מיקרוסופט משחררת להורדה את ויסטה

DevArea

New member
אין צורך לדאוג.

יש להם הרבה. הייתי במעבדת הטסטינג שלהם שם.

Avi1013

New member
לא הבנתי משהו

צריך צורב DVD לצרוב עליו את המערכת נכון??? זה למה ב-Ynet כתבו: "מדובר בהורדה של קובץ בנפח הגדול משלושה גיגה בייט, אשר צריך לצרוב על גבי DVD, או להשתמש בתוכנה המאפשרת לדמות כונן (מדובר בקובץ iso)" לא הבנתי איך בדיוק אפשר לדמות DVD אם מתישהו צריך לכבות את המחשב לצורך ההתקנה.... תודה

Ambious

New member
נו למה ציפית מהכותבים ב- YNET?

זה שהם כותבים משהו לא בהכרח אומר שהם יודעים על מה הם מדברים.

DToNAToR

New member
ובכל זאת

אפשר לדמות כונן, להעתיק את קבצי ההתקנה לדיסק (אם זכרוני אינו מטעני זה היה אפשרי ב 2000/XP) בעזרת אשף ההתקנה עצמו ואז להמשיך את ההתקנה לאחר ריסט מהקבצים שנמצאים על הדיסק הקשיח.

Ambious

New member
כן, אני מניח שיכול להיות שזה אפשרי.

אבל זה לא כזה פשוט ובטח שלא מומלץ.

Avi1013

New member
צודקים- זה אפשרי בהחלט

חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא פתרונות מציאותיים יש קישורים...

טריג

New member
בעיה עם שטח דיסק פנוי על C להורדה

עבור x86 גודל ההורדה יותר מ 3GB - מה לעשות אם אין לי, ואני לא יכול לשחרר, כ"כ שטח דיסק על מחיצה C ?

Ambious

New member
תשמע, זה כמו לשאול איך למלא בקבוק

של חצי ליטר ב- 2 ליטר מים. אם אין מקום אז אין מקום, תצטרך לפנות. יותר מזה - אם אין לך מקום לקובץ ההורדה, איך יהיה לך מקום למערכת ההפעלה?

roin10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

[גם אני אתמול עשיתי סריקה על המחשב והעפתי כמה דברים לא נחוצים
]

טריג

New member
תשובה

א. מי אמר שאני הולך להתקין את ויסטה למחיצה C, בה ה cache של אספלורר נמצא כברירת מחדל ? להפך, אני מתכוון להתקין אותה במחיצה אחרת וגדולה יותר. ב. הבעיה היא שאקספלורר מוריד ל cache, ואז מעתיק מה cache למחיצה שלה עשו save as. אני יכול להעביר את המחיצה באופן זמני למחיצה אחרת ולהחזיר אחרי ההורדה, אבל למיטב זכרוני יש איזה דרך לעקוף את המנגנון המעצבן של להוריד ל cache ולהעתיק למקום אחר כך שההורדה תעשה ישירות למקום האחר.

טריג

New member
עכשיו אני מצליח להוריד עם

ה download manager של אקאמי, מה שפתר לי את הבעיה.

אני כותב את ההודעה מתוך הגירסה הזו

מההתרשמות שלי מאתמול להיום, המערכת עצמה (32 ביט) הותקנה ועובדת ללא בעיות מיוחדות - פרט לכך ששום תוכנה שנועדה לעבוד עם XP לא מצליחה לרוץ עליה. התוכנות שניסיתי להתקין: - Office 2007 - נופל עוד לפני שרואים את תפריט ההתקנה - Nero 7 - נופל במהלך ההתקנה - Adobe Acrobat 7 - תהליך ההתקנה נראה בסדר אך התוכנה לא רצה (משהו עם Invalid Entry point( - ACDSee 8 - כנ"ל - Total Commander6.54 - פועל באופן סביר (פרט לכך שלא רואים את האייקונים של סרגל הכלים..) אך המערכת מונעת ממנו לבצע פעולות "דורסניות" על רוב הקבצים.

שכחתי את גירסת הבטא של ATI Catalyst

הותקנה ועובדת, פרט לעובדה שה- Catalyst manager שכתוב ב- .net ומהווה את לב המערכת, מופיע ללא כל אופציות מתקדמות. אפילו לכוון את הגאמה לא הצלחתי.

Ambious

New member
הגרסה עצמה מגיעה עם דרייברים מובנים

של ATI, ובאמת התקנת הדרייבר שימושית רק בשביל ה- Control Center, אבל לא התקנתי אותו אז לא יודע אם הוא עובד או לא
ד"א אני משתמש בויסטה באופן קבוע עכשיו, במקום ה- XP, בשביל החוויה שבדבר. אני עובר ל- XP רק בשביל להפעיל משחקים ותוכנות שאין לי כח להתקין מחדש בויסטה (אבל כנראה אעשה בקרוב).

Ambious

New member
דווקא אופיס 2007 עובד לי חלק לגמרי

מה שגם יפה זה שאם משהו לא עובד כמו שצריך, הוא שואל אותך אם להריץ אותו שוב בהגדרות 'מיוחדות', ואז הוא מתאים לבד כל מיני הגדרות כמו ה- Compatibility Mode שבויסטה אשכרה עובד (ועושה יותר מלעבוד על התוכנה אלא ממש עושה אמולציה) ואז בדרך כלל הכל בסדר. אני ממליץ שתנסה לכבות את ה- UAP, יכול להיות ששם זה הפיל אותך. בשביל לעשות את זה: MSCONFIG -> TOOLS TURN OFF UAP ומיד לאתחל את המחשב (חשוב). לי זה פתר המון בעיות.

אכן עזר באופן די משמעותי

Acrobat רץ יפה מאד (עד כמה שבדקתי), ו- Total Commander באמת מצליח כעת למחוק קבצים ללא קושי (פועל באותו מצב מיוחד שדיברת עליו). ניסיתי להתקין ולעבוד גם עם Matlab r2006a - עובד. אבל Office עדיין נופל לקראת אמצע-סוף ההתקנה. השגיאה קשורה לקבצים שתוכנת ההתקנה לכאורה לא מצליחה למצוא. ACDSee עדיין נופל עם אותה שגיאה של Entry Point. Nero 7 עדיין לא מצליח לסיים את ההתקנה. אגב, מה לגבי תוכנת אנטי-וירוס כלשהי? Norton systemworks 2006 מסרב בתוקף לרוץ על ויסטה.

Ambious

New member
לגבי הקבצים ש- Office לא מצליח למצוא בהתקנה

זה קרה גם לי פעם אחת, וזה הסתדר אחרי שביטלתי את ה- UAP. נסה אולי להעתיק את קובץ ההתקנה לכונן מקומי ולנסות שוב.

למעלה