מישהו יודע מי הרוצח של מיכל קצב ?

• פותח הנושא ziv86
  • פורסם בתאריך

ziv86

New member
מישהו יודע מי הרוצח של מיכל קצב ?

אם מישהו יודע שיכתוב פה עם ספויילר או משהו .. זה נועם ?

מה פתאום..../images/Emo58.gif

למה נראה לך שהמפיקים של הסדרה יעשו את נועם רוצח.. אולי זאת נטלי - כי היא משחקת אותה טיפשה אבל אולי היא לא כ"כ טיפשה כמו שחושבים..

stary1

New member
אני חושבת...

שאולי זה הזה שמשרת את ויקטור או שזה הבן של ויקטור...כי כשהוא אמר לאלכס שהוא בחר מישהו שהוא סומך עליו כדי שירצח אותה הוא הסתכל על הבן שלו וחייך

skopy

New member
זה לא יכול להיות הבן של ויקטור

כי הבן שלו שאל אותו בנסיעה בלימוזינה מי הרג?והוא לא סיפר לו ולכן הוא מן הסתם לא רצח.חוץ מזה לא שולחים ח"כ עתידי לרצוח מישהו,מה יקרה אם יתגלה,הכל ילך לטימיון.

שזיר

New member
זה לא יכול להיות!!!

זה לא יכול להיות שישראל מרק רצח את מיכל קצב. כי היה פרק אחד שישראל מרק שאל את אבא שלו מי באמת רצח את מיחל קצב אם לא אלכס שולמן. אז זה לא יכול להיות הוא!

ziv86

New member
שאלתי כי ...

לא יצא לי לראות 2 פרקים ברצף, ואמרו לי שגילו שזה נועם ... אבל מה, אין אף אחד שיודע בבירור ? כי בהרבה פורומים יש מלא ספויילרים .. פה חיפשתי ולא מצאתי משהו לעתיד הרחוק יותר, אלא רק ספויילר לשבוע הבא בלבד .. אם מישהו יודע בבירור אז שיכתוב פה עם סמיילי כזה של הספויילר ... גם לי נראה שזאת נטלי

AmiTutiT14

New member
אין לנו ספויילרים מסיבה פשוטה אחת,

הסדרה צולמה כבר לפני שנה וחצי-שנתיים. ספוילרים יש בד"כ רק כשהסדרה מצטלמת בהפרש קטן מאד ממועד השידור שלה ועדיין נחשבת ל"טרייה". אנשים שהיו על הסט לפני שנתיים לא ממש יזכרו מה היה, כי אז הם היו יותר בקטע של לפגוש את השחקנים. וגם זכרו קצת מהצילומים. הרי רק משם מקבלים ספויילרים (או מתקצירים, אבל לאסתי יש תקצירים רק לשבוע הבא).

AmiTutiT14

New member
אה ועוד משהו-

יש לנו כאן את התקצירים לכל הפרקים שהיו. את הפרק אתמול אני סיכמתי, ואת הפרק לפני שבוע בן סיכם (B R A Y E R)

R O O L Y

New member
נכון זה מעצבן??

אוווף... אם בזמן שאסתי הייתה משודרת גם היו גומרים צילומים או משהו כזה - הייתי יכולה ללכת לשם! אני מכירה את הבעלים של האולפנים והם יכולים לקחת אותי לכל דבר! זה כל כך מבאס...

R O O L Y

New member
אני חושבת שאני יודעת...

נצח. זה פשוט הכי לא הגיוני... והכי מפתיע... והכי חכם - הם היו החברים הכי טובים!

ronshira

New member
אני חושדת במישהו אחר

גם כן מפתיע מאוד - איקה. תחשבו על זה - היא יודעת כל מה שקורה עם אלביס, היא היתה פושעת לשעבר. לא נראה לכם הגיוני?

2 Mיכל

New member
../images/Emo179.gifאת האמת? לא../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אחרי שסופסוף הוא מצא עדה שטובה כדי להרשיע את ויקטור מרק והכל ייגמר היא באה ורוצחת אותה
אני יכולה להמר יותר בכיוון של עלמה (אם כבר) אבל זה חייב להיות מישהו מהמשרד? כלומר, למה זה חייב להיות מישהו שכבר הופיע בסדרה ולא סתם איזה רוצח שכיר של ויקטור?

R O O L Y

New member
אלה בטוח לא איקה או עלמה!

למה לא איקה - היא הייתה בבית בזמן שעלמה התקשרה... למה לא עלמה - היא מצאה את הגופה והייתה בהלם מזה. היא לא באה לעבודה מרוב ההלם וזה לא נראה כאילו שהיא רצחה...

סניילית

New member
אבל אם אני לא טועה איקה הייתה עם

אלביס בבית כשהם חיכו למיכל קצב.. אז לא נראה לי..

LeAnNe

New member
אני דווקא חושבת שזה../images/Emo62.gif

צדוק נראה הכי הגיוני

ba r2 0 1 0

New member
יכול להיות אבל

כאילו למה שירצח אותה?? וגם יותר מצפים שדמות יותר מרכזית תעשה את זה...

שזיר

New member
זה לא הגיוני!

1)נצח הוא אחד האנשים הכי נורמליים שם!!! 2)הוא בככל לא סרב להחקר 3)הוא בכלל לא היה בערב כשזה קרה 4)והוא היה הכי עצוב כשהודיעו שהיא מתה אני חושבת שזה או צדוק או האשקנזי!!!

shv2004g

New member
קוראים לו צדוק.

אני לא חושב שזה הוא... כי הוא שמן כזה וקשה לו להסתתר...חחח...

למעלה