מירוץ הלילה של נייקי בתל-אביב

מירוץ הלילה של נייקי בתל-אביב

לידיעתכם, ההרשמה נפתחה למירוץ ב-24/10/2009 תל-אביב חוגגת 100 שנים במירוץ אל תוך הלילה.

efroch99

New member
אפשר הסברים לגבי עניין המרוצים?

הסתכלתי ברשימת המרוצים בשוונג, וראיתי שלרוב המרוצים יש מקצה עממי ומקצה תחרותי. מה ההבדל? צריך לקיים איזה תנאי בשביל המרוץ התחרותי?

כן

השנה, לפי מה שאני רואה ומבינה, במירוץ הלילה של נייקי יתקיים רק מקצה תחרותי של 10 ק"מ (אין עממי ואין 5 ק"מ תחרותי או יותר מ-10 ק"מ, אם אני זוכרת נכון כך היה גם בשנה שעברה). אבל אל דאגה, מנסיון השנה שעברה המירוץ ממש כיפי ובשנה שעברה התקיים ב-31/8 כך שהיה חם ולח והשנה התאריך נשמע ממש נפלא ואני מעריכה שיהיה נעים. בקיצור, גם מי שלא השתתף בתחרויות מעולם יכול לרוץ במירוץ זה ולהנות. אגב, באתר של המירוץ יש תכניות הכנה לריצה למתחילים, מתקדמים ותחרותיים. שבצי את עצמך והתחילי לרוץ לקראת הלילה הנ"ל. ואני אגב כבר נרשמתי. מנסיוני אם לא נרשמים בזמן אוזלות החולצות המקוריות ואח"כ מקבמנים חולצות אחרות שונות מהמקור. יהיה כיף. כדאי!!!

susieada

New member
../images/Emo41.gif מירוץ ריצה נשים בראש העין 16.10.09 ../images/Emo41.gif

גם ניתן להתחיל כאן: לשנה הרביעית ברציפות, רן שילון. יוזם ומאמן ראשי של קבוצת טריאתלון ומולטי-ספורט, "אנדיור," מוציא חוויה ותחרות ריצת שטח רק לנו, הבנות! כמו מירוץ האופניים של נשים שהיה במרץ, וטריאתלון נשים שהיה ביוני, המירוץ הזה נותן לנו הזדמנות לחוויה מיוחדת! יש מקצה עממי של 4קמ', מקצה ניווט של 4קמ' ומקצה תחרותי של 8קמ'. פשוט כייף! הפרטים כאן: http://www.endure.co.il/index.php?categoryId=17074 סוזי

efroch99

New member
זה נשמע נהדר!! אשמח להגיע

אפילו המיקום ואורך המסלול מתאימים לי

נשמע מצויין

ולמרות שאני באופן אישי לא מיומנת בריצות קצרות, אשמח להגיע. 6:00 בבוקר בראש העין?
מור כבר פתחה "לוח אירועים" אז ניתן כבר להכניס את האירוע, רק שצריכים לחכות שמור תאשר את האירוע. ניסיתי אתמול להכניס את מירוץ הלילה והוא כאילו שם אבל מחכה לאישורה של מור כדי שכולם יוכלו לראות. אם לך סוזי או לדגנית יש את היוזר של מור אתן יכולות להכניס אירועים וגם לאשרם.

susieada

New member
תודה שניסית. רק למור יש את ה"יוזר."

חוץ ממירוץ שדה מהנה, איחודו כמובן עצם היותו לנשים בלבד. גם תמיד יש השתתפות מהממת של בנות בתי הספר של ראש העין! יהיה כייף לכל אחת להיות חלק!! סוזי

הייתי שמחה מאד לרוץ במרוץ נשים. לצערי../images/Emo10.gif

כמו הרבה מרוצים, הוא מתקיים ביום שישי שבו אני עובדת עד הצהרים
מזל שיש מרוצים כמו של נייק שמתאימים גם לדתיים (אני לא) וגם לאנשים שעובדים ביום שישי. שלא לדבר על כך שזה בלילה - הזמן האידאלי לרוץ מבחינתי.... רשמתי לי לשנה הבאה את טריאתלון הנשים. בשבילו אני אעדר מהעבודה (אין לי אפשרות לקחת יום חופש). אני יכולה לעשות את זה פעם בשנה אבל לא יותר ולא בתחילת השנה, לצערי.

לא, לא טעות, לצערי../images/Emo10.gif

כתבתי שמזל שיש מרוצים כמו של נייקי שמאפשרים לשתי אוכלוסיות מאותגרות מרוצים להשתתף.(אנשים שעובדים בשישי ודתיים). אני יודעת שנייקי זה בשבת, על זה אני בונה. מרוץ הנשים הוא בשישי. מתאים לי מאד מבחינת הקילומטראז' אבל לא מבחינת העבודה

susieada

New member
איזה כבוד וכל הכבוד!!! ../images/Emo140.gif

שאת משריינת את היום שישי היחיד שאת יכולה להעדר מן העבודה לטריאתלון נשים!! נכון, גם אני עבדתי שנים רבות גם בימי שישי - זאת עובדה (והיה תענוג בעבודה בימי שישי, עם שקט וקלילות) אך מפספסים אירועים מגוונים בדרך. שןב - חיבוק וכל הכבוד על הצבת המטרה של טריאתלון נשים! תהני באימונים, מחשבות והכנה לקראתו! סוזי

../images/Emo51.gifסוזי. את השראה בשבילי

וסיבה חשובה שאני מתכננת את טריאתלון הנשים בתור הטריאתלון הראשון שלי. בתקווה שיהיו אחריו עוד.

susieada

New member
טריאתלון נשים מס' 17 ../images/Emo141.gif

ב29.5.10 - בשבת, אך מאוד מאוד חשוב וכדאי ביום שישי שאת מתכננת לקחת לעצמך, להיות בתדריך המפורט בשעה 12:00 (עוד אחד היה ב 16:00 השנה), לראות את אתר האירוע/תחרות, לשחות בים כחלק התדריך ולקחת את שקית המשתתפת שלך ומספר ה"חזה" (המספר מששתפת שלך - אחד שמצמידים לגומי סביב המותן והשני שמצמידים לאופניים.) עוד יש לנו הרבה זמן לדבר על ההתארגנות! בחיבוק, סוזי

שוב../images/Emo51.gifסוזי

אני מתכננת מראש כפייתית וכבר שמחה לשמוע שאוכל לעבוד באותו יום עד 10 ובתאריכים האלו כבר לא אצטרך לעבוד בין 10-12, מה שאומר שאפסיד רק שעה או שעתיים. בשביל הטריאתלון הזה הייתי כבר מוכנה להפסיד את כל היום. איזה כיף שזה בשבת. אני אוכל להביא איתי את כל המשפחה
יש עוד המווווווווון זמן להתלהב (ולהתאמן)...

susieada

New member
ועוד שעה לשריין לטרי' נשים

ביום שישי שבוע לפני הטריאתלון, יום אחרי שבועות, ב21.5.10 , בשעה 7:00 בבוקר, יש אימון מסורתי פתוח של קבוצת אנדיור, הכולל שחייה בים וריצה על המסלול של הטריאתלון! בתקווה שתוכלי לשלב את השעה/שעה וחצי הזאת בלי להפסיד שעות עבודה!
ממש כייף לי שאת כבר מתכננת ומשריינת את הזמן היקר שלך לטריאתלון, וכמובן, לעצמך! סוזי

למעלה