מישהו יודע מה מתקדם עם התוצאות

itsish

New member
מישהו יודע מה מתקדם עם התוצאות

של המו"ר של ספטמבר?

NesiZ 19

New member
עתודאים/אקדמאים../images/Emo186.gif

ככל הנראה התשובה תגיע ביומיים-שלושה הקרובים, אז שיהיה בהצלחה לכולנו! (כל יום עובר כמו נצח
).

litallit

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gifאיזה לחץ!!

הימים הקרובים ממש גורליים! הימים הנוראים (תרתי משמע!)....

sidanb

New member
לחץ לחץ

למישהו יש טיפ איך להעביר את הזמן מבלי שכל דקה תראה שעה?

NesiZ 19

New member
אני משתגע

עד להיום הייתי בטוח שלא יהיו תשובות אז עוד הייתי רגוע, וגם החג קצת השכיח לי את כל העיניין(הרבה אוכל והרבה אלכוהול). אבל עכשיו שהגעתי לשבוע של ההחלטות-אני בקושי מתפקד. מישהו יודע איך עושים ריפרש במקלדת? החלונות של הטכניון/את"א/ירושלים/קיוסק מידע/האתר של המרכז הארצי-פתוחים אצלי במערכת משולבת של עדכוני מידע

וואו, גבר.

לך לענק הווידאו, קח סרט, תזמין פיצה(בערב כמובן, עכשיו עדיין צום
) ותהנה. קח ספר ממש עבה(וממש מעניין), ותתחיל לקרוא. אני אישית ממליץ על "המשחק של אנדר" ו"הצל של אנדר". לא כאלה עבים, אבל שניהם ביחד זה 600 עמודים וזה אמור להעביר לך את הזמן. קח ספר בביולוגיה, תתחיל לקרוא ותרדם אחרי 4 עמודים. לישון זה הדבר מבזבז הזמן הבריא ביותר שאתה יכול לעשות. ולגבי הרפרש - הייתה שאלה כזאת ב"מי רוצה להיות מיליונר" בשבוע שעבר - F5. בהצלחה

NesiZ 19

New member
הרשיתי לעצמי לעשות 1 +1

דיברתי בבוקר עם מדור עתודה והם אמרו לי שהוועדה שמתכנסת לדון בקשר לרפואנים תתכנס ביומיים-שלושה הקרובים. מה שאומר שיהיו תשובות מהמוסדות עד אז(כי הם חייבים לדעת מי התקבל ומי לא כדי לשבץ את המועמדים לכל מוסד). בנוגע לאקדמאים-הרי הם ניגשו איתנו לאותו מועד של מו"ר ומרק"מ, אז סביר שאם לנו יהיו ציונים בימים הקרובים גם להם יהיו ציונים, פלוס תשובות קבלה/דחייה כמובן.

photoface

New member
אוי ואבוי....

הכנסת אותי ללחץ עכשיו יומיים שלושה? בעעעע חשבתי שייקח להם יותר ומה עם תשובות רששמיות מהעתודה? מתי זה מגיע?

doublem710

New member
Sounds good!!

סוף סוף, אחרי בערך שנתיים של בלאגן ורדיפה אחרי מישהו לדבר איתו אולי יתנו לנו עכשיו תשובה לעניין...

NesiZ 19

New member
גלית מהטכניון

אמרה שהם העבירו את הרשימה כבר לצבא ולמרכז הרישום
בירושלים ובתל אביב לא עונים

litallit

New member
מה זה אומר?

ולמה הם לא פירסמו תשובה באתר של הטכניון? הם יפרסמו בכלל?

NesiZ 19

New member
שיש כבר 'רשימת מתקבלים' בטכניון

אבל תראי איך זה עובד- הם שולחים לצבא כמעט פי 2 יותר מועמדים שהתקבלו בהשוואה למכסה של העתודאים. למה? כי חלק מהמועמדים מתקבלים גם למקומות אחרים והצבא משבץ אותם לשם. (ככה בכל אוני'). ככה שנדמה לי שהם מעדיפים לפרסם מי התקבל ומי לא רק לאחר וועדת השיבוץ של הצבא שתקבע לכל מועמד באיזו מוסד הוא ילמד. אבל יכול להיות שהם יפרסמו את ההחלטות בלי קשר לוועדה. בכל אופן זה עיניין של יום יומיים, לא יותר. אגב-מה רשום לך במצב הטיפול של הטכניון? לי מופיע כבר מתחילת אוגוסט-'זימון עם ריאיון ישלח'.

litallit

New member
גם לי מופיע באתר של הטכניון

זימון עם תאריך ישלח או משהו בסגנון הזה... דרך אגב, תודה על העדכונים !!! אם יש לך מידע נוסף אני אשמח לשמוע...

NesiZ 19

New member
אפשר לבדוק במענה הקולי

של הטכניון- 048323233 ליחצו שם 3, לקבלת 'תמצית נתונים', אצלי אומרים שם:"המלצת הוועדה חיובית", אבל עדיין המועמדות בטיפול. טוב, סוף סוף סימן טוב מהטכניון:)

litallit

New member
יששש!!!

גם אני התקשרתי.....!! גם אצלי אמרו אותו הדבר......!!!

למעלה