מישהו מנסה להתקבל לבית ספר

Theherod

New member
אופס, חשבתי שהגבת להודעה אחרת../images/Emo122.gif

אם כך, בקשר לזה. הכוונה היתה שהוא בית ספר מיוחד לאנשים ברוכי כשרון באחד מהתחומים הבאים:מדעים, מוזיקה או אומנות פלסטית. אנחנו כאן בפורום חנונים, לכן, מן הסתם, אחוז האנשים פה אשר התברכו בכשרון לפחות לאחד מן התחומים, גבוה. לא התכוונתי שהוא במיוחד בשבילי, או במיוחד בשבילך, יתכן שהייתי צריך להתנסח אחרת.

yo t a m

New member
אתה יודע,

חנון זה מעמד חברתי, שאין שום סיבה לחשוב שיש קשר ישיר בינו לבין כשרון. אתה יכול להגיד שחנונים חרשנים יותר, אוהבים יותר ללמוד- אבל מוכשרים יותר? ובכלל, זה נשמע בית ספר כזה לסנובים.

יש מתאם חיובי (ודי גבוה)

בין חנוניות לכישרון בתחומים ברלוונטים. אי אפשר להכחיש את זה. לעומת זאת, רוב החנונים שאני מכיר (וזה כולל אותי) הם ממש - אבל ממש - לא חרשנים. וכן, זה בי"ס של סנובים, אם לשפוט לפי מישהו שאני מכיר משם
.

yo t a m

New member
אתה לא מכיר טוב חנונים, כנראה D:

גיקים הם באמת לא חרשנים, אבל חנונים? :X אני לא בטוח שזה ככה; אם כי ברור שיש הטייה למישהו מוכשר בתחום המדעים שגם נהנה מהכשרון שלו להיות חנון- כי זה החברה שבה יקבלו את רצונותיו וכשרונותיו בצורה הכי המ מקבלת. בכל אופן, אין לו את הבטחון שהחנונים בפורום הספציפי הזה אכן מתאימים לממוצע החנוני, ולכן זה סתם נראה כאילו זה מעיד על תחושה אליטיסטית משהו, עוד לפני שהוא בדק אותה (למשל- עם המבחנים של הבית ספר ההוא. שגם הם לאו דווקא האינדיקציה המושלמת). הומ. מעניין אותי הסנוביות שלו- הוא כאילו היה איתך בביצפר, ואז התחיל להתנשא מעליך כשהוא עבר לשם? או שהוא היה סנוב מלכתחילה?

avinoam edry

New member
אני מכיר הרבה אנשים משם

הם בכלל לא מתנשאים (ולא לא הוא לא היה איתו בבית ספר)

yo t a m

New member
תשמע,

אם הייתי אתה, הייתי לוקח משהו כדי להרגיע את עצמי, כי עם כמות העצבים שמשתחררת כאן, אתה עוד עלול לגרום לעצמך נזק מוחי.

UnderTown

New member
אם הייתי אתה

הייתי דופק לעצמי כדור בראש כדי לגאול את העולם מטמטומך.

yo t a m

New member
אם הייתי אתה,

הייתי מפסיק להגיד לאנשים שהם מטומטמים בחינם, כי הפוטנציאל השיווקי של מבחן אייקיו עם תוצאות כל כך מהירות הוא עצום.

Nimst

New member
אני מכירה שלושה שלמדו שם.

אחד באמת כנראה מוכשר בצורה יוצאת דופן.

UnderTown

New member
תאמת

חשבתי בכיוון, אבל אז הצצתי באתר המסכן הזה וגיליתי שהם חבורה של פאגים מתחנחנים. כאילו, חצי יום בשבוע בשביל לעזור לזקנים לחצות את הרחוב?! זה בית ספר, חבורת מטומטמים, לא איזה מוסד התנדבותי.

Theherod

New member
אל תדאג, אני בטוח שגם הזקנים

ישמחו אם תשאר הרחק הרחק מהם. כמוהם כמוני.

Acripela

New member
הי! שלחו לי על זה!

אבל שאני אעזוב את הבית בשביל הפנימייה בירושלים? מה פתאום. אני חייבת להיות צמודה לאנשים שאיתם יש לי משחק D&D מפותח כבר.. חחח

למעלה