מישהו יודע מי הרוצח של מיכל קצב ?

• פותח הנושא ziv86
  • פורסם בתאריך

R O O L Y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

גם זה ממש צפוי, לא יודעת... תקראו, הכנתי לכם מצע בתחתית השרשור...חחח

סניילית

New member
אני חושבת שזאת...

עלמה.. למה היא שיקרה למשטרה? למה היא נלחצה? למה היא ניסתה להפליל את אלכס?

george12

New member
כי

היא רוצה לנקום באלכס על איך שהוא התעלל בה. עצירתו גם היתה מונעת את חטיפתה ואת חטיפת ניר על ידו.

B R A Y E R

New member
מנהל
תחשבי רגע במקומה

את גרושה ויש לך ילד שהבעל שלך רוצה אותו... את היית ביזרה של רצח ויכולים לחשוד בך ולהכניס אותך למעצר... אם מכניסים אותך למעצר אז הכעל שלך יכול הקלות להגיע לבית שלך ולקחת לך את הילד... ועוד משהו... אלכס עובד בשביל ויקטור.. עלמה שונאת את אלכס... למה ניראה לך שהם ישתפו פעולה ושניהם יעבדו בשביל ויקטור ויעבדו בשיתוף פעולה?

R O O L Y

New member
אבל זאת לא סדרת ריאליטי...

מה שאנחנו רואים זה מה שקורה...

ba r2 0 1 0

New member
לא חושב שזאת עלמה

היא שיקרה למשטרה כדי שיפלילו את אלכס והיא נלחצה כי זה פשע לעשות דבר כזה! ודרך אגב היא שיקרה לאלביס שהוא לא המשטרה... חחח

stary1

New member
זאת לא יכולה להיות עלמה

כי מתי שהיא הייתה במשרד שלה היא שמעה את היריה...כך שזו לא היא....!!!

R O O L Y

New member
הנה, הכנתי לכם מצע...

נצח רצח - הוא הרוצח!
תראו, את משה פרסטר אני מאוד אוהבת, אבל את נצח רצח - לא! אני כמעט בטוחה שהוא רצח את מיכל! (ולמי שלא מבין למה אני עושה את זה - בכל אסתי אני הכי אוהבת את מיכל קצב...לא ידעתם את זה נכון? חחח...) בקיצור: כתבתי על כל דמות ולמה היא לא יכולה לרצוח...ולמה נצח כן...כי באמת בדקתי את זה ויצא שרק נצח יכול לרצוח! אלביס - זה ברור. הוא חיכה למיכל קצב וחשב שהיא תעיד נגד ויקטור, והוא יוכל לסגור עליו סופית. אין מה להרחיב... איקה - נכון, היא הייתה פושעת, אבל היא כבר הייתה מתה שאלביס יגמור עם כל המשחקים עם ויקטור! חוץ מזה, היא הייתה בבית בזמן שעלמה מצאה את הגופה... אסתי - היא הייתה יחד עם אלביס ואיקה כשעלמה התקשרה. היא ארגנה את המפגש בין אלביס למיכל - הן אפילו היו קצת חברות... חוץ מזה, הסוף צריך להיות טוב נכון? אסתי הדמות הראשית - היא צריכה לחיות באושר ועושר... עלמה - לכל מי שחושב שזו היא - אז לא! אולי היא קצת התבלבה בחקירה, והיא רצתה שאלכס יהיה בכלא בגלל רצח שלא ביצע, אבל זה הכל היה לטובת ניר, וכמובן שהיא לא רצחה את מיכל - הרי מי מצאה את הגופה שלה ואמרה: "היא מתה, היא מתה, היא מתה..." לאסתי בטלפון? אז היא לא... צבי - אוקיי, זה מוגזם. ממש לא! המשטרה העירה אותו והביאה אותו מהדירה שלו (מעל המשרד) לחקירה. הוא בכלל ישן! דינה - בזמן שצבי היה בחקירה, דינה עדיין ישנה. אפילו לא טרחו להעיר אותה! או שהיא הייתה בקזינו או משהו...בכל מקרה, לא בזירת הרצח! עומר - ע"ע אסתי. הסוף אמור להיות טוב - אושר, עושר וכו'... זה לא הוא... נועם - אי אפשר. זה צפוי מידי! הוא שותף לרצח, הוא סיפר לישראל וויקטור על הפגישה של מיכל ואלביס - אבל הוא לא רצח. ויקטור בקושי מכיר אותו, והרי הוא שלח מישהו ש"אפשר לסמוך עליו"... נטלי - תסתכלו על מה שכתבתי על נועם. היא הייתה רק השליחה... צדוק - תראו, זה יכול להיות הוא, ברור. אבל הוא עובד בשביל ויקטור, זה צפוי. צריך משהו מפתיע ולא צפוי - שאף אחד לא חשב עליו אפילו! אז...לא! אלכס - כבר הוכיחו שזה לא הוא...אפילו ויקטור אמר... ישראל מרק - קודם כל - הוא מטומטם מידי. דבר שני - הוא שאל את ויקטור מי רצח אותה, וויקטור לא רצה לגלות לו...לא הוא... ועכשיו...דעתי... הרוצח הוא נצח כי... - תחשבו על זה! הם היו החברים הכי טובים! או שאולי...לא? למי מיכל בכתה ששמים לה כל יומיים מצלמות בבית ומכשירי האזנה למרות שהיא מחליפה טלפון / פלאפון כל יומיים? לנצח. מי ידע את כל המספרים שלה כל הזמן? נצח. ולכן - מי סיפר לויקטור על כל המספרים?? ניחשתם נכון... מיכל הגיעה לעבוד בפרסום רוזנטל אחרי שהיא גמרה עם ויקטור. נצח הגיע זמן קצר לפני שמיכל הגיעה, אמרו את זה באחד הפרקים. למה? - ניחשתם נכון... יש עוד הרבה סיבות - תחשבו על זה! ולקח לי שעה לכתוב את כל זה אז תקראו...
לפחות זה הניחוש שלי...אל תהרגו אותי אחר כך אם לא...ואם בכל זאת תחליטו להרוג אותי...אל תשלחו את נצח-רצח לעשות את זה...

ba r2 0 1 0

New member
יפה מאוד! כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gif

המצע שלך ממש ממצה! (חחח) וגם משכנע... יכול להיות כמו שאתה אומר שזה נצח אבל אולי עוד נופתע וזה יהיה המישהו הכי לא צפוי ולא נצח...!

shv2004g

New member
כל הכבוד!../images/Emo8.gif

אני לא בטוח עדיין במאה אחוז שזה נצח אבל מה שהכנת מאוד מאוד יפה כמעט כמו סיכומי הפרקים של עמית. יש לך מצע על רמה!

למעלה