מישהו יודע מה מתקדם עם התוצאות

sidanb

New member
אחלה

נעים להכיר ולגבי הפסיכומטרי זה מבחן שעשיתי איזה מיליון פעם מתישהו היה צריך לצאת טוב :)

photoface

New member
אולי לא עברתי את הוועדה?

לא אומרים אצלי כלום! סכם 94.94... לא מספיק?

NesiZ 19

New member
ברור שמספיק...!

אולי לוקח להם זמן לעדכן. אפשר גם לברר אצל גלית(עם קצת פוליטיקה)-048295398 היא בדרך כלל לא עונה, אבל אחרי כמה נסיונות כן.

itsish

New member
טוב

כדי לעצור את חרושת השמועות... דיברתי כרגע עם פנינה, אין עדיין ציוני מו"ר. כנראה לקראת תחילת שבוע הבא תשובות יפורסמו בת"א ויועברו לצבא. ואם לעשות 1+1 אין כזה דבר ממש ועדת עתודה אלא כל אחד נידון בתאריך אחר בהתאם לעדיפויות שלו. לכן צריך לאזור עוד קצת סבלנות.....

../images/Emo45.gif ותוספת

לפי מה שאמרה לי אתמול ליאורה מהמרכז הארצי, ציוני מו"ר יהיו עד סוף השבוע.

itsish

New member
שוב חוזרים לימים

של ריפרשים באתר של המרכז הארצי

../images/Emo201.gif לא התכוונתי להלחיץ

תשכח שכתבתי משהו. אין ציונים, אין מו"ר, אין רפואה בכלל
עד שיהיו תשובות כמובן

NesiZ 19

New member
../images/Emo178.gif

אני מתחיל להזכר בתקופות של פורום פסיכומטרי, הייתי מלחיץ שם את כולם
יאלה, שיעבור כבר...כמו טמבל אני יושב בבית והזמן לא עובר, אני חייב למצוא תעסוקה כלשהיא. והכי מצחיק זה שעדיין אני לא בטוח שאני רוצה להתחיל ללמוד, מתוסבך כבר אמרתי?

אז קדימה, תמצא לעצמך תעסוקה

תעשה קצת ספורט, תסדר דברים בבית, תראה סרטים, לך לים, הכל חוץ מלשבת בבית ולעשות ריפרש על העמודים של האוניברסיטאות ולהלחיץ את עצמך עוד יותר.

ואולי גם...

תנצל את הזמן הזה כדי להגיע לאיזושהי החלטה מה אתה באמת רוצה לעשות עם עצמך בשנים הקרובות.

NesiZ 19

New member
אין אושרית, אין עלייך../images/Emo9.gif

ההצעות מיושמות במלואן

NesiZ 19

New member
במרכז הארצי אמרו

שהם ישתדלו(?!) להעביר את הציונים לאוני' עד סוף השבוע. באתר יתפרסמו הציונים של מו"ר רק שבוע הבא. איך זה הלך במועד הקודם?, הציונים הופיעו באתר של תל אביב לפני שהופיעו במרכז?

litallit

New member
דיברתי עם ליאורה היום

והיא אמרה לבדוק באתר החל ממחר...יהיו תשובות באתר מחר או מחרתיים לפי ליאורה! לפי המידע הנ"ל , יש סיכוי שציוני מו"ר הועבר כבר לאת"א ?

למעלה