מאיפה אתה יודע מי אני ואיך אני לבוש? ולמה אתה חושב שזאת התחפושת שלי? אני לא ראיתי כל כך הרבה אנשים (כולל אותך) באים לת"א עם התחפושות שלהם ואני שוב חוזר על דברי.... א) אנחנו מייצרים לפי הזמנה....לבנתיים לא הזמינו תחפושות... כי הודענו על הדסנה הזאת רק לפני שבוע ב) יש לנו בגרויות.... אז לוקח לנו יותר זמן להכין תחפושת....(כרגע)
לאחר יום שישי שהבנו סוף סוף מה זה החרבות האלה איך מכינים אותם וממה החלטנו סופית שזה ממש לא שווה את הטירחה בהכנה או את הכסף בקניה... אני יגיד את זה שוב אנחנו עובדים כרגע על סוג חדש של חרבות חזקות יפות ורכות כמה שאפשר כשנסיים את האבטיפוס עוד שבוע שבועים נפרסם רשמית על החרבות האלה לבנתיים זה סוד כמוס למיצי ולפיסטוק
אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות לאטקס ו\או פיברגלס בבקשה שיגיד. כתובת והכל אם הוא מכיר חנות או מפעל ומקום סוג מקוםצ אם הוא יודע פחות פרטים. בתודה מראש דרור
צבעים אקריליים חובה לא שום דבר אחר ניתן לקנות בחנויות פנאי שונות וחנויות לציור חשוב מאד מעט מאד צבע בלאטקס והרבה שכבות זו לא תרופת פלא ששמים הרבה וזה טוב ממש ממש מעט צבע אנחנו מדברים על רמה שבה אתה מתחיל לראות צבע רק אחרי 5 שכבות אני אתן קמויות יחסיות בהמשך
אבל נאמר לי שיש צבעים מיוחדים כדי לצבוע ליטאקס, אתה אומר שלא כדאי? זה פשוט נראה לי הרבה יותר קל לעבוד איתם. כי אז אתה צובע כל שכבה בצבע אחר (מצבע בהיר לקהה, כמובן) ואתה יודע בדיוק איפו צבעת ואיפו לא.