מישהו השמאלני המצוי: חובה להיכנס

TOMASS The Best

New member
לקחתי דוגמאות כמו למשל שהם לא

סובלים זמרים מזרחיים, ועיבדתי מזה משפט שהרבה שמאלנים מזדהים איתו, או אמורים להזדהות

One Echoe

New member
מה דעתך על:

יש להם טעם טוב במוזיקה?
LOL כל השרשור הזה בדיחה אחת גדולה.

I A F02

New member
באמת, מה זה השטויות האלו?

ואתם לא מתשביישים לקרוא אחרי שהודעות של שמאלנים "נאציות"? הודעה גזענית, מגעילה, בלי ביסוס בכלל ואני יכול להכין אותו דבר דבר על ימניים- יותר מצחיק! ומזה הטענה שכל השמאלנים אשכנזים? מה זה השטויות האלו? אבל אם אתה אומר כזה דבר לדעתי אתה אומר פה משהו......

TOMASS The Best

New member
עוד קצת סאטירה: הכל בשביל ההומור

שמאלני מצוי זה אחד שרואה אוהדי בית"ר וצועק להם "יאללה בית"ר" בציניות מלגלגת שמאלני מצוי זה אחד שלא שומע מוסיקה שחורה כי הוא מפחד שזה משפיע על צבע העור, ועוד לועג לאלה שמאמינים, בטיפשותם, לאמונות טפלות שמאלני מצוי לא חייב להיות אשכנזי, הוא יכול להיות גם תימני שגדל בקיבוץ ועבר שטיפות מוח שמאלני מצוי זה אחד שיגיד תמיד "אני יותר אינטילינגט ממך" שמאלני מצוי שנגד הריסות בתי מחבלים ועיכוב של פלסטינים במחסומים זה אחד שמושפע מ"ילדי הפרחים" בארה"ב שמאלני מצוי זה אחד שיש לו במוח תורת גזע וירטואלית שבו הוא רואה את הם השמאלנים בראשה ובתחתית הרשימה את המזרחיים הנחותים, את מיקום הערבים הוא מסרב לגלות שמאלני מצוי זה אחד שצוחק מדברי ההבל של קובי אריאלי בטור במעריב שמאלני מצוי זה אחד שירדה לו אבן מהלב שז'קי בן זקן לא קיבל את תפקיד יו"ר הפועל ת"א שמאלני מצוי זה אחד שלא יודע שמעניין לי תתחת שז'קי בן זקן לא קיבל את הפועל ת"א שמאלני מצוי זה אחד שנגד חוק הג'ובים אבל אין לו בעיה לסדר לחבר עבודה בחברת חשמל שמאלני מצוי זה אחד שחושב שאם רשמתי את המשפט האחרון זה בגלל שאני בעד חוק הג'ובים שמאלני מצוי זה אחד שמבקר את המראה של אחרים והולך להירשם ל"חלומות" בנענע שמאלני מצוי זה אחד שמאמין לטומי לפיד שהוא אומר שהוא לא שונא את המתנחלים שמאלני מצוי זה אחד שאם מזרחי עם אגזוז לחץ עוקף אותו, הוא זז הצידה ואומר "הלוואי תעשה תאונה" שמאלני מצוי זה אחד שכשיש פרסומות בערוץ 2 הוא מעביר ישר שחס וחלילה לא ייתקל בפירסומת של חומוס אחלה

I A F02

New member
עוד פעם הטמטום שלך?

פשוט מגעיל! בבקשה ממך תעשה אותו דבר על ימניים, נראה מה אתה חושב על עצמך..... (ברצינות תעשה את זה מעניין כמה אתה מעריך את עצמך..)

Lucid Mind

New member
TOMASS The Best זה

TOMASS The Best זה אחד שרואה כאב ומוסיף מלח על הפצעים TOMASS The Best זה אחד שמעלה את ה"אגו" שלו על נס.. במקום את הדגל והמשמעות שלו. TOMASS The Best זה אחד שבשם חוסר הבגרות שלו.. שם "זין " על כולם במקום לנצל את המשמעות האמיתית שלו TOMASS The Best זה אחד שלא מקבל יחס במציאות ומנסה לגנוב קצת וירטואלי.. TOMASS The Best זה ילד בן 15 שסביר לוודאי שאם לא תמצאו אותו כאן.. הוא יושב ומאונן מול אתר פורנו. כמו שכתבת.. רק בשביל ההומור, לא?

TOMASS The Best

New member
אם היית שווה יחס היית עונה לך אבל

לכי תחיי תחיים שלך את כבר בת 30 לי אל תדאגי יפוסטמה

TOMASS The Best

New member
ואיפה נמצא אותך אם לא פה:

מחפשת תמונה בעירום של סטיב מרטין בגוגל משוטטת בוואלה סלבס ומלכלכת על שירי מימון, מאיה בוסקילה נינט טייב ומי לא מנסה להפיל את האתר של ברוך מרזל אם לא שם אז היא בטח בפורום בני 20+ שסובלים מתסביכי ילדות חחח יום טוב

TOMASS The Best

New member
This is the Last Time:

שמאלני מצוי זה אחד שהדרך היחידה שהוא ייכנס לשוק מחנה יהודה זה שיהיה שם פיגוע והוא יהיה הנהג אמבולנס שמאלני מצוי זה אחד שעוד קורא לטוני בלייר ידיד ישראל אחרי שזה האשים את ישראל באחריות עקיפה לפיגועים בלונדון שמאלני מצוי זה ציניקן כרוני שמאלני מצוי זה אחד שכשהוא קונה גלידה הוא נותן קודם לכלב לטעום שמאלני מצוי זה אחד שכל היום אוכל חזירים ועוד יש לו חוצפה להתלונן על חזירות שמאלני מצוי זה אחד שעלול לסבול מאנטישמיות עצמית שמאלני מצוי זה אחד שמוכן ללחוץ את ידו של ראש עיריית לונדון האנטישמי שמאלני מצוי זה אחד שיושב לו באולפן ממוזג ויש לו טענות לכל מה שזז אבל יותר מהכל שמאלני מצוי זה אחד שתמיד נתפס בתפל ולא בעיקר

גרמת לי להרגיש מיוחדת

אחרי הכל אני שמאלנית אבל לא שמאלנית מצויה כמו שטרחת לפרט בדייקנות. למען האמת, אני לא מכירה הרבה "שמאלנים מצויים" שעונים על תנאי הקבלה הללו. מה אתה אומר, אולי זה אתה שקצת איבד כיוון ורסן? מצב רגיש זה מבחינתך רק שהזין המת שלך מתחיל לצרוח כשהוא רואה מישהי, אפילו אם זו דניאלה וייס (בהנחה שאתה לא חנן גולדבלט). אחרי הכל, אין לי דרך אחרת (בשש בבוקר) להסביר את התסכול הגדול הזה שיש לך מהעולם... אני בטוחה שלא יפריע כל כך לאוייבים שלנו אם פתאם נתחיל לירות כאן אחד בשני,ימנים ושמאלנים. בטוח שאתה מעוניין לרצות את הערבים? שמאלני מצוי, אחרי הכל, היה מוכן לפתוח מלחמת אחים בשביל זה, לא?.

leydid

New member
אהבתי.

אהבתי, כל מלה בסלע. במיוחד שתי הציתתות בסוף, חיפשתי אותן ורק עכשיו אחרי כל כך הרבה שנים הן הגיעו במקרה ואפילו אם זה בנושא אחר בכלל. ונכון, אני לא עונה להגדרה השלמה של שמאלני מצוי אבל הרבה דברים כן נגעו לי ואני בטוח שגם בך. יוםטוב ושבת שלום.

למעלה