מישהו מוכן לירשום ספוילרים על

King Of Kromags

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

נגיד אתה כותב ספוילר לפרק 2x14 - אתה כותב ככה כותרת:
2x14 תוכן: בלע בלע בלע יאדה יאדה יאדה. נגיד שאתה לא רוצה רק ספוילר, אתה כותב: כותרת: יאדה יאדה תוכן: בלע בלע בליע
214 - - - - - - - - - - כאן הספוילר. קפיש?

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifהסבר

אם נושא ההודעה הוא ספוילר, ו/או החלק המרכזי בו הוא ספוילר, אז צריך לסמן
בכותרת. אם את רושמת הודעה ללא ספוילרים בחלקה העיקרי, אושמיועדת לכלל המשתמשים בפורום, ואז את רוצה להוסיף גם משהו עם ספוילר, אז את משתמש בשיטת הרווח שהדגמתי לפני הודעה או שתיים.

../images/Emo58.gif עונה 3../images/Emo70.gif

אתם שכחתם את החלק הכי נפלא בסדרה! קודם כל, בגלל שמקס בפרק הראשון הציל את ליז ממוות והוטבעה עליה חתימת היד שלו(תרתי משמע) איכשהו הגוף שלה הושפע מזה, ובסוף עונה 3 היא גם כן קצת חייזרית, כאילו היא מפתחת כוחות כמו פיבי ממכושפות-יכולת לחזות את העתיד. עכשיו היא ומקס נורא נורא מתקרבים, כאילו נהיים סופר אינטנסיביים ביחד, ואז בפרק האחרון מראים אותם על המרפסת הזו של ליז ואז מקס לוקח פחם והופך אותו ליהלום ונותן לליז ומציע לה נישואים! ובסוף הפרק האחרון מראים אותם מתחתנים! אויש.... זה היה כל כך יפה! ואני הייתי בטוחה שאחרי הפרק עם future Max זה לא יקרה, אבל בסוף כן! ואם אתם תוהים מה קרה עם התינוק של מקס וטס אז בגלל שתכלס הם אנושיים, רק עם כוחות וזכרונות חייזריים אז התינוק עצמו נולד אנושי, ומקס מוסר אותו לאימוץ כי הוא לא רוצה לסכן לו את החיים.

h e n y

New member
כן בסדר....

אבל חבל שסיפרת כי למרות שיש אנשים שרוצים לדעת את הסוף אני מעדיפה לחסוך ולא לספר בגלל שזה ממש הורס! אני עצמי התחרטתי שראיתי את הפרק האחרון.... סתם חבל.... אבל ......
ראית שהם ברחו מרוזוול, ואז התחתנו.. מסכנים הם בסכנה.......והקטע שהיא חזתה שהם מתים הבהילו אותי למוות

למעלה