מלאך
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #28 שפיות זה הצד החזק שלך.... אבל זה רק בתנאי שאת עוקבת אחר ההוראות. וזה עוד יותר בתנאי שאת נשארת ערה בלילות
שפיות זה הצד החזק שלך.... אבל זה רק בתנאי שאת עוקבת אחר ההוראות. וזה עוד יותר בתנאי שאת נשארת ערה בלילות
A a girl named tal New member 8/10/05 #31 ומה קורה למי שהולכת לישון בלילות (אחרי שהיא פותחת שירשור וקוראת לנו לבוא???)
A a girl named tal New member 8/10/05 #36 ../images/Emo9.gif נכון פעם הבאה שאת פותחת שירשור תהיי ערה ערפדים ערפדים, אבל לא באים לחינם
A a girl named tal New member 8/10/05 #60 נסי רק קחי בחשבון שלקחת לנסיך מהשווארמה שלו זה בערך משאלת מוות..
M MaYcHuK New member 8/10/05 #63 אני רוצה מנה משלי לא רוצה את שלו וכן כבר הבנתי שלו ולשאוורמה יש רומן אני מוסיפה עמבה <עירקית שכמותי>
M MaYcHuK New member 8/10/05 #61 ועע למה לא מגיע לי? תראה איזו סופגי אני למה לא מגיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע? אה?
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #42 הוו, נזכרת להופיע? שתהיי בריאה, אני בדיוק עכשיו הולך לנקות פה אז בעוד חצי שעה בערך שוב אהיה בסביבה. אבל לא בטוח, יכול להיות שאני אהיה עסוק. ליל מנוחה
הוו, נזכרת להופיע? שתהיי בריאה, אני בדיוק עכשיו הולך לנקות פה אז בעוד חצי שעה בערך שוב אהיה בסביבה. אבל לא בטוח, יכול להיות שאני אהיה עסוק. ליל מנוחה
A a girl named tal New member 8/10/05 #48 חחחחחחחחחח עבודה, את יודעת.... לאיפה נעלמת שעות חיכינו וחיכינו וחיכינו וחיכינו ומי לא באה?