מירי, הגיע הזמן להרים את הכפפה !!

אנא פניותיכם ישירות למירי

אני נותן לה את כל הגיבוי ומאמין שזה יכול לעזור קצת למתן את האינפלציה (לא מהיום למחר אבל בטווח הארוך יש לזה השפעה). אני גם חושב שיש למירי הזדמנות לא רק לדבר (לכתוב) אלא גם להשפיע ויש לי יסוד להאמין שהשפעתה תהיה חיובית (לפי מה שאני מאמין שזה ריקודי-עם). אז אתם מוזמנים "ללחוץ" עליה ולשכנע אותה שתרים שוב את הכפפה ששמטה

קשה י לקבל סרוב מכל אחד

לך קל? אבל אני גם יודע להעריך אדם שמסרב ולא פוסל אותו בשל כך. כל אחד ושיקוליו עימו. אני אמשיך לנסות ולשכנע, עד שאצליח או עד שמישהו ישכנע אותי שאני טועה, או עד שאתיאש. אני מציע גם לכ המשתתפים לא להרגש יותר מדי מביקורת כאן בפורום (ולמבקרים לכתוב בנימוס!) ולא לומר כמו פשפושית "אני פורשת". חבר´ה לכל אחד דעה וכל אחד בבקשה יביע אותה בחן ובנימוס. מותא לא להסכים ומותר לבקר.

לפני כמה ימים שאלתי אתכם על יוצר

הריקוד "עד נשמתי האחרונה". אבל רציתי גם לשמוע ממי שמכיר את הריקוד הזה מה דעתו על הריקוד. לדעתי האישית הריקוד הזה קצת מוזר ונראה באמת כ"גבוב של צעדים" כמו שהוזכר במאמר שפורסם כאן לפני זמן מה. מה דעתכם?

עד נשימתי האחרונה !

הריקוד "עד נשימתי האחרונה" הוא ריקוד מעגל של דודו ברזילי. הריקוד מעניין מבחינת הקצב ודורש תשומת לב וריכוז רב כדי לבצעו. הצעתי לדודו בעבר, כשחיבר את הריקוד "יחד - שיר לאהבה" להשתדל לפשט את ריקודיו ככל האפשר וליצור להם מבנה סימטרי כדי להקל על הרוקדים את ביצועו מחד, וכדי לאפשר מאידך לריקוד עצמו חיים ארוכים. לצערי דודו, בחור מוכשר, מסבך מעט את ריקודיו, ולכן ריקוד זה יגיע "עד נשימתו האחרונה" מהר מאד. ציונו : 7 בסולם מירי.

סולם מירי

מה דעתך על מדור קבוע בעיתון "רוקדים" בשם "הסולם של מירי" בו תתדרגי את כל הרקודים החדשים כפי שהם נראים בעינייך. זה נראה לי מעניין וחשוב וזו הצעה רצינית. ממילא הם נכתבים בדיווח במדור ב"תנועה מתמדת" כך שתוספת טור שיכיל את הסולם שלך תהיה מועילה מאד לכולם ובמיוחד לקוראים בחו"ל המבקשים לדעת איזה ריקודים כדאי ללמד בחוגים. מה דעתך?

עשר בסולם מירי !

הרעיון שלך ירון הוא "עשר בסולם מירי". בא ונחכה לראות מה יכתבו החברים בפורום על הרעיון.

את תמיד מחכה לראות מה יגידו כולם?

סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו ביחד וגם העיתון כבר כמעט בדפוס וזה העיתון של כרמיאל, אז בכלל כדאי. זה יוסיף עניין וחשוב לעיתון

כדאי גם להקשיב....

לירון, לך על זה ! בדרך כל אני מקשיבה גם לדעות של אחרים, אמנם לא תמיד מקבלת, אך מקשיבה. ולעצם הרעיון : אני אשמח לדרג כל ריקוד לפי "סולם מירי", ומבטיחה בזאת להיות הוגנת, ניטרלית, ונטולת כל פניות מכל סוג שהוא, ככל האפשר. אתה ירון, רשאי לעשות בנתונים אלה ככל שתחפוץ. לא יהיו מצידי דרישה לתמלוגים/זכויות - זו רק חוות דעת המסתמכת על נסיוני והתעניינותי המיוחדת בתחום.

בעיתון הקרוב תתפרסם

רשימת הריקודים מהשתלמויות הארגון 9 ו-10. האם יש לך את הרשימה או לשלוח לך בפקס. אני מניח שיהי ריקודים שלא תוכלי לדרג כי אינך מכירה (או שאני טועה ואת מכירה את כולם)

יש לי את הרשימות.

לירון : יש לי את כל הרשימות מכל ההשלמויות שהיו עד היום. אני מבקשת לדעת : האם תרצה "סולם מירי" רק לשתי ההשתלמויות האחרונות (9+10) או של כל העשר ? האם הרעיון לפרסם כבר בגליון היוצא לפני "כרמיאל" או בגליון שאחרי ?

נתון לשיקולך

מצד אחד כדאי לנסות בקטן ולראות את התגובות. מו כן 10 השתלמויות ועוד כמה שהיו שלא של הארגון (כל מה שהה לאחר שאני הפסקתי להפיק וידאו) זה קצת הרבה מדי, לדעתי. אולי אפשר רק את אלה שעוברים את 5 בסולם, ואולי כדאי להרחב ולעשות מדור שלם. מצד שני אפשר להתחיל בקטן רק את 2 ההשתלמויות האחרונות. לשיקוליך. בכל מקרה יש להזדרז

תגובה למירי לוי../images/Emo13.gif

אני הייתי נותנת לך את השרביט ל "עשר בסולם מירי" אני חושבת שיש לך הרבה ידע וניסיון בריקודים. אם תרצי עזרה בבחירת הריקודים גם לי יש טעם טוב וידע בריקודים.

תודה על הפירגון.....

תודה א. מהדרום תודה על הפירגון ועל הרצון לעזור. עליך (או עלייך) יאמר : אנשים טובים באמצע הדרך

revgola

New member
סולם משופר - סולם פורום

הצעה משופרת : דרוג ריקודים חדשים ע"י כמות גדולה יותר של אנשים, ולא רק של מירי. אני חושבת שזה לא הוגן לדרג ריקוד על פי דעתו של בן אדם אחד. אפשר להוסיף קטגוריה חדשה, או לעשות זאת בעזרת הקטגוריה "סקרים". כך כל מי שמכיר את הריקוד אותו מדרגים יוכל להביע את דעתו. היה פעם דבר דומה באתר dancehall , שנקרא מצעד הריקודים. ניתן אולי להוסיף גם מצעד ריקודים בפורום.

אין כוונה ליצור משהו "הוגן"

הכוונה למשהו פיקנטי על ידי מישהי שכנראה מתצאת לא רע בשטח וסביר להניח שאין לה גם משוא פנים. ללא כל קשר כל אחד מכם יכול לתת סולם משלו לאיזה ריקוד שבא לו כאן בפורום. בעיתון זה כבר סיפור אחר. לגבי סקר מסודר זה כבר סיפור הרבה יותר מסובך ומצריך לוגיסטיקה שאין לי אפשרות לספקה באמצעים של היום (כדי לא לעשות משהו מצ´וקמק) פורום אין אפליקציה המאפשרת זאת. מעבר לכך האינטנרט מאפשר מניפולציות וכידוע לך לא חסרים מניפולטורים בין העוסקים בריקודי-עם.

במחשבה שניה - צודקת רויטל.

אני מסכימה עם רויטל (REVGOLA) !!! אני מסכימה בהחלט כי דעות רבות של כותבים, יתנו אינדיקציה משופרת על טיב הריקוד, ולא רק על סמך הדעה המקצועית שלי, אם כל הכבוד לי. אמנם זה מחמיא לי מאד כי מנהל הפורום בחר בי ועל סמך כתיבתי בפורום בלבד, למרות שאינו מכיר אותי כלל, לבנות על שמי (ואני עוד בחיים) סולם שבו אדרג איכות ריקודים רק על פי שיקול דעתי בלבד. אך במחשבה שניה אני סבורה, כי עדיף לי כאן בפורום, לתת חוות דעת על ריקוד כשיעלה ל"דיון פורום" עם הסבר מנומק, מאשר לתת טבלת "סולם של מירי" שתהיה קצת שבלונית ומכנית, ועלולה לקומם יוצרים וקוראים רבים. גם ירון כתב כי הסולם "אינו חייב להיות הוגן" כדבריו, ואם כך, בוא ונקיים את הפתגם "סוף מעשה במחשבה תחילה" ונמנע מלהרגיז אחרים. ולסיום הערה לרויטל בעברית ומתנצלת מראש : לא נכון לומר "כמות של אנשים", אפשר לומר "מספר רב של אנשים". אנשים זה לא קופסאות ואין להגדירם ב"כמויות". שיהיה לכם יום טוב ! מחכה לתגובות !!!

קיבלת רגליים/ידיים קרות?

מתי ראית שביקורת על סרטים בעיתון/רדיו/טלביזיה נעשיית לאחר סקר מקיף? מתי ראיתביקורת על הצגות שנעשית מתוך סקרים? מתי ראית ביקורת על שירים או ספרים הנעשית לאחר "סקרים"? יש כאן כוונה בהחלט למדור מיוחד שגם יביא עניין וסקרנות ובהחלט לא יהיה אוביקטיבי אלא סוביקטיבי. אם נסוגת הרי קיבלת 1- בסולם ירון.

לירון המבקר

מבקר מביע את דעתו בלבד שלרוב אינה מקובלת על רבים, לדוגמא: אורן, מידיעות אחרונות. בפורום אנחנו מעונינים בדעתם של רבים ולא של יחידה, עם כל הכבוד להצעתך, אם תיתן למירי מינוי של מבקרת ריקודים אז היא תוכל לבקר אותנו ולבקר את הריקודים, לי אישית אין כל התנגדות לזה - ותחשוב על זה מנקודת הראות של מירי והיא צודקת, לא חשבת על זה קודם אז קיבלת 0 בסולם אצבעוני. גם קצת הומור לא מזיק.

למעלה