מישהו כמו רדיוהד??

tom york

New member
מישהו כמו רדיוהד??

מישהו יכול לספר לי על להקות שדומות לרדיוהד וקולדפליי כי חרשתי על הדיסקים שלהם קצת יותר מדי כי הם מצויינים אז בבקשה מי דומה להם?????

Eclipsed 0

New member
יותר מדי להקות.

אפשר למצוא ביניהן את Blur, Unbelivable Truth, Muse, Pulp, Manic Street Preachers, The Verve, Belly, Mansun, Air, Travis, Super Furry Animals... בקיצור, כל להקה בריטית שנייה שפעילה היום...

../images/Emo4.gif

מה שגורם לך לתהות, למה דווקא לרדיוהד אנחנו נותנים הכי הרבה קרדיט?

root

New member
אני לא מבינה

סופר פרי אנימלז (בגלל הריבוי המקסים של הסגנונות?) אייר פאלפ מניק´ס אני לא מבינה מה עושה אותן דומות לרדיוהד??? ... אולי אני בורה... אני אשמח לדעת מה בניגוד לפיית´ נו מור לדוגמא, מבדיל אותם.

lazy

New member
רשימה מענינית

לדעתי כמעט אף אחת מהלהקות האלה לא מזכירה לי את רדיוהד. כן הם להקות גיטרה אינדי בריטיות אבל לא ממש דומים לרדיוהד לדעתי מהרשימה הייתי משאיר את הלהקות הבאות: Muse בחלק מהשירים בעיקר מהאלבום הראשון UT - מן הסתם Travis - האלבום הראשון שלהם מזכיר לי מאד את THE BENDS. השני הוא גרסה מאוד ממוסחרת של רדיוהד - רק בלדות ושירים קליטים. והשלישי - אין לי מושג כי הסינגלים ששוחררו לא ממש עושים לי חשק לשמוע אותו. כל השאר לא ממש מזכירים לי את רדיוהד אני אשמח לשמוע איזה שירים של בלר ,לדוגמא, מזכירים שירים של רדיוהד ומניקס? וכו´

Esmena

New member
מיוז גם חקיינים גדולים בכל הקשור

לקונספט ודברים שמעבר

חולוני

New member
אייר זה פארץ´ האוס בכלל.

בסדר, היא באמת להקה מצוינת, אבל היא לא דומה לרדיוהד. נראה סתם נתנת רשימה של להקות שאת מכירה ואוהבת, ולא להקות שדומות לרדיוהד..

Major Thom

New member
צרפתי וזהו.

אני חייבת לומר שאני מאד מסמפטת אותם, למרות שבאופן כללי אני שונאת צרפתים..
manic street preachers / from despair to where

Eclipsed 0

New member
לא,

את רוב הלהקות שציינתי שם, אני לא אוהבת. חלקן נרשמו שם כי הן באמת דומות (מיוז או בלר, למשל) וחלקן נלקחו מהרשימה של "סימילר ארטיסטס" בביוגרפיה של רדיוהד באול מיוזיק גאייד. אייר, למשל.

חולוני

New member
אז לא עושים דברים כאלו.

לסמוך על אתרים זה לא ממש חכם.. על מנת להמליץ על להקות דומות קודם צריך לשמוע את הלהקות, ואז להחליט אם הן דומות או לא.. כי כמו שראית, אייר בכלל לא דומים לרדיוהד..זה אפילו לא אותו סגנון. בלר גם לא מזכירים את רדיוהד...ומיוז סתם חקיינים.. בקיצור, צריך לשמוע ולא להסתמך על אתרים.

Major Thom

New member
ועכשיו יבוא stormlord..

..וירצה להרוג אותך כי אמרת שמיוז חקיינים
air / electonic performers (עדיין..)

Eclipsed 0

New member
חקיינים...

אז מיוז מחקים את רדיוהד, שמחקים את פינק פלויד, שמחקים את הביטלס.. אין אמנים שלא מושפעים מאחרים, ולפחות כל הנ"ל מצאו להם ייחודיות.

חולוני

New member
רדיוהד לא מחקים את פינק פלויד.

אין שיר אחד של של רדיוהד שמעלה לי קונוטציות של פינק פלויד. לעומת זאת כל שיר של מיוז נשמע לי בדיוק כמו רדיוהד, רק סוג ב´.

Eclipsed 0

New member
יפה מאוד. זו בדיוק הנקודה שלי.

מיוז, לדעתי, מושפעים מאוד מרדיוהד, אבל לא מחקים אותם. אבל אם אתם טוענים שכן, נורא אשמח אם תגדירו לי בדיוק את ההבדל בין "לחקות" ובין "להיות מושפע".

lazy

New member
הרשימה שלי

הדיסק שהכי הזכיר לי רדיוהד כששמעתי אותו הוא הדיסק ISOLA של הלהקה השבדית KENT גם GOOD FEELINGS של TRAVIS דומה מאד לרדיוהד גם הדיסק הראשון של LONGPIGS... יש עוד כמה , אבל אלה מאוד דומים לרדיוהד (הישנים...) np: Green Day - Minority

למעלה