מישהו השמאלני המצוי: חובה להיכנס

I A F02

New member
נו פרנק אני מחכה שתכתוב כבר מיהו

לדעתך הימני המצוי....

smile2life

New member
הייתי בטוח שאני בפורום נכי צה"ל

עדיין חייבים למחוק את השרשור הזה

Che guevera

New member
יש להם כינוי כולל

בקיצור לבני התחת. ולזה שכתב שזו גזענות,אני אישית חושב שהתזה של TOMASS The Best נכונה ומביע את האמת על הסמולנים,היא או הוא שכח עוד דבר אחד שהנשק היחידי של הסמולן המצוי והבזוי ---הוא הליגלוג על כל מה ששונה ממנו,כולל אלה שהוא מתיימר להגן עליהם,ולכן אצלי אישית סמולן מצוי פשוט לא נספר,לא קיים וברמה המהותית אני ממש לא מתחשב בגחמותיו

KsE

New member
וכאשר אתה אומר "מצוי" זה לא ליגלוג?

וכאשר אתה אומר "לבני התחת", אל תגיד לי שאין פה כוונה לפגוע באנשים ששונים ממך וללגלג עליהם. צבוע.

I A F02

New member
בגלל שתומס ה0 לא מתכוון לרשום

מיהו לדעתו "הימני המצוי" אז תרשום לי אתה, מיהו לדעתך הימני המצוי...

Theherod

New member
מנהלים, למחוק!

זה שיא הגזענות, הטמטום, הכללה, הכפשה ומה לא... אנשים כמוך הביאו את המדינה ממה שהיא הייתה, למה שהיא היום...

TOMASS The Best

New member
זה באמת אמיתי

שמאלני ממוצע זה אחד שצוחק על סגנון דיבור ומבטא של אחרים, והולך לשיעורי פיתוח קול. שמאלני ממוצע זה אחד שאומר "כוס אמק" בעדינות שממיסה את ליבו של מי ששומע אותו. שמאלני ממוצע זה אחד שנגד שחיתות של בעלי חיים, אבל לובש נעליים מעור ארנב. שמאלני ממוצע זה אחד שיודע לנצל המולות ובמות תקשורתיות כדי שאחרים ישמעו מה הוא חושב, וגם כמובן, לעשות רושם, חיובי כמובן, אממ.. ואם אפשר שזה יהיה בלונדון, כמו אביב גפן. שמאלני ממוצע זה אחד שהוא נגד אלימות כביכול, אבל אומר "להחזיר את המתנחלים חיים או מתים, ולשבור להם את העצמות" - מעניין, אולי פיצול אישיות? שמאלני ממוצע זה אחד שעלול לסבול מפיצול אישיות שמאלני ממוצע זה אחד שכועס על פגיעה בחיילי מג"ב אבל כל היום מעביר עליהם ביקורת, במיוחד על ההשכלה, או החוסר השכלה, לדבריהם, שלהם. שמאלני ממוצע זה אחד שמגנה אלימות של מפגיני ימין ושולח את הבנים שלו להפגין נגד הגדר ולהשתמש באלימות כלפיי חיילי צה"ל. שמאלני ממוצע זה אחד ששומע שהיה פיגוע בירושלים ואומר "מה אכפת לי אני גר בכלל בתל אביב, גם אני הייתי עושה את זה אם הייתי במקומם של המחבלים". שמאלני ממוצע זה אחד שרתח מזעם על רציחת 4 ערבים ישראלים, שארבעים אחוז מהם אמרו שאם היו יכולים היו משמידים את ישראל. שמאלני ממוצע זה אחד שחושב שרק השכלה קובעת את מידת טיבו, איכותו, וערכו של אדם. שמאלני ממוצע זה אדם ציני עד כדי גועל. שמאלני ממוצע זה אחד שמטיף להתיישבות בנגב בזמן שהוא גר ברמת גן. שמאלני ממוצע זה אחד שחושב שכל הימניים חרדיים ופנאטים. שמאלני ממוצע זה אחד שדואג להראות רק את האלימות של הימין (גם הימין בעיקרון ככה אבל שם לפחות לא מדברים כל היום שהם נגד אלימות) שמאלני ממוצע זה אחד שלא מוכן להכיר בטעויות שלו, גם אם הוכחו מדעית, ולהגיד טעיתי, בלי מצטער, רק טעיתי. שמאלני ממוצע זה אחד שאומר "עדיף להילחם בהם מחוץ לרצועה מאשר מתוכה, ולהוציא משם את המתנחלים האלה כמובן" שמאלני ממוצע זה אחד שדואג לאיכות השלטון כביכול, מתוקף היותו שמאלני, שזה אומר בנאדם 10 מכל הבחינות, אבל שוכח לדבר על התרגיל המסריח שעשה שרון לבוחריו. שמאלני ממוצע יכול להיות גם אלג'יראי ששינה את שמו לגיורא שדה (אמיתי) שמאלני ממוצע זה אחד שקרא להעמיד את שרון לדין, עד שזה העלה את רעיון תוכנית ההתנתקות אבל יותר מהכל שמאלני זה אחד שמתעצבן ומאבד את העשתונות שמקניטים אותו

I A F02

New member
תגיד אפס אתה שפוי?

כזה בן אדם מגעיל בחיים שלי לא ראיתי! כל כך רדוד.....אני שמאלני מצוי/ממוצע ולא אני ולא אף אחד לא עונה על הסיפטומים הללו שלך...אתה סתם אידיוט! *אני עדיין מחכה לדו"ח שלך על מיהו לדעתך הימני המצוי.....וזה שאתה כבר הודעה שלישית בוחר לא להגיב זה אומר שאתה לא רוצה להשמע אידיוט שתכתוב על אותו ימני מצוי!

Theherod

New member
מה יש לך אובססיה כפייתית?

אין לי כח להגיב לך על הכל, רק כמה דברים, כי זה הקש ששבר את גב הגמל, אני שמאלני, נגד שחיתת חיות, ולא תמצא אצלי לעולם!!! נעליים מעור ארנב, האמת, בגיל שמונה עשרה, כשאני אפסיק לגדול, אני גם מתכוון להיות צמחוני. אמרת שהרגו 4 ערבים ש40% מהם רצו לחסל את המדינה, wtf?? לאחד מהם היה פיצול אישיות? זה מוכיח שלא סיימת כיתה י', אה אופס, התכוונתי לכיתה ד'... "אבל יותר מהכל שמאלני זה אחד שמתעצבן ומאבד את העשתונות שמקניטים אותו" באמא ש'ך? ואתה באמת צדיק בסדום הא? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1325&msgid=60190294 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1325&msgid=60213972

TOMASS The Best

New member
חחחח אתה טוב בלהכין סלט

סלאש, ההבדל שאני עניתי להם בצחוקק הם מתעצבנים מהאמת מבין

Theherod

New member
בטח בצחוק, אם זה היה פנים על פנים

גם היית פותח להם את הראש בצחוק, ככה בסבבה בין חברים הא?

One Echoe

New member
אתה יודע, רק צחקתי איתו.

לא תכננתי שתצא לו עין................. אופס.

Theherod

New member
ואני מתעצבן מהכללות

היית אומר את זה על מישהו ספציפי, כן, גם אם הוא שמלאני, וכל זה היה נכון, ולא שסתם היית ממציא את זה באוויר, אז לא הייתי מתעצבן, אבל ככה אתה "מביא לי ת'סעיף"

One Echoe

New member
בקשר לתרגיל המסריח

ששרון עשה. כבר כתבתי פה שזו פוליטיקה. אתם חייבים להבין. מבחינתי שרון הוא שקרן. אבל יש מצב שהוא שינה את דעתו.

עורוס

New member
אני אסביר לך מה זה שמאלני בעיניי

שמאלני בעיני זה אדם שרוצה לחיות בשקט. שמאלני בעיני זה אדם שלא רוצה לפחד לצאת בסופי שבוע או לתת לילד שלו לצאת לרחוב. שמאלני בעיני זה אדם שמוכן להקריב את הקצת שהוא יכול כדי שהוא יוכל להסיר את הדאגות מהלב שלו, ובנוסף לזה לקרב את האחים היהודיים שלו אליו ברצון ובאהבה. שמאלני בעיני זה אדם שלא אוהב את האויבים של המדינה שלו, אבל הוא מוכן להגיע איתם למשא ומתן לטובת שניהם. שמאלי בעיני זה אדם שמעדיף להחזיר שטחים מאשר לבכות בהלוויות. שמאלי בעיני זה אדם שמבין שחיי אדם חשובים מאדמה גנובה. וזה מסר ממני לכל הימניים שבאים בתלונות לכל העולם- במקום להפגין, לשנוא, לקלל, לעשות פולסא דנורא ולאחל מוות לכל השמאלנים שנותן לכם מיליון דולר פיצויים על אדמה שלא עלתה לכם שקל, אתם יכולים פשוט להגיד להם תודה.

למעלה