מישהו כמו רדיוהד??

StormLord

New member
כן אני נציג של מיוז ../images/Emo6.gif

יש כמה כמוני בעולם שחושבים שכיום מיוז עולים על רדיוהד (בלי להסתכל על העבר אני מדבר על ההווה) והעניין שמיוז מחקים את רדיוהד זה כולכך מטומטם להגיד דבר כזה ורק לא מבינים אומרים דבר כזה רדיוהד בכללל עושים מוזיקה יותר שונה ממיוז מיוז הם הרבה יותר "רעש" מרדיוהד ומכול השירים של רדיוהד לא ממש שמעתי שיר שדומה לשיר של מיוז אז מה הקטע פה? מיוז עושים מוזיקה משלהם אולי הם מושפעים מרדיוהד אבל חיקוים ממש לא ודרך אגב בלר זה הלהקה ששרה "שיר מיספר 6"? גם הם לא ממש דומים לרדיוהד נראה לי אנשים פה רושמים כול מי שבריטי ועושה רוק :\

man in heaven

New member
right on........./images/Emo45.gif

או משהו כזה....

חולוני

New member
חיקוי אף פעם לא יותר טוב מהמקור.

ואם אתה מחפש רעש באמת, אז לך תשמע בלאק, דת´ או ת´ראש מטאל.. רוצה המלצות? (גש ל"מאמרים" בפורום רוק ומטאל).

StormLord

New member
צודק בתנאי שזה חיקוי

תראה לי מה הקשר בין מיוז לרדיוהד הם גנבו להם שיר? הם מנגנים כמוהם? ודרך אגב אם אתה רוצה שקט אז לך תשמע קלסיקה גאז בלוז (יש ל"מאמרים" בפורום קלאסיקה וגאז ובלוז)

חולוני

New member
חיקוי זה לא בהכרח גניבת שירים.

החיקוי הוא בווקאליות..(הסולן ששכחתי את שמו מתאמץ יותר מדי להשמע מו ת´ום), וגם בסגנון הנגינה (מזכיר יותר מדי את סגנון הנגינה בדה בנדס). ולא ביקשתי המלצות לשירים שקטים.. ואם כבר הזכרת מוזיקה קלאסית..אז יש לי בבית קרוב ל-200 דיסקים של מוזיקה קלאסית.. בטהובן, מוצארט, בך, צ´ייקובסקי, ויואלדי וכל מי שתרצה.. אז אני לא כ"כ זקוק להמלצות.. גם דיסקים של ג´אז ובלוז לא חסרים לי (בין 30 ל-40..). BB KING, הרבי הנקוק, מיילס דיוויס, לואיס ארמסטרונג, גארי מור ועוד... בקיצור, לא חסר לי.

StormLord

New member
חחח איזה שטויות אתה מדבר

זה שלמתיו בלאמי יש קול דומה לתום יורק זה לא אומר שהוא מחקה אותו (ותזכור עכשיו תשם שלו) גם שיש לו קול דומה (לא לדעתי אבל אמרו לי ככה) זה לא אומר שהוא שר כמוהו אולי יש כמה שירים מהדיסק הראשון שלפי דעתך נשמע כמו דה בנדס בגלל שהמפיק של הדיסק היה בעצם המפיק של רדיוהד של דה בנדס אז כן בדיסק הראשון יש קצת דמיון ואני מדגיש קצת כי זה מספר קטן של שירים 2-3 אבל הדיסק השני בכלללללל לא קשור ואפילו מבקרי מוזיקה כבר אומרים שהם יצאו מהדימוי של מיוז לרדיוהד בוודאות אז זה דיבלי להגיד שהם מחקיים אותם דרך אגב קלאסיקה אני שומע רק של דיאבלו2 (אל תצחק אבל זה יפה) ובקשר לגאז אני לא בידיוק שומע גאז אלה ביבופ ואתה בטח יודע מה זה אבל אני שומע של הסידרה cowboy bebop אחלה מוזיקה

Esmena

New member
דיברנו לא על קול דומה , אלא על

התאמצות להדמות את הקול. מיוז דומים אפילו בעטיפה ובציורים הפנימיים. אכן בקאוביוי ביבופ יש אחלה מוזיקה, ממה שאני שמעתי(לא הרבה). אני מובחלת מסגנון הכתיבה הוואנביזי שלי...

StormLord

New member
הוא אשם שהוא יכול לשיר ככה?

והוא שר מאוד יפה אתם סתם מקנאים
(ציניות) אבל באמת הוא שר יפה!!!!!! כול אחד והטעם שלו לדעתי הם הרבה יותר טובים אבל שיהיה

חולוני

New member
יופי, אז גם את המפיק הם גנבו להם..

אם זה לא חיקוי אז אני לא יודע מה זה חיקוי... לא פלא שהם נשמעים כמו דה בנדס, הם מחקים את דה בנדס. בקיצור, יש יותר מדי סממנים רדיוהדיים אצל מיוז, ולא נראה לי שזה מקרי.. הווקאליות. סגנון הנגינה. ההפקה. יש צורך להוסיף?

חולוני

New member
כן.

אתמול שחטתי חתול ואני חבר בקת השתן. RADIOHEAD - 666 - COOL!! MUSE - NOT 666 - NOT VERY COOL!!!

StormLord

New member
בסדר הם חקיינים

בידייייוק כמו שקורן זה חיקוי של סליפנוט ברי סחרוף גם חקיין ענק של אייל גולן אהה ואיך נשכח רדיוהד חקיינים של רובים ושושנים במקום לזיין תשכל תביא הוכחות יש החושבים שהקול דומה לדעתי הוא לא מוזיקה בכלל לא דומה (תביא דוגמא לשטויות שאתה מדבר) וכן המפיק של דה בנדס בא להפיק למיוז תדיסק הראשון אחרי שהם חטפו אותו באיומי סכין ואמרו לו שהם יפוצצו לו את הבית צודק חקיינים איך יכלתי לטעות...

חולוני

New member
רדיוהד חיקוי של GNR??

WTF??? אתה מבין בכלל שאלו שתי סגנונות שונים לחלוטין? רדיוהד הם בריטפופ וגאנז הם האבי מטאל/הארד רוק.. אין בכלל קשר קטן ביניהם.. זה כמו שתגיד שמטאליקה זה חיקוי של אלביס פרסלי או BB קינג או משהו כזה... וקורן חיקוי של סליפנוט? לי נראה שזה בכלל ההפך..קורן ייסדו את הנו-מטאל, לא סליפנוט..קורן היו קיימים לפני סליפנוט אם אתה לא יודע... אבל בכל מקרה אלו שתי להקות מסריחות שלא שוות התייחסות. ומה לעשות, כל הסממנים הרבים מראים שמיוז אכן חקיינים...

StormLord

New member
חחחח ראסמי אתה לא נורמלי

תכיר תמושג ציניות!!!! חה חה חה חה חה תשכיל כבר לבד אין לך שום סממנים אתה סתם מבלבל תשכל חוץ מכמה שירים שיש דימיון קטן לרדיוהד אין שום קשר מיוז אולי להקה מושפעת מרדיוהד אבל חקיינים בחיים לא לא משנה מה תגיד אתה סתם מזיין תשכל שתתחיל להבין משהו דבר איתי

חולוני

New member
יש לך ציניות מוזרה.

מאוד מאוד מוזרה.. מאוד מאוד מאוד...טוב, הבנת את הנקודה.

Esmena

New member
ביקורת טובה,שרון קנטור עמוסה (?דומנ

י) אבל מצויינת. גם הלהקות טובות... למרות שאני כמובן לא שמעתי הרבה.

למעלה