חחחחחחחח... גם אני חשבתי בהתחלה...כי הייתה ירייה ואז אף אחד לא היה בחדר... אבל לא מצאו אף אקדח...
R R O O L Y New member 6/8/04 #37 חחחחחחחח... גם אני חשבתי בהתחלה...כי הייתה ירייה ואז אף אחד לא היה בחדר... אבל לא מצאו אף אקדח...
ש שושה הממושה New member 6/8/04 #42 זה כנראה קשור לויקטור מארק כי... בידיוק ביום שהיא הייתה צכה להפגש עם אלוויס ולהעיד נגד וויקטור היא נרצחה..
זה כנראה קשור לויקטור מארק כי... בידיוק ביום שהיא הייתה צכה להפגש עם אלוויס ולהעיד נגד וויקטור היא נרצחה..
S shv2004g New member 7/8/04 #45 חחח... זה ברור שזה קשור לויקטור! גם נועם התקשר לישראל מרק וביקש שייתן לו את ויקטור ואז הוא סיפר לו על הפגישה.
חחח... זה ברור שזה קשור לויקטור! גם נועם התקשר לישראל מרק וביקש שייתן לו את ויקטור ואז הוא סיפר לו על הפגישה.
0 06666 New member 8/8/04 #50 אני יודע מי הרוצח../images/Emo58.gif הרוצח הוא צדוק יד ימינו נשל ויקטור בדקתי בספוילרים
R R O O L Y New member 9/8/04 #55 אוווווווווווווווף נווווווווווו!!!!! למה בכותרת?!?!?! נווו למה?!?!?!?!
R R O O L Y New member 9/8/04 #58 עכשיו כולנו כבר יודעים...../images/Emo58.gif זה צדוק. למה הם עשו את זה כל כך צפוי?! ואני כבר אמרתי נצח...כי זה הכי מטורף...
עכשיו כולנו כבר יודעים...../images/Emo58.gif זה צדוק. למה הם עשו את זה כל כך צפוי?! ואני כבר אמרתי נצח...כי זה הכי מטורף...