הנה, הכנתי לכם מצע...
נצח רצח - הוא הרוצח!
תראו, את משה פרסטר אני מאוד אוהבת, אבל את נצח רצח - לא! אני כמעט בטוחה שהוא רצח את מיכל! (ולמי שלא מבין למה אני עושה את זה - בכל אסתי אני הכי אוהבת את מיכל קצב...לא ידעתם את זה נכון? חחח...) בקיצור: כתבתי על כל דמות ולמה היא לא יכולה לרצוח...ולמה נצח כן...כי באמת בדקתי את זה ויצא ש
רק נצח יכול לרצוח! אלביס - זה ברור. הוא חיכה למיכל קצב וחשב שהיא תעיד נגד ויקטור, והוא יוכל לסגור עליו סופית. אין מה להרחיב...
איקה - נכון, היא הייתה פושעת, אבל היא כבר הייתה מתה שאלביס יגמור עם כל המשחקים עם ויקטור! חוץ מזה, היא הייתה בבית בזמן שעלמה מצאה את הגופה...
אסתי - היא הייתה יחד עם אלביס ואיקה כשעלמה התקשרה. היא ארגנה את המפגש בין אלביס למיכל - הן אפילו היו קצת חברות... חוץ מזה, הסוף צריך להיות טוב נכון? אסתי הדמות הראשית - היא צריכה לחיות באושר ועושר...
עלמה - לכל מי שחושב שזו היא - אז לא! אולי היא קצת התבלבה בחקירה, והיא רצתה שאלכס יהיה בכלא בגלל רצח שלא ביצע, אבל זה הכל היה לטובת ניר, וכמובן שהיא לא רצחה את מיכל - הרי מי מצאה את הגופה שלה ואמרה: "היא מתה, היא מתה, היא מתה..." לאסתי בטלפון? אז היא לא...
צבי - אוקיי, זה מוגזם. ממש לא! המשטרה העירה אותו והביאה אותו מהדירה שלו (מעל המשרד) לחקירה. הוא בכלל ישן!
דינה - בזמן שצבי היה בחקירה, דינה עדיין ישנה. אפילו לא טרחו להעיר אותה! או שהיא הייתה בקזינו או משהו...בכל מקרה, לא בזירת הרצח!
עומר - ע"ע אסתי. הסוף אמור להיות טוב - אושר, עושר וכו'... זה לא הוא...
נועם - אי אפשר. זה צפוי מידי! הוא שותף לרצח, הוא סיפר לישראל וויקטור על הפגישה של מיכל ואלביס - אבל הוא לא רצח. ויקטור בקושי מכיר אותו, והרי הוא שלח מישהו ש"אפשר לסמוך עליו"...
נטלי - תסתכלו על מה שכתבתי על נועם. היא הייתה רק השליחה...
צדוק - תראו, זה יכול להיות הוא, ברור. אבל הוא עובד בשביל ויקטור, זה צפוי. צריך משהו מפתיע ולא צפוי - שאף אחד לא חשב עליו אפילו! אז...לא!
אלכס - כבר הוכיחו שזה לא הוא...אפילו ויקטור אמר...
ישראל מרק - קודם כל - הוא מטומטם מידי. דבר שני - הוא שאל את ויקטור מי רצח אותה, וויקטור לא רצה לגלות לו...לא הוא... ועכשיו...דעתי...
הרוצח הוא נצח כי... - תחשבו על זה! הם היו החברים הכי טובים! או שאולי...לא? למי מיכל בכתה ששמים לה כל יומיים מצלמות בבית ומכשירי האזנה למרות שהיא מחליפה טלפון / פלאפון כל יומיים?
לנצח. מי ידע את כל המספרים שלה כל הזמן?
נצח. ולכן - מי סיפר לויקטור על כל המספרים?? ניחשתם נכון... מיכל הגיעה לעבוד בפרסום רוזנטל אחרי שהיא גמרה עם ויקטור. נצח הגיע זמן קצר לפני שמיכל הגיעה, אמרו את זה באחד הפרקים.
למה? - ניחשתם נכון... יש עוד הרבה סיבות - תחשבו על זה! ולקח לי שעה לכתוב את כל זה אז תקראו...
לפחות זה הניחוש שלי...אל תהרגו אותי אחר כך אם לא...ואם בכל זאת תחליטו להרוג אותי...אל תשלחו את נצח-רצח לעשות את זה...