מישהוא יודע מי מכין חרבות לאטקס

carmon halfelf

New member
מישהוא יודע מי מכין חרבות לאטקס

האלה מירושלים לא יודעים איך להכין ואם אין אף אחד אני אזמין מחו"ל מישהוא מכיר אתרים שאפשר לקנות כאלה חרבות וקשתות

thee

New member
מה שעומר מכין

החרבות היפות האלה שעומר הביא איתו ביום שישי לרכבת. טונה זמן. טונה עבודה, והמון כסף להכין אותן.

בארד

New member
לא הייתי אתה יכול לתאר אותן??

מה כל כך מגניב בהן והכל??

lightningbolt

New member
אני רק יודע שקיים בן אדם בישראל

שמכין חרבות ליטקס מדהימות (בזאר ראשון) חרבות ליטקס זה החרבות שעשויות מסוג של גומי קשיח (ליטקס) אבל למרות זאת חלק מהחרבות האלה לא כל כך יכנסו לקטגוריה של חרבות רכות כי זה כמו שיצליפו בך עם שוט אבל החרבות האלו מדהימות!!!!!!!!!

raistlin majere

New member
לאחר יום שישי

לאחר יום שישי שהבנו סוף סוף מה זה החרבות האלה איך מכינים אותם וממה החלטנו סופית שזה ממש לא שווה את הטירחה בהכנה או את הכסף בקניה... אני יגיד את זה שוב אנחנו עובדים כרגע על סוג חדש של חרבות חזקות יפות ורכות כמה שאפשר כשנסיים את האבטיפוס עוד שבוע שבועים נפרסם רשמית על החרבות האלה לבנתיים זה סוד כמוס למיצי ולפיסטוק

עומר כץ

New member
ואם אני לא טועה

התשובה של אילן לנדב 5 הייתה "קודם כל תילמד נימוסים חוצפן" אז איך בדיוק למדת איך להכין חרבות

כל הכבוד!

אז לא סיפרתם לנו איך מכינים את החרבות בתקווה שאנחנו נפסיק לבקש ממך לא לקלל בפורום, כל הכבוד! אז לא לימדתם אותנו איך להכין את החרבות ועכשיו יש סדנה אחת פחוט שיודעת להכין את החרבות והמשחקים יהיו ברמה קצת יותר נמוכה, כל הכבוד! שמע, אני לא מתכוון לפטוח את הדיון הזה שוב אבל שים לב שאתה ירדת על הילד בן ה 12, אבל הוא בינתיים מבחינתי היה מוכן לתרום למשחק שלי הרבה יותר ממך. וכן, אני יודע שאתה משחק הרבה שנים והכל ותרמת הרבה אבל לי אישית ולעוד מספר אנשים הילד בין ה 12 היה מוכן לעזור יותר. ושוב - כל הכבוד!

עומר כץ

New member
איזה יופי

תן לי סיבה למה לי לתרום למשחק שלך אני חייב לך משהו מצידי תשב ותישבור את הראש מי שלא יודע לסתום את הפה יצתרך ללמוד בדרך הקשה וביום שנראה משהו יוצא מכל הדיבורים שלך נדבר

elanor

New member
עומר, אני יכולה לתת לך סיבה אחת...

למה כדי לך לתרום למשחק שלו: כי כמה שהתחפושת שלו (ובזה כלולה גם החרב) יראו יותר טוב ויותר מושקעים ומשכנעים, ככה יהיה לך יותר כיף כשתפגוש אותו במהלך המשחק שלך. כי הכל יראה הרבה יותר אמיתי (מאשר נקניקיית קרב לדוגמה) ויתרום יותר לאוירה ולממשיות של המשחק. וחוצמזה שלדעתי זה כיך לדעת שתרמת לאחרים ושעזרת להם. ואולי אפילו להפיץ רמה חדשה של נשקים שלא הייתה קיימת באיזור עד עכשיו ולדעת שזה הכל בזכותך. אבל אולי זה רק אצלי ככה. ההחלטה בידך איש הלאטקס... אלאנור.

עומר כץ

New member
רק בשבילך אריק

שלא תגיד שאני סנוב חס וחלילה אמרתם שאתם יודעים לייצר לפחות 3 סוגי נשק שונים לפני הסוד הגדול שלכם אז למה אתה צריך את עזרתי

אמרתם זה דבר יחסי.

אני לא אמרתי כלום, למראת שאני סומך על טל ב 100 אחוז. ועדיין לא ענית להודעה הקודמת... הסבירו לך למה שתתרום למשחק שלי. יש לך מה לענות על זה או לא?

עומר כץ

New member
אריק נסיס ושאר הילדים הירושלמים

יא איזה יופי יש לנו קונספירציה תגיד לי אתה באמת חושב שאני ארצה לעזור לך מה קרה אתה כלכך נואש ולא הולך לך אז אתה ניתלה על קני סוף של אחרים בתחינות לעזרה בניסיונות נואשים אתה חוזר ומעלה את המודעה וההודעה של אלינור למה בוא נראה כי אתה תקוע מאחורי האגו המנופח של חבורת ילדים בני 16 שאין לה שמץ של מושג בהכנת חרבות אמרתי לך לא פעם ואני אחזור על זה כי זה כיף דיבורים כמו חול ואין מה לאכול הפעם אני אסביר לך גם אחד לאחד מה הכוונה שלי אתם מדברים הרבה כמו הרבה חול על החרב המופלאה שלכם כשתכלס אין מה לאכול עוד לא היתחלתם אפילו לעבוד עליה ועכשיו מה אין לכם עבודה בחופש הגדול אז אתה מנסה ליפתוח סדנה ולמכור את הזבל שאתה מייצר (וזה ישאר זבל עד שתביא את מרכולתך לרכבת ותוכיח אחרת) לך תהפוך המבורגרים ותחסוך לי את זיוני השכל שלך אתה זיין שכל מהמעלה הראשונה וחבריך לא עומדים רחוק מאחוריך אם לא הייתם פותחים את הפה שלכם לא הייתם נמצאים היום במצב בו אין נכונות לעזור לכם ויעידו על כך התשובות שנתתי בפורום לאנשים שונים שאת רובם אני לא מכיר אתה יודע מה אין לי בעיה לעזור לאנשים וכן זה יעלה את רמת הריאליסטיות במשחק ויתרום הרבה אבל לך אין שום סיכוי לשבת על שולחני וללמוד בזה נחתם הדיון עומר כ"ץ

קונספירציה?

תסביר על איזה קונספירציה אתה מדבר? ותפסיק לזבל את השכל. אתה אומר שאני אומר שטויות נכון ושאתה לא? יש לך הזדמנות להוכיח את זה. אמרת שאני אמרתי שאנחנו מכינים חרבות. תן ציטות.

עומר כץ

New member
נו בוא נשחק במשחק המטופש שלך

אני יגיד את זה שוב אנחנו עובדים כרגע על סוג חדש של חרבות חזקות יפות ורכות כמה שאפשר כשנסיים את האבטיפוס עוד שבוע שבועים נפרסם רשמית על החרבות האלה לבנתיים זה סוד כמוס למיצי ולפיסטוק אז ככה..... תיהיה חרב! היא תיהיה חזקה יותר ואולי יפה יותר תלוי במה שתזמין.....רכה יותר את זה צריך לבדוק..... ולעשות עשינו....אני לא יגיד מה איך מתי למה וכמה.... אבל עשינו... אחרת לא הייתי אומר כלום.... נכון אולי לא יהיה לנו חרבות כמו שאנחנו רוצים שיהיו......(אולי....כי יש לנו כבר 3 סוגים של חרבות שאנחנו כן מייצרים) סיכום כל הוויכוחים שהיו.... אנחנו מייצרים הכל! נשקים ותחפושות... לפי הזמנה בלבד! אנחנו עובדים על חרב חדשה... שתיהיה חזקה יותר ויפה יותר (תלוי ברצון הקונה) מהחרבות לטאקס.... אנחנו עדין לא יודעים עם להגדיר אותה כחרב רכה אנחנו בודקים את זה...... בקשר לחרב הזאת אנחנו נודיע כשנסיים! להזמנות 054307116 death_angel!hotmail.co.il icq-101796456 אני חוזר שוב..... בקשר לחרב החדשה אנחנו עדין לא יודע ממש הכל.... כשנסיים אחת ונדע נפרסם אותה רשמית אז תפסיקו להציק לנו בקשר אליה...!;] יש לנו עוד 3 סוגים של חרבות שאנחנו מייצרים....:}}} תודה לך/ם יום טוב ושכוח האלים יהיה איתך/איתכם אני לא אמרתי כלום, למראת שאני סומך על טל ב 100 אחוז. ועדיין לא ענית להודעה הקודמת... הסבירו לך למה שתתרום למשחק שלי. יש לך מה לענות על זה או לא? מספיק לך מהפה הגדול שלכם

אתה באמת דביל או עושה את עצמך?

אני יחזור על עצמי עוד פעם עומר. מה אני... שים לב אני אמרתי מכל הדברים האלה? אני אני מתכוון אריק נסיס כן, לא טל גולן כי אינחנו שני חברה שונים.

raistlin majere

New member
רררררררר!!!!!

דיי כבר יא שווצר מעצבן וצומי אחד! דיי! לא רוצים את החרבות לטאקס שלך! אתה יכול להפסיק להציק לנו! נכון אנחנו בני 17 אז מה???? לא מעניין אותי בן כמה אתה! הגיל לא אומר כלום על החרבות המסכנות שלך! תפיסק לעלות את הנושא ולהגיד שאנחנו צריכים את העזרה שלך! כי אנחנו לא! אריק שאל מה יש לך לענות על ההודעה שכתוב בא מה אנחנו יכולים לתרום למשחק עם אתה איכשהו תעזור...... הוא לא ביקש עזרה! אז דיי כבר! למה אתה חושב ש כ ו ל ם רוצים את החרבות שלך??!!? דיי! לא רוצים לשמוע עליהם יותר! ואל תענה על ההודעה הזאת... פה אני מסיים את הוויכוח!! לא רוצים את העזרה שלך או את החרבות שלך! זהו! נגמר! לך תציק למישהו אחר!

למעלה