מירוץ הלילה של נייקי בתל-אביב

hartzitzit

New member
אומץ. בטח לא טפשות

נראה לי שיש מספיק זמן להתכונן. בכל מקרה, מקסימום, תלכי קצת, תנוחי ותמשיכי. העיקר החוויה ונראה לי שהמירוץ הזה יהיה חוויה ענקית.

efroch99

New member
איזה כיף

שיש חברה שאפשר לקחת אותה לזה. לי אין בכלל מכרים שרצים - ונראה לי לא כיף לבוא לבד לאירוע כזה....

susieada

New member
לקראת תל אביב- כל הכבוד על ההעזה ונחישות |4U

כייף! בהחלט תוכלו להגיע למרחק של 10 קמ', וכמו שנאמר, גם אפשר ללכת קצת, לעצור לשתות (חייב לשתות בדרך) ולהנות!!! ואפשר לעשות מירוץ הנשים בדרך! סוזי

באמת כיף

אני אגיע למירוץ עם החבר'ה מלימודי הכושר... אחד מתחרה בשני... לא בטוח שהכי כיף בעולם, אבל החבר'ה האילו לא רצים בשביל הפאן אלא למטרה... אולי פודיום
. גם בשנה שעברה היתה ריצה משותפת, אלא שאני שכחתי את הצ'יפ בבית

2_be

New member
שאלה לי

עד לא מזמן רצתי פעמיים-שלוש בשבוע 30-40 דקות (4-6 ק"מ) בחדר כושר. בשבועיים האחרונים אני וחדר הכושר נפרדנו והתחלתי לרוץ בבריכת הלחות שבחוץ
אני רצה כחצי שעה, אני מניחה שבסביבות 4.5 ק"מ. זה ריאלי לחשוב על המירוץ אם עד היום טרם רצתי 10? (כשהמהירות לא באמת משנה לי, אלא המטרה היא שאני אסיים אותו) הפרסומים על המרוץ עשו לי חשק

לדעתי כן

כמובן שאת צריכה להמשיך להתאמן ולצבור קילומטרג' שבועי. קחי תכנית ריצה ל-10 ק"מ ובצעי אותה. בטוחה שכל אחד יכול לסיים 10 ק"מ ללא פציעות, עם כיף וחיוך גדול.

../images/Emo210.gif../images/Emo97.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifגודל החולצה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

נהנית פה מאייקונים אדומים לרגל האירוע ומשאלה שרק בנות כנראה חושבות שהיא חשובה. עדיין לא נרשמתי כי אני לא יודעת איזו חולצה להזמין. מדדתי את החולצה של האיש שלי משנה שעברה והיא טובה לי ואפילו קצת רפוייה. הגודל הוא small. וזה לא שרזיתי כל כך או שירדתי במידה בחזיה....
האם זו החולצה שעלי להזמין או שיש חולצות לנשים במידות אחרות
האם אפשר להחליף חולצה כשבאים לקחת את ערכת הנרשם במידה והיא לא טובה לי
הצבע האדום הזה כל כך יפה עלי אבל הגזרה אפעס, לא משו...

hartzitzit

New member
המידות לנשים הרבה יותר קטנות

אני לא יודעת מה יחלקו שם, ולדעתי תהיה בעיה להחליף. כתוב שהחולצה מגיעה עם מס' הברזל ושחייבים ללבוש אותה ביום המירוץ. בכל מקרה - מידות נשים הן די קטנות. אם יוצא לך, תקפצי לחנות של נייקי ותמדדי חולצה של נשים.

../images/Emo51.gifמזל שלא הזמנתי כבר....

האמת - קיויתי שיהיו חולצות יותר נשיות שיראו יותר טוב. בזכות הריצה התחטבו (ועוד יתחטבו, אמן...) אצלי כמה חלקים בגוף ומבאס ללבוש חולצה שמסתירה בנאמנות את כל זה.... כזו אני, שטחית....

כפי שכבר ענו לך

המידות של הנשים שונות משל הגברים ואני לא בטוחה שיש לך מה למדוד כרגע בחנויות נייקי. נכון לחולצה של השנה שעברה, אני לא מכירה חולצה דומה למכירה בחנויות מבחינת הגיזרה. בשנה שעברה הזמנתי לעצמי S וכשבאתי לקבל (בסניף נייקי בהרצליה פיתוח) מדדתי ובסוף לקחתי M כך שיש אפשרות לנווט. אמנם המספר טבוע ומודפס מראש אבל ניתן לשינוי על הנייר שלהם, אם לוקחים חולצה אחרת. אז זה לא כזה סיפור. תזמיני מה שתזמיני ואם יש צורך במידה אחרת והמידה תהיה במלאי שלהם ברגע שתגיעי, אין בעיה לשנות במקום.

למעלה