מישהו יודע מה מתקדם עם התוצאות

NesiZ 19

New member
אמא שלי כבר פתחה שמפניה../images/Emo67.gif

יש מצב שידחו אותי למרות שעמדתי בסכם ועברתי את הוועדה? אני נוטה להאמין שלא.

litallit

New member
הגיע הזמן !

אחרי ימים ארוכים של מתח באמת הגיע הזמן לשמוח קצת.... קשה לי להאמין שידחו אותך ....! עכשיו נחכה לראות מה קורה בקשר לת"א וירושליים....!

NesiZ 19

New member
כן אה? סוף סוף!

אני עוד תלוי אבל את בטוח תתקבלי עם הסכם שלך:) אגב, התקשרתי עכשיו ללשכת גיוס והם אמרו שהם שלחו לי מכתב שהתקבלתי לעתודה ושובצתי לטכניון(ושהייתי ראשון ברשימה?!), לא יודע כמה זה אמין אבל עוד משהו משמח ביום הזה

NesiZ 19

New member
לא סביר

שהם ישבצו אותי בלי לדעת את התשובות של האוני' האחרות. אבל אולי בגלל שהעדיפות הראשונה שלי היא טכניון אז זה לא תלוי בתשובות של האונ' האחרות, לא יודע. נסי להתקשר ללשכת הגיוס שלך ולבקש את מדור קד"צ.

litallit

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo70.gif

איך זה יכול להיות שכבר שלחו מכתבי קבלה? לא אמורים לחכות לתשובות משאר האוניברסיטאות, ורק אז הועדה תתכנס ותחליט מי לאן? אולי הטכניון היה העדיפות הראשונה שלך?

itsish

New member
אממ גם אני שכחתי את הנימוסים שלי

מזל טוב נסי
הלוואי שגם אצלי האי וודאות תסתיים... הטכניון אצלי בעדיפות רביעית כך שלא נראה לי שיהיו לי תשובות היום...

photoface

New member
אצלי אמרו שהמועמדות עדיין בטיפול...

:( נוווווווווווווווווו איך זה יכול ליהיות? הסכם גבוה והראיון שלי היה מיד אחרי נסי.. אז למה לך כבר יש תשובה? אההה אני מתחרפנתתתתת

itsish

New member
לא אומרים

קבלה או דחייה אבל אם תקישי 3 לתמצית הנתונים אומרים שם לגבי המלצת ועדת הראיונות (חיובית/ שלילית)

NesiZ 19

New member
אם בצבא אומרים שיהיו

תשובות השבוע, כנראה שכבר היום או מחר יהיו תשובות של מו"ר/מרק"מ וכו'.

itsish

New member
מה נסגר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חבר שלי עכשיו התקשר למדור קד"צ בלשכת גיוס תה"ש והם אמרו לו שיהיו תשובות רק בעוד שבועיים ?!

NesiZ 19

New member
שמע אני דיברתי

עם חברה של אחותי שהיא אחראית שם על הקד"צ, והיא אמרה לי לא לספר לאף ובלה בלה בלה. כנראה שהם לא רוצים שישגעו אותם אז הפקידות שם אומרות שבועיים וזהו. אגב, יכול להיות שבגלל מרק"מ ומו"ר זה יתעכב, אבל שבועיים?, זה הסחפות. מתי תקבלו תשובה, יומיים לפני הלימודים?

sidanb

New member
תגידו שניה

גם לי נאמר אותו הדבר במשיבון (שהמלצת הוועדה חיובית) והסכם שלי 95.44 מה הסיכויים שלי להתקבל?

sidanb

New member
לא

את קינן שפי עברתי כבר לפני שנתיים במסגרת הקבלה שלי להנדסת מכונות

למעלה