מישהו מוכן לירשום ספוילרים על

כן אז הראו בסוף הפרק

שהיא בחיים וכל מה שהיא אמרה זה אמת אז היא עדיין חיה אם דיברת על השרפה שהייתה לפני שני פרקים בערוץ 3

h e n y

New member
לאאא

בסוף הפרק היא לא חיה! נכון שולנטי התקשר לפסיכולוג שלה? והוא אמר שהיא נשרפה האף.בי.איי הוא זה שגרם למותו בגלל שהיא יודעת המון דברים וזה מסוכן

h e n y

New member
אתה מתבלבל

זה היה פרק לפני, שהיא עדיין חיכתה למייקל ואז באו אנשים ותפסו אותה, וככה נגמר הפרק ופרק אחרי זה ולנטי שמע שהיא נשרפה יחד עם כול האנשים בבית המשוגעים וככה נגמר הסיפור

אה וואללה נכון נכון

למרות שלא ניראה לי שזה הסוף שלה אולי היא עוד תופיע כי עם זה מזימה ממשלתית אולי שמו שם סתם גופה של מישהי ואמרו שזאת היא

frikin shin

New member
אוןף! אני לא יכולה לקרוא את השרשור!

לא פייר! תפסיקו לרשום ספויילרים!
סתם... הבטחתי לעצמי שאני לא יקרא עוד ספוילר יםכי זה סתם הורס...

King Of Kromags

New member
אזהרה אחרונה.|אזהרה|../images/Emo103.gif

אין לפרסם ספוילר בכותרת. בחיית, זה לא מסובך. פעם הבאה אני פשוט אמחק. מצד שני, אם אתם רואים שרשור ספוילרי אל תצפו שהתגובות תהיינה לא ספוילריות, קחו זאת בחשבון להבא. למרות זאתף זה לא פוטר אתכם מלסמן ספוילרים על ידי האייקון
- "| ספוילר |". תודה.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifבכותרת

אלא איפה? אלא אם כן זו הודעה שההתחלה שלה לא ספוילר, ואז שמים סימן ספוילר, רווח גדול, ואז הספוילר עצמו. דוגמא:
עונה 3 וכאן הספוילר רשום

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gifבדיוק...../images/Emo103.gif

אולי יש אנשים חזותיים (ויזאולים) שיתפסו את זה רק ככה

שוב לא רוצה להיות קרציה אבל

איפה לא רשמתי כלום שיכול להעיד על ספוילר בכותרת רק שאלתי אם יש משהו תגיד לי באיזה הודעה

h e n y

New member
לא הבנתיייי

צריך לרשום ספויילר בכותרת או לא?????? נגיד הכותרת: |ספויילר| והתוכן: בלעבלעבלעבלעבלע ????????????????????????????????????

למעלה