מישהו מוכן לירשום ספוילרים על

מישהו מוכן לירשום ספוילרים על

מה יקרה עם ולנטי מה יקרה עם מייקל מה יקרה עם מקס מה יקרה עם איזבל מה יקרה עם אלכס מה יקרה עם ליז מה יקרה עם מריה מה יקרה עם קייל בקיצור הכל כל ספוילר הכי קטן שיש תירשמו

shasha14

New member
נראה לי שעל זה חן תוכל לענות../images/Emo15.gif

חחח היא ראתה את כל הפרקים ואוהבת לספר ספויילרים!! אבל אני יודעת ש......................
איזבל תהיה עם קייל בסוף מוזר לא?

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo58.gif (לא באמת...)

ולנטי - לאחר מעקב ממושך אחרי החבורה וגילוי סודם, הוא בא לעצור את מייקל, ובטעות יורה לעצמו כדור ברגל. מייקל - לאחר סטוץ ללילה אחד עם האחות מבית החולים, היא זורקת אותו כי הוא צעיר מדי בשבילה. הוא מבקש מטס ואביה עזרה עם הכוחות שלהם, והם מבגרים אותו, אב לא יכולים לעצור את ההתבגרות, וכרגע הוא בבית אבות. מקס - לאחר הנשיקה עם טס הוא גילה בעצמו כוחות חייזריים בלתי רגילים (מה זה כוחות חייזריים רגילים?), וטס עד הכוכב שלו בעזרת האזניים. איזבל ואלכס - הם מתחילים לצאת יחד, אך אלכס לא מרוצה מכל המחזרים והפלירטוטים שלה. הוא מציב לה אולטימטום, והיא בתגובה הופכת אותו לקרפדה. ליז - לאחר שמקס חזר לכוכב שלו, היא כועסת עליו, חוזרת לידיו של קייל, ויחד עם חברתו החדשה עושים אורגיות כל הלילה. מריה - מרוב דאגה לאמה שלא תעשה מעשים פזיזים מדי, היא עוקבת אחריה כשהיא יוצאת עם בחור שנראה לה חשוד. אט אט היא מגלה פרטים אפלים על עברו, כשלפתע היא מגלה שהוא אביה האמיתי. היא עוזבת איתו לניו-יורק וחיה שם באושר ועושר עד עצם היום הזה.

h e n y

New member
חחחח גם אני , מהמם!!

חוץ ממקס- שלא תעיז{או תעיזי} לגנה את מקס!!!!!!{
} טוב הספויילרים למטהההה מי שלא רוצה
נתחיל עם מקס שלי
- טוב, מקס ילמד הרבה דברים, הוא ימות, יחזור לחיים ויגלה {בסוף בסוף} שהוא לא יכול לקבוע את העתיד של כולם ומחליט לוותר על המלוכה {בכאילו כזה. לא רשמית} ואומר לכולם שהוא לא קובע לכולם ליז
- בואו נגיד שעוד תתגעגעו לילדה הקטנה והתמימה, כי ליז בגלל אהבתה למקס הופכת להיות קשוחה, ופושעת לא קטנה. והיה איזה פרק שהיא צעקה והתווכחה עם מקס- נראה לי כמה פרקים לפני הסוף, והיא הוציאה עליו הכול- ואז היא הלכה לביה"ס של בנות בלבד מחוץ לרוזוול. אבל אז מקס מחזיר אותה כשהיא חושבת שהוא מת. מייקל
- טוב, חבל לכם על הזמן איך מייקל משתנה, לא לגמרי אבל המון.. בקיצר אהבתו למריה מיום ליום גוברת, והוא מקנאה לה הרבה, עכשיו שמעו איזה מצחיק, כי היה איזה פרק שמריה זרקה אותו אז הוא התנהג כמו בת {כאילו עם שוקלדים והתחיל לראות טנלובלות חח...} אהה ועד משהו והוא מתחיל להשתלב לגמרי מוצא עבודה, ומתחיל להתחבר להמון המון אנשים ומתחיל להיות לו אכפת. מריה
- טוב מריה, נשארת קצת קרציה, אבל תשמעו מה, מריה חושבת הרבה על החיים שלה, היא מנסה לחזור למוזיקה ומצליחה להיות זמרת אבל עד שמקס מת היא מבינה שעדיף לה לחזור.היא זורקת את מייקל בגלל שחבר שלה לשעבר מזכיר לה עד כמה היא מפסידה והכול. איזבל
- איזבל שלנו גדלה, היא עוזבת את הלימודים, ומתחתנת עם ג'סי עורך דין צעיר ומשכיל, היא חולמת על חיים מאושרים ולגלות לג'סי שהיא חייזרית{ג'סי לא יודע} אך הרבה בעיות בדרכה.ועד שהיא מסכימה להינשא לג'סי, לוקח זמן..... בגלל.... אלכס
- אוי אלכס שלנו.... לצערנו לא נזכה לראות אותו בעונה האחרונה... אלכס.. או אלכס... מת על ידי החייזרית המגעילה , טס. קייל
- טוב שרון צדקה קצת- קייל אכן מתאהב באיזבל אבל איזבל נשואה, אבל הם נהפכים להיות ידידים טוביםואיזבל עוזרת לו והכול, קייל נאבק מאוד בעתידו ועובד בתור מכנאי פשוט, אבל בפרק האחרון אביו מציע לו עבודה במשתרה. ולנטי
- ולנטי המסכן מגלה את החבורה, ועוזר להם בהכול, ובגלל שהוא עוזר להם אז הוא מפותר מהמשטרה, וחי כבטלן או כמופיע כזמר {כן, כן ולנטי} ובסוף הוא עוזר להם ממש... בתור אחד מהחבורה. טס
- טוב אמרתי לכם מה יקרה איתה...... ועוד כמה דברים אבל בהוגעה הבאה.

h e n y

New member
טוב.... נמשיך

אז עוד כמה דברים: * בפרק הראשון מקס וליז יעצרו ואבא של מקס יתחיל לחקור הכול עליו, אבל רק בפרק לפני האחרון שטס תחזור הוא יגלה. * אוקי אז בפרק האחרון.....{כואב לי להגיד.. אולי עדיף שתראו?} החבורה בורחת מחוץ לרוזוול בטקס הסיום אחרי שמגלים אותם, מי בורח, טוב אז: מקס, איזבל{בלי בעלה}, מייקל, ליז, מריה, קייל, *אחרי הפרק הראשון של העונה השלישית אבא של ליז אוסר עליה להתראות עם מקס. וליז בכול זאת נפגשת איתו, אבל אחרי כמה פרקים משהו משתלט על ליז פתאם והיא מגלה שיש לה מין כוחות כמו חשמל אסטטי ביד, כול פעם שהיא מתקרבת למקס, או מתחילה להרגיש רע ולהיזכר בטס, ואז היא כועסת על מקס והולכת לביה"ס לבנות. *מקס מת. וחוזר לחיים. והוא ומייקל רבים הרבה הרבה, מייקל רואה את ההתרסקות.גם מריה והוא רבים. *מקס מציל חיים של הרבה בני אדם. וזהו לבנתיים.

כלומר ולנטי באמת רוצה לעזור להם

זה לא הכל הצגה איך הוא גילה מתי הוא גילה באיזה פרק מה זאת אומרת אלכס מת וקייל גם הוא מגלה או שהוא נישאר באפלה מי זה ג'סי הכל תירשמו הכל

h e n y

New member
אוקי התשובות

לא זה לא הצגה, מקס יציל את קייל ממוות
אז ולנטי יגלה
ויקח את זה בטוב
אני לא יודעת מאיזה פרק כי לא ראיתי את זה, שמעתי את זה בעזרת פרקים אחרים.....
אלכס מת...
הוא מת על ידי טס
, בגלל שהוא מגלה שהיא מרמה את מקס {כן כמו טנלובלה...} קייל מגלה
. וכמובן נכנס לחבורה. ג'סי זה הבעל של איזבל
, עורך דין בן26
{ראיתם את הבדלי הגיל} איזבל בת 18 , והוא חבר של אבא של איזבל, והם תומכים בהם. וזהוווו

למה ולנטי

עף מהמישטרה מה הוא כבר לא שריף גם ההורים של מקס ואיזבל מגלים ומה קורה עם הנסדו הזה זה שהורג את אבא של מייקל {הרג יותר נכון} זה שהאינדיני דיבר עליו

h e n y

New member
התשובות{אני צריכה לכתוב../images/Emo58.gif?}

אזז כן ולנטי לא שריף
כי הוא מגן על איזבל ומקס
פעם אחת אז המנהלה הראשית מעיפה אותו
ההורים של איזבל
ומקס
מגלים פרק לפני האחרון חצי בכוחות עצמם {על ידי מצלמה מוסתרת בחדרה של איזבל
} וחצי איזבל מספרת להם
. נסדו,
עוזר לחייזרים {כי זה התפקיד שלו- לשמור על החבורה
} אבל אז בעונה השנייה הוא נהרג על ידי חברת הקונגרס שהיא מתבררת כסקינית [משהו כזה..עדיין לא ראיתי את הפרק הזה} ומודיע למקס לפני שהוא מת- גוסס- שהם בסכנה גדולה
העונה השנייה היא מה זה משעממת....

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifיאאאאאאא!!! (אין כאן ../images/Emo58.gif)

אנשים!!! שימו יותר לב לספוילרים!!! אם יש בהודעה ספוילרים, תסמנו אותם בכותרת, גם אם זה בהמשך לשרשור עם ספוילרים, ובשום אופן אל תרשמו ספוילרים בכותרת, כמו שיש באחת ההודעות פה!!! בגלל מקרה כזה קראתי עכשיו ספוילר קטלני ביותר עוד לפני ששמתי לב למה שאני עושה!!

h e n y

New member
אני לא רוצה להתווכח

אבל כול השרשור הזה זה על ספויילרים אז ברור שכול התשובות וההודעות יהיו בקשר לספויילרים

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifלא ממש...

לדוגמא ההודעה שלי בהתחלה, עם ה"יעני ספוילרים", אז לפעמים יש אנשים שקוראים את כל ההודעות בשרשור ואז מגיבים בהודעה האחרונה, או שלפעמים גם מתפתח דיון שלם בלי ספוילרים אחרי הודעות עם ספוילרים, אז בד"כ אני מדלג על ההודעות עם הסימון
ועובר ישר לאלה בלי. השיטה שרשמתי בהודעה הקודמת שלי עובדת טוב מאד בפוןרומים אחרים בתפוז, אז אני לא רואה סיבה שהיא לא תעבוד פה.

h e n y

New member
אהה אוקי

מעכשיו אני אשים ספויילר- לא ידעתי שככה זה חשבתי שאנשים שלא קוראים ספויילרים מסתכלים על השאלה הראשונה ואז לא קוראים כול השרשור אני אקח את זה לתשומת ליבי-

או קיי הבנתי חלק אבל מה זה../images/Emo58.gif

"כסקינית " ולמה ההורים של איזבל שמו לה מצלמה בחדר {זה לא קצת קינקי} פרק וחצי לפני אחרון של מה של איזה עונה 1 2 או 3

h e n y

New member
תשובות../images/Emo58.gif

"סקינית" גם אני עדיין לא הבנתי- זה מסובך ההורים של איזבל שמו לה בחדר מצלמה כי הם רצו לגלות מה הולך איתה ועם מקס, כי הם הרגישו שהם מסתירים משהו וחששו שזה גרוע הם מגלים כמה פרקים לפני הסוף. {עונה שלישית} ואבא של ליז מגלה ממש ממש בסוף בעזרת..... יומנה של ליז

באיזה עונה ובאיזה פרק

ולנטי מגלה הכל מה ניסגר עם טופולסקי שמעו ממנה עוד הפעם או זהו

מי שיודע בבקשה שירשום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי שיודע בבקשה שירשום

h e n y

New member
אוקי אז

אני לא יודעת איזה פרק הוא מגלה אבל בטח בעונה השניהה ואתה לא ראית את השרפה שפרצה??אז מיס טפולסקי נשרפה שם

למעלה