מישהו יכול להמליץ לי

zoetrope

New member
שירה שירה שירה...

בשביל מה יש תרגומון? אבל ניחא: היעלמות החשוד המיידי הניצוץ מי רצח אותי חיים בצל הסיוט סכנה ברחוב ארלינגטון קליפורניה ותוספת: קומה, עם מייקל דאגלס והניסוי, מותחן פסיכולוגי מדהים מגרמניה.

l i b e r t y

New member
חמוד,

אם היית קורא טוב את ההודעה היית שם לב מה כתבתי... ציינתי בפירוש שהשמות שניתנים לסרטים בארץ לא דומים בשיט לשמם באנגלית. גם אם אני אפרש זה לא אותו השם שניתן לו בארץ (אלא אם כן אתה תירגמת מעברית לאנגלית סתם בשביל הכיף...) אגב, את כל הסרטים האלו ראיתי, תודה .

zoetrope

New member
שוגר...

אם היית מכירה יותר טוב את הרשת, היית יודעת שתרגומון הוא מסד המידע הגדול ביותר בארץ לתרגום שמות סרטים, משמע בדיקת מקבילתם בעברית או באנגלית. אפשר רק לקוות שה"חמוד" לא היה שטוף סרקאזם, אבל אני מניח שרוב הסיכויים שכן... ראית אפילו את "הניסוי"?

l i b e r t y

New member
נראה לי ש...

מי ששטוף סרקאזם זה אתה... אז לא, אני לא מכירה טוב את הרשת ולא,לא ידעתי לתרגם את הסרטים.אז מה? ו"החמוד" בכלל לא נאמר מתוך התנשאות אלא שבסה"כ אני לא יודעת את שמך אז כיניתי אותך "חמוד"- זה כזה נורא? ואת הניסוי לא ראיתי... סליחה... על מה מסופר בקצרה? תודה

zoetrope

New member
די הבנתי

שזו לא התנשאות. נימת הכתיבה שלי היתה הרבה יותר קלילה משנתקבלה. הניסוי מבוסס באופן די רעוע על ניסוי מפורסם משנות השבעים. הסרט כמובן משתמש בו רק כקרש קפיצה. מסופר על עיתונאי לשעבר שמצטרף לניסוי חברתי בו מחלקים באקראי קבוצה נבחרת של גברים לאסירים וסוהרים ומשכנים אותם במתחם דמוי כלא שנבנה במרתף. הם יכולים לצאת בכל רגע שירצו ונאסר עליהם להשתמש באלימות. כמובן שבהדרגה הניסוי יוצא מכלל שליטה... אח מהסרטים הכי חזקים שראיתי השנה, בטח ובטח על טבע האדם.

l i b e r t y

New member
אמממ

לא מוכר לי, אני בספק אם ראיתי אותו... מי השחקנים? ואני אוכל למצוא אותו בספריות הוידאו? ובקשר לקליפורניה,לא צפיתי בו אבל בספריות הוידאו לא שמעו עליו...
בכל אופן, אני אוהבת סרטים עם המון חומר למחשבה ושלא יהיו צפויים (מותחנים פסיכולוגים) אם הסרטים הנ"ל בסגנון הזה - אני חייבת למצוא אותם ויהי מה ... תודה

zoetrope

New member
לא שמעו

על קליפורניה?!?! והם קוראים לעצמם...אמ...עובדים...בחנות וידאו?!?! בושה! בראד פיט בתפקיד הכי מצמרר שלו (אולי היחיד), ג'ולייט לואיס, דייויד דוכובני. איפה את מחפשת בדיוק? הוא לא כזה מדהים, אבל בטח שלא נידח. לגבי הניסוי - זה סרט גרמני. אני יודע, זה מרתיע. גם לי לקח כמה חודשים עד שהכרחתי את עצמי. ואז הצטערתי שלא ראיתי קודם. מככב שם מוריץ בלייבטרוי, ששיחק בראן לולה ראן.

adis90

New member
על מה זה ממנטו? ../images/Emo29.gif

יש שם דם? על מה זה? מפחיד מאוד?

למעלה