אני?????????????? זה הפסנתר ששתה. לא אני...
S Star_Dust New member 14/5/07 #58 ../images/Emo6.gif אוקיי, אוקיי, הבנתי... בחנתי גבולות... הלכתי רחוק מדי... קורה... כולנו טועים לפעמים... אני מתנצלת...
../images/Emo6.gif אוקיי, אוקיי, הבנתי... בחנתי גבולות... הלכתי רחוק מדי... קורה... כולנו טועים לפעמים... אני מתנצלת...
S Star_Dust New member 14/5/07 #60 זה המקום לספר... ... שמאחורי הקלעים הצעת בערך להתחתן איתי?!? לילה טוב. נראה לי שזה בדיוק הרגע הנכון לפרוש
זה המקום לספר... ... שמאחורי הקלעים הצעת בערך להתחתן איתי?!? לילה טוב. נראה לי שזה בדיוק הרגע הנכון לפרוש
M magenta73 New member 14/5/07 #66 לא, נראה לי זה היה יותר בכיוון של - חתול: מה תודה? תת... סטאר: למה התכוון המשורר? תת....... המממ.... תת..... תתחתני איתי? זה הפסנתר.
לא, נראה לי זה היה יותר בכיוון של - חתול: מה תודה? תת... סטאר: למה התכוון המשורר? תת....... המממ.... תת..... תתחתני איתי? זה הפסנתר.
S Star_Dust New member 14/5/07 #71 הגם אתה, ברוטוס? ../images/Emo122.gif חכו, חכו, בסוף כול-כם תסיימו כמו באז באז. עד כאן דבר הפולניה. יום טוב לכולם
הגם אתה, ברוטוס? ../images/Emo122.gif חכו, חכו, בסוף כול-כם תסיימו כמו באז באז. עד כאן דבר הפולניה. יום טוב לכולם
C cheshire9 New member 14/5/07 #73 הצעה פוטנציאלית לעתיד - זה גם נחשב ? זה יעמוד נגדי בבית משפט ? אהיה מחוייב במזונות ? רץ להתייעץ עם משפטן .......
הצעה פוטנציאלית לעתיד - זה גם נחשב ? זה יעמוד נגדי בבית משפט ? אהיה מחוייב במזונות ? רץ להתייעץ עם משפטן .......
S Star_Dust New member 14/5/07 #75 רואים?!? אמרתי לכם שהוא הציע! ועכשיו אחרי שקראתי את ההגדרה שלך לזוגיות טוטאלית, נראה לי שאני זו שזקוקה לעורך דין
רואים?!? אמרתי לכם שהוא הציע! ועכשיו אחרי שקראתי את ההגדרה שלך לזוגיות טוטאלית, נראה לי שאני זו שזקוקה לעורך דין
י יופי של גבר New member 14/5/07 #68 זה בסדר, את בכיוון ההפוך טוב, אם את באמת רוצה להשיג פאסון, תתחילי כאן
S Star_Dust New member 14/5/07 #79 חשבתי שבאלי כבר עזרה לך ../images/Emo2.gif מתי החתונה? האמת היא שיש לי ידיד מעצב והוא מדהים. הבעיה היא שהמחירים שלו אף הם מדהימים (בהתאם)
חשבתי שבאלי כבר עזרה לך ../images/Emo2.gif מתי החתונה? האמת היא שיש לי ידיד מעצב והוא מדהים. הבעיה היא שהמחירים שלו אף הם מדהימים (בהתאם)
M moi24 New member 14/5/07 #80 אין לי זמן לתפור מחדש ונשארו עוד שלושה שבועות!!! מרוב דיכאון אפילו התחלתי לאכול. עד כדי כך התדרדרתי..... אסון.......
אין לי זמן לתפור מחדש ונשארו עוד שלושה שבועות!!! מרוב דיכאון אפילו התחלתי לאכול. עד כדי כך התדרדרתי..... אסון.......