת 24 ../images/Emo99.gif אחזור בסביבות המקום ה4 (11:30). מקווה שיהיה מי שיחליף.
T tkuihehr New member 6/8/06 #146 אוקיי, אני הולך על זה לא שיש פה אחרים להגיב, אבל ננסה [ואשמח, RJlake ,אם תישארי]