אפשר למצוא ביניהן את Blur, Unbelivable Truth, Muse, Pulp, Manic Street Preachers, The Verve, Belly, Mansun, Air, Travis, Super Furry Animals... בקיצור, כל להקה בריטית שנייה שפעילה היום...
סופר פרי אנימלז (בגלל הריבוי המקסים של הסגנונות?) אייר פאלפ מניק´ס אני לא מבינה מה עושה אותן דומות לרדיוהד??? ... אולי אני בורה... אני אשמח לדעת מה בניגוד לפיית´ נו מור לדוגמא, מבדיל אותם.
לדעתי כמעט אף אחת מהלהקות האלה לא מזכירה לי את רדיוהד. כן הם להקות גיטרה אינדי בריטיות אבל לא ממש דומים לרדיוהד לדעתי מהרשימה הייתי משאיר את הלהקות הבאות: Muse בחלק מהשירים בעיקר מהאלבום הראשון UT - מן הסתם Travis - האלבום הראשון שלהם מזכיר לי מאד את THE BENDS. השני הוא גרסה מאוד ממוסחרת של רדיוהד - רק בלדות ושירים קליטים. והשלישי - אין לי מושג כי הסינגלים ששוחררו לא ממש עושים לי חשק לשמוע אותו. כל השאר לא ממש מזכירים לי את רדיוהד אני אשמח לשמוע איזה שירים של בלר ,לדוגמא, מזכירים שירים של רדיוהד ומניקס? וכו´
את רוב הלהקות שציינתי שם, אני לא אוהבת. חלקן נרשמו שם כי הן באמת דומות (מיוז או בלר, למשל) וחלקן נלקחו מהרשימה של "סימילר ארטיסטס" בביוגרפיה של רדיוהד באול מיוזיק גאייד. אייר, למשל.
לסמוך על אתרים זה לא ממש חכם.. על מנת להמליץ על להקות דומות קודם צריך לשמוע את הלהקות, ואז להחליט אם הן דומות או לא.. כי כמו שראית, אייר בכלל לא דומים לרדיוהד..זה אפילו לא אותו סגנון. בלר גם לא מזכירים את רדיוהד...ומיוז סתם חקיינים.. בקיצור, צריך לשמוע ולא להסתמך על אתרים.
הדיסק שהכי הזכיר לי רדיוהד כששמעתי אותו הוא הדיסק ISOLA של הלהקה השבדית KENT גם GOOD FEELINGS של TRAVIS דומה מאד לרדיוהד גם הדיסק הראשון של LONGPIGS... יש עוד כמה , אבל אלה מאוד דומים לרדיוהד (הישנים...) np: Green Day - Minority