זה באמת אמיתי
שמאלני ממוצע זה אחד שצוחק על סגנון דיבור ומבטא של אחרים, והולך לשיעורי פיתוח קול. שמאלני ממוצע זה אחד שאומר "כוס אמק" בעדינות שממיסה את ליבו של מי ששומע אותו. שמאלני ממוצע זה אחד שנגד שחיתות של בעלי חיים, אבל לובש נעליים מעור ארנב. שמאלני ממוצע זה אחד שיודע לנצל המולות ובמות תקשורתיות כדי שאחרים ישמעו מה הוא חושב, וגם כמובן, לעשות רושם, חיובי כמובן, אממ.. ואם אפשר שזה יהיה בלונדון, כמו אביב גפן. שמאלני ממוצע זה אחד שהוא נגד אלימות כביכול, אבל אומר "להחזיר את המתנחלים חיים או מתים, ולשבור להם את העצמות" - מעניין, אולי פיצול אישיות? שמאלני ממוצע זה אחד שעלול לסבול מפיצול אישיות שמאלני ממוצע זה אחד שכועס על פגיעה בחיילי מג"ב אבל כל היום מעביר עליהם ביקורת, במיוחד על ההשכלה, או החוסר השכלה, לדבריהם, שלהם. שמאלני ממוצע זה אחד שמגנה אלימות של מפגיני ימין ושולח את הבנים שלו להפגין נגד הגדר ולהשתמש באלימות כלפיי חיילי צה"ל. שמאלני ממוצע זה אחד ששומע שהיה פיגוע בירושלים ואומר "מה אכפת לי אני גר בכלל בתל אביב, גם אני הייתי עושה את זה אם הייתי במקומם של המחבלים". שמאלני ממוצע זה אחד שרתח מזעם על רציחת 4 ערבים ישראלים, שארבעים אחוז מהם אמרו שאם היו יכולים היו משמידים את ישראל. שמאלני ממוצע זה אחד שחושב שרק השכלה קובעת את מידת טיבו, איכותו, וערכו של אדם. שמאלני ממוצע זה אדם ציני עד כדי גועל. שמאלני ממוצע זה אחד שמטיף להתיישבות בנגב בזמן שהוא גר ברמת גן. שמאלני ממוצע זה אחד שחושב שכל הימניים חרדיים ופנאטים. שמאלני ממוצע זה אחד שדואג להראות רק את האלימות של הימין (גם הימין בעיקרון ככה אבל שם לפחות לא מדברים כל היום שהם נגד אלימות) שמאלני ממוצע זה אחד שלא מוכן להכיר בטעויות שלו, גם אם הוכחו מדעית, ולהגיד טעיתי, בלי מצטער, רק טעיתי. שמאלני ממוצע זה אחד שאומר "עדיף להילחם בהם מחוץ לרצועה מאשר מתוכה, ולהוציא משם את המתנחלים האלה כמובן" שמאלני ממוצע זה אחד שדואג לאיכות השלטון כביכול, מתוקף היותו שמאלני, שזה אומר בנאדם 10 מכל הבחינות, אבל שוכח לדבר על התרגיל המסריח שעשה שרון לבוחריו. שמאלני ממוצע יכול להיות גם אלג'יראי ששינה את שמו לגיורא שדה (אמיתי) שמאלני ממוצע זה אחד שקרא להעמיד את שרון לדין, עד שזה העלה את רעיון תוכנית ההתנתקות אבל יותר מהכל שמאלני זה אחד שמתעצבן ומאבד את העשתונות שמקניטים אותו