מירוץ הלילה של נייקי בתל-אביב

omaopa

New member
ההבדלים במקצים

כל אחד יכול להירשם למקצה התחרותי או העממי. שלא כמו תחרויות ליגה, אין זה אומר שצריך לענות על קריטריונים מסויימים כדי להתחרות במקצה התחרותי, זה יותר עניין של הרגשה. המקצים העממיים מיועדים בדרך כלל לפחות מנוסים בספורט ולכן המרחקים שלהם בדרך כלל קצרים יותר. פעמים רבות גם אין במקצה העממי מדידת זמנים ומדידת הזמנים הינו באחריות המשתתף. בסך הכל המקצה העממי נחשב קל יותר ומלחיץ פחות ומיועד למי שלא מורגל או לא מוכן להתחרות באופן מלא.

yfitness

New member
3 בנות מקבוצת ORION

ירשמו השבוע ואני מקווה עד המירוץ נכפיל את הרצות מבקעת אונו

אני מתרגשת../images/Emo13.gifזה יהיה המרוץ הראשון שלי

כשהתחלתי להתאמן, כבר היה תאריך ובדקתי שתכנית האימונים שלי מתאימה לו. היום, רגע לפני היציאה ל6K, גיליתי שההרשמה התחילה. רצתי בפעם השניה בחיי את המרחק הזה והחלטתי שאין שום סיבה שלא אהיה מוכנה בזמן להנות מהמרוץ הזה. מחר אני מתכוונת להרשם עם האיש שלי.

avivar

New member
נועה ***השכרת אופניים*****

בהמשך לשאלתך היכן ניתן לשכור אופניים באיזור מודיעין מצאתי כרגע רק את "רוק אנד רוד" בתחנת הדלק של לטרון. הרסטות עם הבחור -גיל 08-9152020 חוצמזה יש באיזור המרכז בסולאוס "בייק פלנט" , ועוד בת"א..

התקשרתי ואמרו שהם לא משכירים אופניים../images/Emo10.gif

מכירה את החנות הזו - היינו פעם משתמשים בשירותיה אבל האיש שלי התעצבן עליהם מתישהו והפסיק. קיויתי שהם משכירים כי הם הכי קרובים למשולש הקטן. נשאר רק סולאוס. מקווה שהם פתוחים מספיק מוקדם בבוקר או מאוחר בערב. את ראשון אני לא מכירה כך שאני חוששת לחפש שם. אני אנסה לברר גם בחנות המקומית שלנו, "אופני מודיעין".

../images/Emo51.gif

נשלח לפני הזמן. מקווה שנצליח לסנכרן את סולאוס עם אימון מתחילות בשבוע הבא. תהני בשבוע הבא. מקווה שנצליח להפגש בסופו.

דורסל12

New member
../images/Emo10.gifמאד מוזר

חברה שלי שכרה מהם לתריאטלון אופניים והשרות היה מצויין.......

טליטר

New member
../images/Emo6.gifאומץ או טפשות?

הדלקת אותי ןאתמול בלילה (באיזה אחת בלילה) לא נרדמתי(שני הקטנים חולים והתינוק היה עם חום גבוה והייתי כל כך בלחץ שנשארתי ערה לראות שהחום לא עולה- היה חום 40.03 וחום נורא מלחיץ אותי לאור כל השפעות שעפות פה) בקיצור ראיתי את הקישור שלך ופשוט נרשמתי- ורשמתי חברה - שעוד לא יודעת כמתנה ליום הולדת. הקטע המשעשע בכל העניין הוא שאני רצה רק חודש-הצטרפתי לקבוצת ריצה בשכונה פעמיים בשבוע- ואני לא בטוחה שאהיה מוכנה עד אז- אבל היה לי ברור שאם ארשם המוטיבציה תגדל- אז זה מה שעשיתי. משהו הדליק אותי נורא ובא לי להיות חלק מהחוויה. אז תודה ונראה איך נתקדם כרגע אני רצה די לאט- אם כי רזיתי קצת לפני שהתחלתי לרוץ (הסיבה שהתחלתי לרוץ כדי להתחזק באופניים) אבל מקווה שעד אוקטובר אצליח לרוץ 10 ק"מ מבלי לעשות פאדיחות. האם נראה לך שאפשרי? תודה מיטל

לא אומץ ולא טיפשות../images/Emo3.gif

יש מספיק זמן להתכונן ולהגיע מוכנה לריצה הזו. יש מסלולים באתר המירוץ. ברור שאפשרי. ובהצלחה

אני רצה רק חמישה שבועות ונרשמת

לפי תוכנית הריצה שלי, אני אהיה מוכנה עוד הרבה לפני. מבחינתי, להיות מוכנה זה להיות מסוגלת לרוץ 10 ק"מ. כל תוצאה טובה. הנצחון הוא לסיים עם חיוך גדול גדול על השפתיים ושלא ישאר לי אבק על הכתפיים מרוב טפיחות עצמיות

למעלה