מיץ
עד אחד אחד

tkuihehr

New member
../images/Emo104.gif עוד לילה -הדורבנים

טוב, זה השיא שלו, מכאן תתחיל ירידה...

tkuihehr

New member
זה לא שהשיר רע

ולא שאני שלילי כן, אני ממש אוהב את השיר הזה, מצידי שיהיה ראשון, אני פשוט מנסה להיות ריאליסטי, לדעתי מכאן הוא כבר יירד, וחבל...

tkuihehr

New member
../images/Emo222.gif White Shadows - Coldplay

לא אוהב את קולדפליי, אז אני אמנע מהדעה כאן...

tkuihehr

New member
../images/Emo104.gif אביבוש - זה רק הלב שכואב לך

שיר מהמם, מגיע לו פסגה, באמת... אבל כבר יש שם שיר אחר שלו [מי אמר נינט?]

tkuihehr

New member
אין תזוזה לשיר הזה

איזה שינויים יהיו בשלושת הגדולים???. בישראלי בשבוע שעבר: 3. הראל סקעת - משהו ממני, שיר שכבר ירד מהשלישיה אל המקום השביעי, מה שמפנה לנו שיר אחד חדש בשלישיה [רוצים להגיד שוב נינט?] 2. שי גבסו - תגידי לי את 1. עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה איזה שינויים יהיו בשלישיה הישראלית?? <לדעתי? גבסו יורד אחד, חושב עליה גם יורד אחד, ונינט כובשת את הפסגה> בינלאומי 3. חדש אחד גם כאן, השיר Where'd you go - Fort Minor ירד מהשלישיה ,למעשה הוא ירד מהעשיריה, ומפנה מקום לשיר נוסף חדש 2. One - Mary J. Blige & U2 - המון זמן למעלה, אולי היום שינוי? 1. Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas שמחזיקים בזה כבר 3 שבועות, וכאן כבר נמאס... <לדעתי? את כריסטינה עוד לא שמענו, יו טו ישארו במקום השני והבי.אי.פי יסגרו עוד שבוע במקום הראשון> איזה שינויים יהיו בפסגה? מיד נדע...

../images/Emo6.gif

חח תראו מה חבר שלי כתב לי: אפיק אומר/ת: אלוהים טירוףףףףףף אני מרגיש כאילו זה אתה שם בגלגלץ אפיק אומר/ת: אלוהים יש לכם אותו סגנון דיבור

...

~ N-Man ~ אומר/ת: לי ולהדר מרקס? אפיק אומר/ת: כן אפיק אומר/ת: הייתי אומרת מה מקום ראשון אפיק אומר/ת: אבל יפטרו אותי אפיק אומר/ת: אז לא אפיק אומר/ת: עזבו

tkuihehr

New member
../images/Emo222.gif Ain't no other man

Ain't no other man - Christina Aguilera שיר סביר, אבל שלישיה?

למעלה