מישהו יכול להמליץ לי

l i b e r t y

New member
אני שונאת סרטים בסגנון הצעקה

אבל מה שכן הם באמת סרטים מצחיקים...(למרות שהם לא אמורים להצחיק...) מת לצעוק ממש שפך אותי...

l i b e r t y

New member
ראיתי את זהות...

והיום הייתי בקולנוע וראיתי את "חלון סודי" סרט מעפן ביותר... צפוי לאללה. ונזכרתי בהאש... כן ראיתי אותו... האמא אובסיבית לגבי הבן והיא מנסה לרצוח את גווינית' כדי להשאיר את הבן שלה קרוב אליה ... (עם החווות סוסים וכו...) בעיה חמורה... ראיתי המון...

l i b e r t y

New member
מיזרי?מוכר לי לאללה...

אני צריכה תזכורת או את שמו של אחד השחקנים... זה סרט ישן לא?...

kfir number 1

New member
על מיזרי

קאתי בייטס משחקת שם וזכתה באוסקר ב1990 על תפקידה זה עם גיימס קאן כסופר שנאבד אי שם בכפר ו"המעריצה מספר אחת שלו" בייטס בתפקיד חייה מצילה אותו היא מתעללת בו מזריקה לו סמים עד שהוא הורג אותה! רוב ריינר ביים ואם את רוצה לראות את הסרט תצמדי לMGM

l i b e r t y

New member
ראיתי!!!!!! ברור שראיתי!

זכרתי שזה סרט ישן... קטי בייטס ששיחקה גם בסרט ההוא שהיא רוצחת את בעלה ואת האישה שאצלה היא עבדה במשק בית... שכחתי את השם... משהו עם העבר...הבת שלה עיתונאית משהו.

l i b e r t y

New member
עבדתי בספריית וידאו...

כל סרט מתח חדש שנכנס לקחתי אותו הביתה ושלא לדבר על סרטים ישנים שאין אחד שלא ראיתי (טוב,חייב להיות אחד שפיספסתי...) תעזרו ליייי

cj20

New member
../images/Emo45.gifחשדות מן העבר, גם סרט מצויין

ולא משנה שההוא בהודעה הקודמת די היה הורס לך את כל הסרט "מיזרי" אם לא ראית, כי הוא גילה את הכל.. ונראה לי שאת מקרה אבוד

l i b e r t y

New member
כן,חשדות מן העבר שמו...

ברח לי מהראש... וחחח,באמת מזל שראיתי את הסרט... באמת גילה הכל.. ולא, אני לא מקרה אבוד
בגלל זה פניתי אליכם...

kfir number 1

New member
ההוא שהרס

ההוא שהרס יש לו שם זה אני ולא,לא הרסתי היא שאלה שאלה על מיזרי אז לקחתי על עצמי לענות בנרחב כי חשבתי שהיא לא מכירה ככה לפחות זה היה נראה וכל מי שרוצה שאני יסביר לו על סרטי אימה או סרטים בכלל מוזמן לשאול אותי מה שבא לו על זה

l i b e r t y

New member
כפירו'ש סתם צחקנו...

אותי בכל אופן זה הצחיק זה היה בציניות .לא באמת הרסת את הסרט ובטח שלא התכוונת להרוס , זה סתם בצחוק...

l i b e r t y

New member
אממ אז ככה

סרטים זרים אני לא כל כך אוהבת למרות שאני בהחלט לא שוללת ופתוחה לשמוע הצעות אם זה סרט ממש טוב ולגבי סרטים ישנים זה ממש לא משנה לי השנה אבל כמובן תלוי כמה ישן (לא משנות ה30 או משהו...) תודה. דרך אגב יש היום ב"ייס" את הרוזן ממונטה קריסטו שזה לא סרט מותח אבל מומלץ, סרט נחמד מאוד.

zoetrope

New member
רשימה מהשרוול...

לפני זרים וישנים: The Vanishing - קיפר סאתרלנד, ג'ף ברידג'ס. חידוש לסרט צרפתי. לא משהו אבל חביב. Panic Room - בטח ראית. למקרה שלא... Malice - ניקול קידמן ואלק בולדווין הרעים. אפל ועשוי לא רע. The Usual Suspects - שוב, מניח שראית... מותחן שנון בסגנון הישן Jacob's Ladder- ניחוח על טבעי אבל כל כך חזק וטוב בתיאור הפסיכוזה. The Shining - של קובריק. מצמרר. .D.O.A - דניס קווייד ומג ריאן. סרט מתקתק סטייל פילם נואר. מבדר. Flatliners - שוב, נוגע בעל-טבעי, אבל מותחן פסיכולוגי מצוין. Arlington Road - מזכיר דינמיקה של "שתיקת..." מוח מול מוח. Cape Fear - חידוש של סקורסזה. קצת שחוק אבל עדיין מפחיד. Kalifornia - מותחן פסיכולוגי חזק. בראד פיט מצוין כפסיכופט שהולך ונגלה לעיני דייויד דוכובני. זרים וקלאסיים בהמשך...

cj20

New member
מוסיפה את תא הטלפון ופסגת הפחד

למרות שגם אותם בטח ראית...

l i b e r t y

New member
תודה אבל...

פה בארץ מעוותים את שמות הסרטים ותסכים איתי שהשמות בעברית לא דומים בשיט לאלו שבאנגלית... אז אם רק תוכל לומר לי איך הם נקראים פה בארץ ואני אודה לך מאוד! ראיתי את תא הטלפון עם קולין וגם את פסגת הפחד וראיתי את הסרט עם אלק וניקול אבל בקשר לשאר,שוב,כדי להיזכר אם ראיתי אני אצטרך את השמות בעברית... תודה וחג שמח

למעלה