חחחח גם אני , מהמם!!
חוץ ממקס- שלא תעיז{או תעיזי} לגנה את מקס!!!!!!{
} טוב הספויילרים למטהההה מי שלא רוצה
נתחיל עם מקס שלי
- טוב, מקס ילמד הרבה דברים, הוא ימות, יחזור לחיים ויגלה {בסוף בסוף} שהוא לא יכול לקבוע את העתיד של כולם ומחליט לוותר על המלוכה {בכאילו כזה. לא רשמית} ואומר לכולם שהוא לא קובע לכולם ליז
- בואו נגיד שעוד תתגעגעו לילדה הקטנה והתמימה, כי ליז בגלל אהבתה למקס הופכת להיות קשוחה, ופושעת לא קטנה. והיה איזה פרק שהיא צעקה והתווכחה עם מקס- נראה לי כמה פרקים לפני הסוף, והיא הוציאה עליו הכול- ואז היא הלכה לביה"ס של בנות בלבד מחוץ לרוזוול. אבל אז מקס מחזיר אותה כשהיא חושבת שהוא מת. מייקל
- טוב, חבל לכם על הזמן איך מייקל משתנה, לא לגמרי אבל המון.. בקיצר אהבתו למריה מיום ליום גוברת, והוא מקנאה לה הרבה, עכשיו שמעו איזה מצחיק, כי היה איזה פרק שמריה זרקה אותו אז הוא התנהג כמו בת {כאילו עם שוקלדים והתחיל לראות טנלובלות חח...} אהה ועד משהו והוא מתחיל להשתלב לגמרי מוצא עבודה, ומתחיל להתחבר להמון המון אנשים ומתחיל להיות לו אכפת. מריה
- טוב מריה, נשארת קצת קרציה, אבל תשמעו מה, מריה חושבת הרבה על החיים שלה, היא מנסה לחזור למוזיקה ומצליחה להיות זמרת אבל עד שמקס מת היא מבינה שעדיף לה לחזור.היא זורקת את מייקל בגלל שחבר שלה לשעבר מזכיר לה עד כמה היא מפסידה והכול. איזבל
- איזבל שלנו גדלה, היא עוזבת את הלימודים, ומתחתנת עם ג'סי עורך דין צעיר ומשכיל, היא חולמת על חיים מאושרים ולגלות לג'סי שהיא חייזרית{ג'סי לא יודע} אך הרבה בעיות בדרכה.ועד שהיא מסכימה להינשא לג'סי, לוקח זמן..... בגלל.... אלכס
- אוי אלכס שלנו.... לצערנו לא נזכה לראות אותו בעונה האחרונה... אלכס.. או אלכס... מת על ידי החייזרית המגעילה , טס. קייל
- טוב שרון צדקה קצת- קייל אכן מתאהב באיזבל אבל איזבל נשואה, אבל הם נהפכים להיות ידידים טוביםואיזבל עוזרת לו והכול, קייל נאבק מאוד בעתידו ועובד בתור מכנאי פשוט, אבל בפרק האחרון אביו מציע לו עבודה במשתרה. ולנטי
- ולנטי המסכן מגלה את החבורה, ועוזר להם בהכול, ובגלל שהוא עוזר להם אז הוא מפותר מהמשטרה, וחי כבטלן או כמופיע כזמר {כן, כן ולנטי} ובסוף הוא עוזר להם ממש... בתור אחד מהחבורה. טס
- טוב אמרתי לכם מה יקרה איתה...... ועוד כמה דברים אבל בהוגעה הבאה.