מיקרוסופט משחררת להורדה את ויסטה

הקובץ כבר נמצא על כונן מקומי

Dynamic Volume שהוא לא הכונן שמותקנת עליו הויסטה, אם זה משנה. אנסה להעביר אותו לכונן של ויסטה ולספרייה שהנתיב אליה מכיל פחות אותיות, אולי כך זה יעבוד. בפעם הראשונה ניסיתי את השיטה החביבה עלי תמיד: פתיחת הקובץ הדחוס והרצת setup.exe מתוך ערימת הקבצים שהתקבלה. כאמור, לא עבד.

Ambious

New member
UAP זה User Account Protection

מה שאומר שגם למשתמש שנחשב אדמיניסטרטור אין הרשאות מלאות להתקין תוכנות ולעשות פעולות שיכולות לסכן את האמינות של המידע או המערכת, בשביל למנוע מתוכנות זדוניות לנצל את סמכויות המשתמש במחשב לרעה. עקרונית זה רעיון ממש חכם שמנוצל בלינוקס בצורה דומה, רק שזה מציק כי זה מוסיף עוד שלב בכל פעולה שבה צריך לאשר אותה ידנית, מה שיכול להפריע להמון תוכנות שאמורות לעשות את הפעולות הללו באופן אוטומטי. במקרה כזה אפשר להגדיר לתוכנה מסוימת שתעבוד כאדמיניסטרטור, אבל גם ההגדרה הזאת לא תמיד מבטלת את האישור הידני, לכן אם אתה משתמש שיודע מה אתה עושה (ואם אתה מתקין מערכת הפעלה בטא אז כדאי מאד שתהיה משתמש כזה) אז כבר עדיף לבטל לגמרי את ה- UAP.

Ambious

New member
לא בדקתי בדיוק, אבל לא הרבה בכלל.

מיקרוסופט שינו לגמרי את הצורה שבה המערכת מתקינה את עצמה, והשאיפה היא לצמצם את זה לפחות מחצי שעה (במערכות שעומדות בסטנדרטים של ויסטה, לפחות). אני יודע שבגרסאות המוקדמות של הבטא זה היה לוקח יותר משעה וחצי במערכת טובה, ועכשיו זה לוקח בערך 20 דקות במערכת טובה.

הMפקח

New member
על מה אתה מדבר ?.........

זמן ההתקנה של XP הוא 10 דקות על השעון !

Ambious

New member
תזכור ש- XP זה דיסק של 600 מגה בערך

וויסטה זה DVD של 4.4 ג'יגה, שזה פי 7.5. אם XP לוקח לך להתקין '10 דקות על השעון' (ואני מבטיח לך שלא), וויסטה היה משתמש באותה שיטת התקנה של XP, היה לוקח להתקין את ויסטה 75 דקות.

DToNAToR

New member
זה כי

עכשיו הם משתמשים בצורה מסויימת של אימג', שאותו מעתיקים למחשב כמו שהוא ועליו עושים את השינויים בהתאם למחשב.

Ambious

New member
יאפ. זה נקרא Staging.

יותר מזה, לתכונות ותוכנות שונות יש אימג'ים שונים, ובמהלך ההתקנה הוא בוחר איזה אימג'ים להתקין, ו- 'מרכיב' אותם אחד על השני.

חבר שלי מנסה להתקין מתוך ה XP

ויש לו הודעת שגיאה בהפעלת ההתקנה: setup.exe is not valid win32 application. מה עושים? העלתי את הרעיון של התקנה מדוס אבל כבר קראתי כאן הודעה שאומרת שזה יכול ליצור בעיות..

Ambious

New member
אולי הוא הריץ את ה- setup הלא נכון

כשמכניסים את הדיסק של ויסטה לחלונות XP אמור להיות Autorun. אולי שינסה למצוא את ה- Autorun?

הMפקח

New member
רק פירמטטי והתקנתי XP מחדש....

למה אתה רוצה לידחוף לי תוכנות בטא כושלות של מיקרוסופט ?
אם זאת היתה גירסה טובה, מיקרוסופט בחיים לא הייתה מחלקת אותה חינם.

Ambious

New member
למה אתה כזה פסימי?

להפך, מיקרוסופט לא היו משחררים את הגרסה הזאת לכל הציבור בלי שזאת היתה גרסה יציבה יחסית (יחסית לבטא).

למעלה