מישהו מנסה להתקבל לבית ספר

yuval k

New member
השתתפתי במחנה צ'ייס וכל זה

אבל ממש לא רציתי ולא ניסיתי להתקבל לתיכון הזה. אני חושב שהשנה שהשתתפתי במחנה היתה השנה האחרונה שהוא נערך בשיתוף עם מכון ויצמן (ואגב, אני "מכיר" את המחנה כמעט מגיל 0 - אבא שלי ניהל אותו במשך כמה שנים, ויש לי זכרונות ילדות משם
).

אחח... עופר המ"פ.

הוא פשוט כל כך מ"פ! לפני כמה שנים השתתפתי במחנה של המצוינות ביאס"א (בניהולו של עופר), ויום אח"כ יצאתי לטיול במדבר יהודה וישנתי במאהל בדואי, לקראת עלייה למצדה בבוקר. בשירותים אני פוגש פתאום את שייקה שפריר - הלא הוא שייקה המפוצץ. שאלתי אותו מה הוא עושה שם, והוא ענה שעופר לקח את כל המורים והמדריכים במחנה לטיול. מיד ידעתי: בבוקר ניפגש במצדה. הרי אין אתר חביב יותר על מ"פים מאשר מצדה.

Theherod

New member
הוא אכן מ"פXDD

במחנה קיץ האחרון אני וכמה חברים קצת איחרנו למסדר בוקר שלו. למזלי (ומזלו של עוד חבר) המדריך שלנו היה המדריך הכי נחמד במחנה, ולקח אותנו לשיחה (אמיתית, לא צעקות) איתו במקום לספוג צעקות והרבה שאלות רטוריות (זה נראה לכם בסדר לאחר ככה?!) מעופר. אחח, היו ימים

Theherod

New member
י-ם, בבית ספר עצמו.

היה לי יתרון, הבחינה הייתה ב"מגרש הבית" שלי
(העברתי הרבה פגישות מצוינות 2000 בכיתה ההיא). אגב, זה רק אני, או שגם את ציפית למבחן קשה יותר?

Vegetable Salad

New member
כן ובכל זאת ../images/Emo42.gif

הייתי דיי לחוצה אז לדעתי טעיתי קצת באזור המתמטיקה, ובאוצר מילים. נו האוצר מילים, כל הצורות הלכו לי פיקס, החלק עם הכתיבה חרשתי שם משהו על הארי פוטר נקווה שיאהבו -בעיקר ירדתי עליו... בשאלון כזה חרשתי להם כמויות על המדעים ועל עצמי XDD.

Theherod

New member
פחות או יותר כמוך.

במתמטיקה בשאלות על המשלושים לא הלך משהו (לא למדעתי את זה). אוצר מילים... הלך ככה ככה. בכתיבה אני חרשתי משהו על ויקיפדיה, אני גרוע בהבעה
בשאלון כבר כאבה לי היד, לא הארכתי יותר מדי

אני מכיר הרבה שניסו כשהייתי בכיתה ט

מאז קצת גדלתי והבנתי שזה סתם עניין של יוקרה בכל אופן זה בית ספר לאומנויות, כך שלי אין מה לחפש שם

Vegetable Salad

New member
ומה עם כל הקטע של מדעים? ../images/Emo42.gif

נו ומה עם כל האלה שניסו? לא הלך להם?

תגובה

מכיוון שאני לא מבין באומנויות - אני לא שופט אבל אני יכול להגיד שללמוד שם מדעים לא נותן שום ייתרון מובהק על פני אחרים בסופו של דבר - כולם נכנסים לאוניברסיטה, וכולם עושים את אותו פסיכומטרי וזה שהמבחנים שם קשים (היו לי חברים שהצליחו, וחברים שלא), לא עושה את הכניסה לשם יותר או פחות שווה לרוב האנשים זה סתם בזבוז כסף ומאמץ (נסיעות וכו) אבל זה כבר לשיקולם האישי

Vegetable Salad

New member
אממ... ../images/Emo42.gif

נו יש בזה משו', ובכל זאת זה שונה מבית ספר רגיל -פנימייה אבל עם רמה ולא עם תלמידים שיש להם IQ של אפרוח. אבל קודם אני אתקבל ואז נדבר XD.

זה יתרון, וזה חסרון

כי הם הופכים להיות החברים היחידים שלך עם הזמן אם כל החברים שלי היו חנונים, הייתי משתגע
ובכלל - להגיד שבגלל שאנשים שם יותר חכמים זה סיבה לסוע לפנימיה וללמוד שם - זה טיפשי. זו לא הסיבה. אם כבר אז הלימודים יותר איכותיים, את זה אני מבין אני אישית נגד זה בגלל שזה יוצר אפליות, ומעמדות, כמו כל בתי הספר הפרטיים אבל עם האיכות של בתי הספר הציבוריים - אני עוד יכול להבין את זה..

yo t a m

New member
אני בטוח שמישהו מנסה,

אחרת הוא היה נסגר. ואני גם בטוח, שהוא לא הוקם בשבילך אישית, אז אתה יכול להתחיל להצטנע קצת.

Theherod

New member
להצטנע? מצטער, לא שמתי לב שהתרברבתי

במשהו. אני עדיין לא שם לב. העובדה היא שהפורום הזה הוא עם אחוז האנשים הגבוה ביותר שראיתי עם עכשיו, שמכירים את הבית ספר הזה. לא אמרתי שהוא הוקם אישית בשבילי, כל וכלל לא. אבל כן התפלאתי שבפורום אחד כל כך הרבה אנשים מכירים אותו (להשוואה, בבי"ס הנוכחי אף אחד בכיתה לא שמע עליו). מטרתו של כל השרשור הזה היא למקרה ושני אנשים מכן יתקבלו, הם יהיו מודעים אחד להשני.

yo t a m

New member
שמע, בחור,

כשחמישים אחוז ממה שאתה כותב בהודעה זה: "הוקם במיוחד ל"מיוחדים" כמונו", יש ניחוח קל של פלוץ באוויר.

למעלה