מישהוא יודע מי מכין חרבות לאטקס

5נדב

New member
אנשים, די

אם עומר לא רוצה לשתף אותנו בסוד, חבל. אנחנו יכולים להסתדר בלי. זה לא סוף העולם, זה לא מלחמה, ובטח שזה לא שווה לפתוח את הדיון הזה עוד פעם.

Sern

New member
חרבות לאטקס

אני ממש לא מבין איך הגעתם למסכנה שעומר כץ הוא היחיד בארץ שיודע להכין חרבות לאטקס. יש המון אנשים שיודעים, ושיודעים טוב. ומלבד זאת, זה ממש קל למצוא את האינפורמציה ברשת (נכון, זה פחות טוב מללמוד זאת ממדריך חי ונושם, אבל אחרי שמכינים חרב שתיים מההוראות הכתובות, לומדים), הרי החברה´ בארץ הם לא אלה שהמציאו אותן. ארם.

Umrug

New member
Yes?o

I´ve once searched Interent FOR A YEAR for ANY recipes, or at least images of good soft swords. And know what? Didn´t find any. I´ve only seen nice looking soft sword once in my life, in Israel, but it was such a hi-tech that it is not possible to use it massively. o

עומר כץ

New member
ארם חומץ

אני היחיד שמייצר אותן כרגע גם ברמת הידע הנרכש אחרי למעלה מעשרה נשקים רמת הגימור והעבודה עם הלאטקס והצבעים ופיתוח הנשק תוך כדי נכון היו עוד אנשים שיצרו עם כל הכבוד לניסיון שלהם הם עוד בתחילת דרכם איפה שאני הייתי לפני 3 שנים בערך והם עושים את אותן טעויות שגם אני עשיתי וכולי תקווה שהם גם ילמדו מהן אין לי בעיה לתת תמיכה טכנית בנושא לאור העובדה שהאחווה לא תריץ בינתיים סדנה בנושא כי היא תהיה כרוכה בשלושה מיפגשים לפחות כל מי שפנה עלי במסרים אישיים בנושא גם קיבל תשובה זה שאין לי סבלנות כלפי החבורה הירושלמית ז ממניעים קטנוניים ואנוכיים בלבד אני לא סובל אותם למען האמת מצידי שישברו את הראש בנושא הזה רוצים או לא זה לא מעניין אותי

LeeRoy

New member
נכון, אבל...

כל מי שכן יודע להכין חרבות לטקס, לא מממ.... אה כן מחבב או מעריך במיוחד את 5נדב או את אריק. ולכן כמו שאמרתי שילמדו נימוסים! ואז מישהו עלול להסכים ללמד אותם.

raistlin majere

New member
......!

לבנתיים עומר או זה שקלל ולא היה מנומס.....אז בבקשה! ואנחנו לא רוצים או צריכים כבר שמישהו ילמד אותנו......

LeeRoy

New member
תקרא את הפורום...

ואז תראה שזה מאוד לא נכון! עומר היה גס לאושר ולאושר בלבד!

raistlin majere

New member
אתה כניראה צריך לקרוא אותו שוב!....

אתה ועומר קוראים מה שבא לכם..... אנחנו כותבים משהו אחד ואתם אומרים שכתבנו משהו אחר לגמרי......

נתחיל בזה.

אני יודע שתתקשה להאמין, אבל כן הקשבנו לך כשאמרת לנו את זה ברכבת, וכן הכלטנו שכשנחזור הביתה, נבדוק אם זה נכון ואם כן, נתנצל. זה לא נכון. אכן, אומר הייה גס אל אושר ורק אל אושר, פה אתה צודק. אבל אמרנו לו שיפסיק לקלל. לא אמרנו את זה באופן גס, לא מתנסה סתם, שיפסיק לקלל ויעבור לשפה יפה יותר. את ההמשך אתה יודע. מי הייה הראשון לקלל את מי, אתה יודע.

vergan

New member
יא חתיכת

חוצפן נראה לי יתאים מה אתה מעיז להגיד לאחרים ללמוד נימוסים? אני לא ראיתי אפילו הודעה אחת מנומסת שאתה עשית חוץ מאולי זאתי!

raistlin majere

New member
בו נגיד שיש לי את הדרכים שלי

יש לי את הדרכים שלי להסיג מידע.... וכמו שאמרתי.... ראיתי את החרבות אני יודע בעיקרון איך מכין אותם... אבל אני לא רוצה להכין כאלה חרבות..... כמה שאני רוצה לארוויח מהכל זה, אני לא הולך למכור לאנשים דברים (יקרים) כדי שאחרי משחק אחד הם יחזרו אלי בגלל שזה נהרס התפרק או משהו כזה... אני לא אוהב לרמות אנשים... מה שאני ימכור זה משהו שאני יודע שיחזיק כמה זמן... משהו איכותי לא סתם יפה עם שם מפוצץ....

raistlin majere

New member
שלא תבין אותי לא נכון

אני לא חושב שאתה רמאי או משהו אני פשוט לא חושב שהחרבות שלך מספיק טובות כדי שישלמו עליהם 300 שקל... אני הייתי מוכן לשלם אולי 100.... וגם פה אני אומר אולי

עומר כץ

New member
הסוכן ט´ ומלחמתו ברשע

זה לא אתה מהשב"כ אני צריך להתחיל לפחד בבוא היום מיכאל יקבל את האינפורמציה הדרושה עד אז אני עדיין מחכה לחרבות היפות אמינות חזקות רכות ובלתי שבירות בעליל שאתם מייצרים או שאתם כרגיל עסוקים בדיבור

raistlin majere

New member
אוף דיי כבר!!!

אתה שוב מתחיל וויכוח מכוער דיי.... לא אמרתי שאתה צריך לפחד ולא אמרתי שאנחנו מכינים חרבות מושלמות למשקים כאלה ומה קשור מיכאל??? תפסיק להכניס לי מילים לפה.... עם תקרא את ההודעות הקודמות תיראה שאמרתי שאנחנו בודקים סוג חדש של חרב לא אמרתי שכבר יש לנו אחת ולא אמרתי שהיא "מושלמת" ובזה נגמר הוויכוח

carmon halfelf

New member
מיכאל קשור לנושא בדרך עקיפה

אבל מאד משמעותית אתם כל הזמן מדברים על החרב הזאת כאילו זו טכנולוגיה מתקדמת כשתחלס עוד לא עשיתם כלום כמו תמיד דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

raistlin majere

New member
טוב אני יגיד את זה ככה

אז ככה..... תיהיה חרב! היא תיהיה חזקה יותר ואולי יפה יותר תלוי במה שתזמין.....רכה יותר את זה צריך לבדוק..... ולעשות עשינו....אני לא יגיד מה איך מתי למה וכמה.... אבל עשינו... אחרת לא הייתי אומר כלום.... ושוב....מי זה המיכאל הזה ואיך הוא קשור?

raistlin majere

New member
אתנ יודע מה? נכון...

נכון אולי לא יהיה לנו חרבות כמו שאנחנו רוצים שיהיו......(אולי....כי יש לנו כבר 3 סוגים של חרבות שאנחנו כן מייצרים) אבל לך תדע..אולי תצטרך תחפושת פעם ותבוא אלינו.... ונכון אולי אני הצטרך חרב אז אני יבוא אליך.... אז תעשה לי טובה קטנה..... אל תרד עלינו זה מעצבן וזה יכול להרוס גם לך וגם לי...

raistlin majere

New member
ועוד משהו

אתם מתייחסים לזה כאילו הסדנה שלנו עושה רק חרבות.... אז זהו שלא המוסג נשק לא שווה רק חרב אנחנו מכין המון סוגי נשקים ואנחנו מכין גם תלבושות אז מקסימום ה"חרב" לא תצא לאור....לא נורא יש לנו עוד המון דברים שימושיים למשחקים האלה

למעלה