מישהו יודע איפה אפשר להשיג קצת פאסון?

Star_Dust

New member
כמו שאמרתי קודם, זו אשמתכם המלאה.

אז נא להפסיק לרדת עליי ולהתחיל לקחת אחריות!

באז באז

New member
אם זה יעזור לך

אני מוכן להיכנס איתך לאותה סירה. כלומר לשלוח לה גם. אבל את הראשון! לא את השני... לא צריך להגזים.

באז באז

New member
טוב

לא צריך לחכות לבוקר. היא הולכת לישון עם חיוך מרוח לה על הפנים... אחח, כמה שהחיים דביקים. לילה טוב פורום.

Star_Dust

New member
אתה רואה?!?

ידעתי! ידעתי שכשתפסיקו לצחוק עליי תוכלו להתחיל ללמוד ממני!

Star_Dust

New member
ואת השני אני מסכימה שאסור לך לשלוח

אין לי שמץ של מושג אם עם גונדרי זה יעבור בשלום... למרות שיש לי את התירוץ של לונדון
או במילים אחרות... לפעמים (כמו ברגע זה) אני שמחה שלפורום אין קירות... כי רגע העלאת הקישור השני היה כנראה בדיוק הרגע בו הייתם רואים חור בצורת גונדרי-נמלט-על-נפשו בקיר הפורום

magenta73

New member
סיפרתי

עניתי לבראיין. בגדול - האמת היא שהי', התברר, שלא ממש אמר לי את האמת, כל האמת ורק את האמת. או שאולי אני לא רציתי לשמוע? ואני אולי מטומטמת שחשבתי שהי' אולי השתנה מהפעם הקודמת שהיה בינינו משהו. אבל הוא לא. הי' חי לו בעולמו הפרטי... ואת יודעת מה, אני גם לא מטומטמת, אני פשוט אנושית שכן מנסה משהו עם בחור שמוצא חן בעיני. גם אם המשהו הזה הוא לא "רציני". אבל שלשום ואתמול הראו לי, וגם אחרי שיחה, הבנתי, שהי' לא נמצא איפה שאני נמצאת, אם הוא נמצא איפה שהוא על כדור הארץ הזה. ופשוט החלטתי לסגור את זה, לפני שאני אקשר יותר מידי. וזהו.

צ'מעי... כבר...

מהפעם הראשונה שאמרת את השם שלו הוא נראה לי מפוקפק... איזה מין שם זה הי'??

cheshire9

New member
מצטער

אני במקומו הייתי מעיף אותך לא על "חוסר צורך לרדוף וכו'" אלא בגלל הטעם הנורא במוזיקה ! ! ! ! עכשיו יהיו לי סיוטים כל הלילה - שאני נחנק בצמר גפן מתוק וטובע בנהרות של סוכר נוזלי ....

Star_Dust

New member
../images/Emo6.gif

זה לא השיר עצמו... יותר העניין של געגועיי ללונדון

cheshire9

New member
לא תרוץ

LONDON CALLING של הקלאש אני מבין. אפילו אלביס קוסטלו עובר. איאן דיואי. בשבילך - מארי פופינס עם צ'ימצימיני ! תראי לאן אני מוכן ללכת לקראתך . אבל לא הר געש שפולט זרמים של סוכר רותח ....... יש גבול.

Star_Dust

New member
טוב... אולי הגזמתי קצת...

למרות שמכיוון שגונדרי נמנע מלהגיב בפורום לאחרונה, כנראה שלעולם לא נדע

cheshire9

New member
גונדרי

כבר מזמן על המטוס למקום רחוק רחוק שבו אין אינטרנט ואין יו-טיוב ואין סכנה לפול ולטבוע בבור מלא סוכר...... טוב די - מספיק ירדנו עליך. מותר לטעות לפעמים. אבל בפעם הבאה - את עם ישבן חשוף על הברכיים שלי מקבלת מכות בטוסיק..... שיהיה ברור.

magenta73

New member
יש כ"כ הרבה שירים על לונדון

וטובים ואפילו רומנטיים שזה לא תירוץ. והכי טוב - יש את השיר הזה לט מי טייק יו בי דה הנד נה נה נה ט'רו דה סטריטס אוף לונדון נה נה נה נה נה דט מייק יו צ'יינג' יור מיינד... נכון? נכון? יש שיר כזה? נכון?????? אז מה זה זה?????

../images/Emo6.gif

מספיק "דה סטריטס אוף לונדון"... כל הנה נה נה מיותר... יש מצב ששתית קצת?

למעלה